🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj idę na badania prenatalne. Jestem trochę spokojniejsza przez dobre wyniki Nifty ale i tak USG najważniejsze.
Ktoś jeszcze dzisiaj ma te badania?
A_nulka, anilewe lubią tę wiadomość
-
Będziemy trzymać kciuki 🙏❤️Tortie wrote:Ja dzisiaj idę na badania prenatalne. Jestem trochę spokojniejsza przez dobre wyniki Nifty ale i tak USG najważniejsze.
Ja mam w środę i niestety miałam iść w zeszłym tygodniu na NIPT i się rozchorowałam. Pójdę dziś o ile będzie położna żeby pobrać krew 🙏 -
Tortie wrote:Ja dzisiaj idę na badania prenatalne. Jestem trochę spokojniejsza przez dobre wyniki Nifty ale i tak USG najważniejsze.
Ja też dziś mam prenatalne😉
Tortie, Karpatka95, A_nulka, IT_Girl, anilewe lubią tę wiadomość
-
Ja też mam dzis prenatalne 🙈 na 13 😊 stres ogromny 😖Dalia wrote:Ja też dziś mam prenatalne😉
Karpatka95, A_nulka, anilewe lubią tę wiadomość
-
Dalia, Lila777 trzymam kciuki za wasze dzisiejsze badania! Miałyście wcześniej pobierana krew na pappa i beta-hcg, czy pełne wyniki będziecie miały później?
Mi mają dzisiaj krew pobierać.
Karpatka 95 to mam nadzieję, że się uda z tym pobraniem krwi na badania!
Lila777 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na dzisiejszych badaniach 🤞🤞 czekamy na relację 🥰
anilewe, Tortie lubią tę wiadomość
👩'94 :
-AMH 3,5
-adenomioza
-3x histeroskopia: leczenie stanu zapalnego endometrium, korekta blizny po cc, usuwanie mikropolipowatości
-brak własnych owulacji
2020- początek starań
2021- początek starań z pomocą medyczną
2023- nasz Aniołek żył jeden dzień 💔
2024- powrót do starań z pomocą medyczną 👩⚕️
03.2025- AIH ❌
04.2025- kwalifikacja do IVF:
Stymulacja: Rekovelle 12j+ Menopur 75j +Orgalutran-> 2x Zivafert+ 2x Gonapeptyl Daily
04.2025- Punkcja-> Pobrano 17 🥚-> 9 MII-> Zapłodnieniu poddano 6 komórek, wszystkie udało się zapłodnić - mamy 4 ❄️
05.2025- 3 histeroskopia-> znowu stan zapalny-> antybiotyki
16.06.2025, 14.07.2025- Diphereline-> 26.07.2025 start estrofemu
14.08.2025 FET 5BA
5DPT BETA : 31->7DPT BETA : 114->9DPT BETA : 232->11DPT BETA: 473
05.09.2025-> mamy mrugające serduszko ❤️

-
Ja też dołączam do zacnego teamu z prenatalnymi dzisiaj
Ja 15:15
A_nulka, Lila777, Tortie lubią tę wiadomość
-
Opowiem Wam dziewczyny ze szczegółami 😊 ja żadnych badań nie robiłam przed - i to moja pierwsza ciąża więc brak doświadczenia 😁
Edit. Ale nas dziś dużo! Razem raźniej ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:46
KurtynaMileczenia, anilewe lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach dzisiaj, czekamy na relacje i same dobre wieści 😄
Ja jeszcze tydzień do prenatalnych, ale jutro wizyta normalna, już zaczynam się stresować 🙃
Poza tym widzę, że cukier już się nie chce tak słuchać i będę musiała bardziej low carb wprowadzić, żeby trzymać go w ryzach, a uwielbiam węglowodany 🫠
KurtynaMileczenia lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dziś!
Ja się nie mogę doczekać piątku...8 lat starań
3 ivf- 5 transferów:
•1 - poronienie zatrzymane 11/8tc - 2021r.
•2 - beta 0
•3 - beta 0
•4 - bladzioch 5-6dpt, potem beta 0
•5 - 26.09.2025 - transfer 5-dniowego zarodka- cudzie trwaj
-8dpt - beta 35, 10dpt - beta 116, 15 dpt - beta 796, 18dpt - beta 3251
* 23dpt - ♥️ i 0,22cm ☀️
* 29.09 - 1.06 cm Bobo ☀️
* 06.10 - 2,00 cm Bobo ☀️ - idealnie 8+4
*10.10 - 2,58 cm Bobo ☀️- 9+3 (z transferu 9+1)
*20.10 - 3,95 cm Bobo ☀️- 10+6 (z transferu 10+4)
*31.10 - prenatalne
Ciąża z przyczepką leków

-
Dzień dobry, trzymam kciuki za prenatalne!
Czasem mam ochotę zrobić te nifty, ale w sumie z pierwszym nie robiłam, więc tu jak będzie wszystko ok to też nie będę robić. 🙂 A wierzę, że tak będzie!
U mnie ból cycków nadal, a tak to czuję się dobrze. 😁 Idę dziś na paznokcie wieczorem, bo już się patrzeć nie mogę na moje. 🫨
ZuziaFruzia lubi tę wiadomość
-
Też myślę o low carb i to takim bardziej w stronę keto, jednak na takim jedzeniu najlepiej się czuję i energii najwięcej. A jak sobie pozwolę na węglowodany to cały dzień mogę przespać 🙈IT_Girl wrote:Powodzenia na wizytach dzisiaj, czekamy na relacje i same dobre wieści 😄
Ja jeszcze tydzień do prenatalnych, ale jutro wizyta normalna, już zaczynam się stresować 🙃
Poza tym widzę, że cukier już się nie chce tak słuchać i będę musiała bardziej low carb wprowadzić, żeby trzymać go w ryzach, a uwielbiam węglowodany 🫠 -
Powodzenia na prenatalnych trzymam kciuki i czekam na relację!
Ja mam dopiero w nastepny piątek.. I to będzie 4 tyg po poprzedniej wizycie Usg I zaczynam się stresować czy ja nie mam za mało tych wizyt? Chociaż wiem, że co ma być to będzie na tym etapie wizyta w niczym nie pomoże. Niech ten czas po prostu szybciej leci 😜 -
ami_ami wrote:Dzień dobry, trzymam kciuki za prenatalne!
Czasem mam ochotę zrobić te nifty, ale w sumie z pierwszym nie robiłam, więc tu jak będzie wszystko ok to też nie będę robić. 🙂 A wierzę, że tak będzie!
U mnie ból cycków nadal, a tak to czuję się dobrze. 😁 Idę dziś na paznokcie wieczorem, bo już się patrzeć nie mogę na moje. 🫨
Też stwierdziłam, że wstrzymam się z nifty do otrzymania wyników z badań prenatalnych
-
Ja też z tym nifty postanowiłam poczekać 😊 a jest mi tak niedobrze 🤢 nie wiem jak wytrzymam wizytę 🙈
-
Tortie, Dalia, Lila, Anilewe powodzenia!
ja dziś idę na omówienie wyników z usg i krwi z lekarzem gine prowadzącym, ale musi być dobrze 🙂starania o pierwsze od czerwca 2023
35l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc
07.24 cytologia, hpv negatywny (zabieg konizacji w 2022)✅
10.24 hormony OK, jajowody drożne✅
11.24 biocenoza, MUCHa✅ badania nasienia ✅
12.24 histeroskopia i biopsja endo ✅
02.25 - 06.25 4xIUI ❌
30.08 ⏸️ naturals
15.09 7mm, serduszko ❤️ 6+4
02.10 2.4cm Misia 🐻 9+1
23.10 5.8cm Bobaska, 157 💓

-