🩷🩵 MAJOWE MAMY 2026 🤰🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie. Ma któraś z was tak, że rany ( jakiekolwiek ) goją się wam znacznie dłużej ? Ja np. coś sobie zrobiłam w nogę , nawet nie pamiętam co. Ponad miesiąc temu i cały czas się goi, tak samo jest kiedy zatnę się podczas depilacji. Niby te rany się zmieniają, są strupki ale ten proces trwa strasznie długo. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Zaczęłam się już trochę bać i jutro spróbuję się umówić do dermatologa.
-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
25 .08 .2025 ⏸️
30.08.2025 pozytywna beta
2021 Nadczynność tarczycy -
Zauważyłam, że pryszcze na twarzy mi się dłużej goją niż zwykle. W pracy jak się mocno zacięłam to użyłam plasterków, które tamują krwawienie i one mi bardzo pomogły.Ania 93 wrote:Mam pytanie. Ma któraś z was tak, że rany ( jakiekolwiek ) goją się wam znacznie dłużej ? Ja np. coś sobie zrobiłam w nogę , nawet nie pamiętam co. Ponad miesiąc temu i cały czas się goi, tak samo jest kiedy zatnę się podczas depilacji. Niby te rany się zmieniają, są strupki ale ten proces trwa strasznie długo. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Zaczęłam się już trochę bać i jutro spróbuję się umówić do dermatologa.
Znam Wasz ból dziewczyny, bo ja dzień przed wizytą nie miałam wrażliwych sutkow itd. i nagle poczułam się dobrze, a na wizycie było wszystko ok. Potem objawy wróciły, a dziś znowu są słabsze. Więc to zależy jak leży. Ale rozumiem jak to stresuje.
Ja dodatkowo się stresuje, bo miałam odstawić Utrogestan - ja i tak miałam go zapobiegawczo, bo mój na początku ciąży wynosił 39.90, więc całkiem sporo. No ale wiecie jak to jest. Zostałam z accardem, euthyroxem i dha i witaminami prenatalnymi. Moja dawka to był utragestan 1x200mg, więc takie małe te dawki były. Ale ofc zmienił się śluz i jest to zmiana bardzo zauważalna i też od razu milion pytań bez odpowiedzi 😆… -
Też mam stres przed każdą wizytą. Obiecywałam sobie, że po prenatalnych na pewno zluzuje a tymczasem tydzień temu przed wizytą już byłam mocno zestresowana i ciśnienie poszło na 140 🤦♀️ Gdzie w domu mam zawsze idealne.
Chyba dopiero jak będę czuć ruchy to naprawdę będę spokojniejsza. Detektora tętna nie kupowałam, bo wiem że bym się bardziej nakręcała jakbym nie umiała znaleźć tętna 😅
Co do spodni ciążowych to ja się ostatnio wkurzyłam i po prostu kupiłam jakieś tanie rozmiar większy 😂 Z eleastanem także w brzuch mnie nie uciskają, czasem tylko lekko z tyłka lecą.
@Ania 93 - ja akurat nie zauważyłam żeby mi się rany wolniej goiły ale w sumie chyba jeszcze podczas ciąży żadnej się nie dorobiłam.
A powiedzcie mi czy polujecie na coś na Black Friday? Myślałam czy by za wózkiem się nie rozejrzeć bo to jednak spory wydatek. Może macie jakieś do polecenia? Najlepiej takie 2w1, 3w1, łatwe do złożenia. Byłam w jednym sklepie i pan mi mówił, że na niektóre kolory nawet 2-3 miesiące się czeka także i tak byłby później. -
IT_GIRL my częściowo będziemy szukać używanych rzeczy, właśnie min. wózka. Ja zachorowałam aktualnie na łóżeczka 7w1, mojemu mężowi też się podobają, więc zobaczymy co będzie. :> ale raczej na black Friday nie poluję, nigdy nie robiłam zakupów w tym okresie 🤣, jestem przebodzcowana ilością reklam, rabatów, które wyskakują i się okazuje, że nic nie potrafię znaleźć podczas tych wyprzedaży
IT_Girl lubi tę wiadomość
-
Szczerze to ja już nie wierzę w to nasze polskie Black Friday. Polujemy z mężem na nowe telefony i miesiąc temu były za 1199zł w normalnej cenie. Stwierdziliśmy że czekamy do Black Friday i może będzie jakaś promka. Kilka dni później zmienili cenę regularną na 1399zł. Jeszcze go nie przecenili na BF ale nie zdziwiłabym się jakby była szalona promocja na 1199 🤣🤣🤣IT_Girl wrote:Też mam stres przed każdą wizytą. Obiecywałam sobie, że po prenatalnych na pewno zluzuje a tymczasem tydzień temu przed wizytą już byłam mocno zestresowana i ciśnienie poszło na 140 🤦♀️ Gdzie w domu mam zawsze idealne.
Chyba dopiero jak będę czuć ruchy to naprawdę będę spokojniejsza. Detektora tętna nie kupowałam, bo wiem że bym się bardziej nakręcała jakbym nie umiała znaleźć tętna 😅
Co do spodni ciążowych to ja się ostatnio wkurzyłam i po prostu kupiłam jakieś tanie rozmiar większy 😂 Z eleastanem także w brzuch mnie nie uciskają, czasem tylko lekko z tyłka lecą.
@Ania 93 - ja akurat nie zauważyłam żeby mi się rany wolniej goiły ale w sumie chyba jeszcze podczas ciąży żadnej się nie dorobiłam.
A powiedzcie mi czy polujecie na coś na Black Friday? Myślałam czy by za wózkiem się nie rozejrzeć bo to jednak spory wydatek. Może macie jakieś do polecenia? Najlepiej takie 2w1, 3w1, łatwe do złożenia. Byłam w jednym sklepie i pan mi mówił, że na niektóre kolory nawet 2-3 miesiące się czeka także i tak byłby później.
👩 30, 👨30
05/2024 cp
07/2024 cb
01/2025 cb
02/2025 cb
05/2025 poronienie zatrzymane (6/9tydz)
09/2025 ⏸️
09.09 pęcherzyk ciążowy z malutkim zarodkiem
17.09 crl 0,8cm i ❤️
30.09 crl 1,9cm 🥹
15.10 3,9cm Bobaska 😍
29.10 Prenatalne - 6cm Małego Człowieczka 🥰
6.11 7,1cm (Dziewczynka 🩷???)
17.11 128g Synka 🩵
16.12 USG 🙏
30.12 Prenatalne 🙏

-
iiaawaak wrote:Spokojnie, też mam niedoczynność i też mi tak spadło, ale moja endokrynolog mówiła że taki spadek TSH jest fizjologiczny w ciaży
jeśli poziomy wolnych są ok to wszystko tak jak trzeba.
Też mi spada zawsze w ciąży do minimum, ale dopóki FT3 i FT4 jest ok to podobno w porządku.
Kasieńka lubi tę wiadomość
👩'94 :
-AMH 3,5
-adenomioza
-3x histeroskopia: leczenie stanu zapalnego endometrium, korekta blizny po cc, usuwanie mikropolipowatości
-brak własnych owulacji
2020- początek starań
2021- początek starań z pomocą medyczną
2023- nasz Aniołek żył jeden dzień 💔
2024- powrót do starań z pomocą medyczną 👩⚕️
03.2025- AIH ❌
04.2025- kwalifikacja do IVF:
Stymulacja: Rekovelle 12j+ Menopur 75j +Orgalutran-> 2x Zivafert+ 2x Gonapeptyl Daily
04.2025- Punkcja-> Pobrano 17 🥚-> 9 MII-> Zapłodnieniu poddano 6 komórek, wszystkie udało się zapłodnić - mamy 4 ❄️
05.2025- 3 histeroskopia-> znowu stan zapalny-> antybiotyki
16.06.2025, 14.07.2025- Diphereline-> 26.07.2025 start estrofemu
14.08.2025 FET 5BA
5DPT BETA : 31->7DPT BETA : 114->9DPT BETA : 232->11DPT BETA: 473
05.09.2025-> mamy mrugające serduszko ❤️

-
IT_Girl wrote:Też mam stres przed każdą wizytą. Obiecywałam sobie, że po prenatalnych na pewno zluzuje a tymczasem tydzień temu przed wizytą już byłam mocno zestresowana i ciśnienie poszło na 140 🤦♀️ Gdzie w domu mam zawsze idealne.
A powiedzcie mi czy polujecie na coś na Black Friday? Myślałam czy by za wózkiem się nie rozejrzeć bo to jednak spory wydatek. Może macie jakieś do polecenia? Najlepiej takie 2w1, 3w1, łatwe do złożenia. Byłam w jednym sklepie i pan mi mówił, że na niektóre kolory nawet 2-3 miesiące się czeka także i tak byłby później.
Ja kupiłam sobie w primarku leginsy, które wyglądają jak spodnie i się rozciągają, do tego dobry skład. Oczywiście były za długie, ale męża dziadek jest krawcem i tylko czeka aż poproszę go o coś do zrobienia.
Co do black friday, my z mężem postanowiliśmy rozejrzeć się właśnie w tym okresie za wózkiem, zorientować się jakie ceny, jakie promocje. I mieliśmy się zorientować tylko, a wyszliśmy z wózkiem.🤣 Trzeba rozmawiać ze sprzedawcami, bo oni mogą od siebie dać zniżki, nam w wybranym sklepie obniżyli o 500 złotych, dlatego się zdecydowaliśmy, bo dostaliśmy największą zniżkę. A w sklepach ceny były takie same.
W każdym polecali nam Muuvo One i Five i zdecydowaliśmy się na Five, bo cenowo około 300-400 złotych różnicy, a w sprzęcie różnica mniejsza. W one były amortyzatory do zmiany na 2 poziomach, ale uznaliśmy, że nie będziemy z tego korzystać pewnie. I gondola podwyższona na adaptera. Trochę większe panele wentylacyjne.
A i polecam sprawdzić po kupieniu zawartość, mąż nie wytrzymał i otworzył, czego ja nie chciałam robić, a okazało się, ze brakuje w pudle torby k wkładki do spacerówki i sklep nam dosyłał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada, 15:08
🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
2 cs - wracamy do starań
⏸️ 22.08 🤞🏻
Beta 24.29
Prog 23
25.08🤞🏻
Beta 203.47
16.09 🤞🏻
0.59 cm bobasa z pięknie bijącym serduszkiem 🩵
23.09
1.21 cm bobasa, bicie serduszka się rozkręciło na całego 🩵
24.10
Prenatalne, 5.4 cm zdrowego bobasa 🩵
28.10
Badania do PAPP-A - 7cm zdrowego chłopca 🩵
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Heparyna & Duphaston

-
Poki co zakupów dla dziecka nie planuje, po nowym roku. Kupiliśmy natomiast oczyszczacz powietrza z nawilżaczem, bo do tej pory nie mieliśmy a mysle ze lepiej bedzie sie spało nam a pozniej dziecku. We wtorek powinien dotrzeć kurierem.
Wózek chce przetestować w sklepie z wózkami a fotelik dobra do auta , ale nie mamy jeszcze auta 🙈🤣 chcemy kupic na wiosnę, do tej pory byl to dla nas zbedny wydatek bo mieszkamy w dużym mieście wiec komunikacja i taxi wystarcza.
Przeraża mnie to ile potrzeba na to wszystko pieniędzy i w sumie zrezygnowaliśmy z wakacji w ciepłym kraju i jedziemy na 4 dni w góry za tydzień 😉 -
Co do black friday to też myślałam o wózku, bo mnie bombardują, ale jak wyskoczyła mi reklama wózka „Black Weeks do -40%!” Cena z 1999,99 zł na… uwaga… 1999,99 zł 🤣🤣 ja wiedziałam, że robią nas w konia z tymi promocjami, ale że nawet się z tym nie kryją to byłam w szoku 😂 tak więc chęci na zakupy mi przeszły i czekam spokojnie gdzieś do lutego 😅
Też od kilku dni czuję takie specyficzne bąbelki/rybki w brzuchu, ale dalej nie jestem pewna czy to synek czy jelita… mam nadzieję, że niedługo już nie będziemy miały co do tego wątpliwości 😁18.09.2024 💔 poronienie zatrzymane 5tc
29.08.2025 ⏸️
16.09.2025 CRL 7,7 mm, serduszko ❤️
23.09.2025 CRL 1,29 cm ❤️
7.10.2025 CRL 3 cm ❤️
20.10.2025 CRL 5,3 cm ❤️
28.10. prenatalne CRL 7,2 cm ❤️ zdrowy chłopiec 🩵
22.12. II prenatalne
🙎🏽♀️ MTHFR, PAI-1, antykoagulant toczniowy, hashimoto
🙎🏽♂️wszystko ok

-
Ja mam łożysko na przedniej ścianie, więc spodziewam się najwcześniej w połowie stycznia przyszłego roku coś poczuć 🤣. Ja jutro dzwonię umówić się na połówkowe ☺️
Natt99 lubi tę wiadomość
-
iiaawaak wrote:Spokojnie, też mam niedoczynność i też mi tak spadło, ale moja endokrynolog mówiła że taki spadek TSH jest fizjologiczny w ciaży
jeśli poziomy wolnych są ok to wszystko tak jak trzeba.
Ja tez mam niedoczynność,ale u mnie odwrotnie, tsh bylo w górnej granicy normy na ostatnich badaniach.dostalam wyższa dawkę lektu,czyli juz 125 i dopiero ta dawka daje rade,ale i tak sama sprawdzam to przed każdą wizyta,bo strach.poprzednia ciaza sie za wolno rozwijała z powodu nie wykrytej niedoczynności tarczycy,alw to bylo 8 lat temu i widzę menela duzy postęp w medycynie od tamtego czasu...
-
Kassialka wrote:Poki co zakupów dla dziecka nie planuje, po nowym roku. Kupiliśmy natomiast oczyszczacz powietrza z nawilżaczem, bo do tej pory nie mieliśmy a mysle ze lepiej bedzie sie spało nam a pozniej dziecku. We wtorek powinien dotrzeć kurierem.
Wózek chce przetestować w sklepie z wózkami a fotelik dobra do auta , ale nie mamy jeszcze auta 🙈🤣 chcemy kupic na wiosnę, do tej pory byl to dla nas zbedny wydatek bo mieszkamy w dużym mieście wiec komunikacja i taxi wystarcza.
Przeraża mnie to ile potrzeba na to wszystko pieniędzy i w sumie zrezygnowaliśmy z wakacji w ciepłym kraju i jedziemy na 4 dni w góry za tydzień 😉
Tez mamy nawilżacz z oczyszczacze,taki z wyższej półki i mega sobie chwalimy.mnie wyciągnął z choroby duzo szybciej niz by to sie działo bez niego (plusxwitaminy,inhalacje).polecam -
Kropka787 wrote:Ja tez mam niedoczynność,ale u mnie odwrotnie, tsh bylo w górnej granicy normy na ostatnich badaniach.dostalam wyższa dawkę lektu,czyli juz 125 i dopiero ta dawka daje rade,ale i tak sama sprawdzam to przed każdą wizyta,bo strach.poprzednia ciaza sie za wolno rozwijała z powodu nie wykrytej niedoczynności tarczycy,alw to bylo 8 lat temu i widzę menela duzy postęp w medycynie od tamtego czasu...
Ja w ciąży przy Hashimoto mam zalecone comiesięczne wizyty u endo i zawsze przed nią muszę robić badania. Zwykle mam telefoniczne, żeby nie musieć co miesiąc jechać przez całą Warszawę, ale pani doktor bardzo tego pilnuje. Mają być co miesiąc i już. W dwóch poprzednich ciążach mi strasznie TSH skakało, a teraz jest wyjątkowo stabilnie, teraz dopiero mi TSH podrosło o 0.1, ale dalej mam poniżej dwóch, a FT4 spadło o jakieś 0.15 dl prawie 1. Pokazuje, że minimum normy to 0.92, więc ciekawe czy będzie doktor reagować. Zobaczymy jutro.
🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
2 cs - wracamy do starań
⏸️ 22.08 🤞🏻
Beta 24.29
Prog 23
25.08🤞🏻
Beta 203.47
16.09 🤞🏻
0.59 cm bobasa z pięknie bijącym serduszkiem 🩵
23.09
1.21 cm bobasa, bicie serduszka się rozkręciło na całego 🩵
24.10
Prenatalne, 5.4 cm zdrowego bobasa 🩵
28.10
Badania do PAPP-A - 7cm zdrowego chłopca 🩵
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Heparyna & Duphaston

-
Dzięki dziewczyny, z tym black friday to wiem, że często to są 'niby' promocje, ale czasem da się coś znaleźć
. Resztę wyprawki planuję na spokojnie po nowym roku jak już będę na l4 ale ten wózek to jednak spory wydatek. Używanego nie chcę, chociaż wiem że to rozsądne rozwiązanie
. Sporo używanych ubranek już będziemy mieć i chcę mieć coś nowego, sobie pooglądać i wybrać 
Default.owa wrote:Ja w ciąży przy Hashimoto mam zalecone comiesięczne wizyty u endo i zawsze przed nią muszę robić badania. Zwykle mam telefoniczne, żeby nie musieć co miesiąc jechać przez całą Warszawę, ale pani doktor bardzo tego pilnuje. Mają być co miesiąc i już. W dwóch poprzednich ciążach mi strasznie TSH skakało, a teraz jest wyjątkowo stabilnie, teraz dopiero mi TSH podrosło o 0.1, ale dalej mam poniżej dwóch, a FT4 spadło o jakieś 0.15 dl prawie 1. Pokazuje, że minimum normy to 0.92, więc ciekawe czy będzie doktor reagować. Zobaczymy jutro.
Też mam Hashimoto i mam te same zalecenia - badania i wizyta (zazwyczaj teleporada) co miesiąc. TSH najpierw mi skoczyło do 1.8, potem spadło do 0.54 i potem podrosło do 0.65, także póki co trzyma się w miarę stabilnie, FT4 też w normie. Przy czym ja nie biorę leków, przed ciążą też nie musiałam, myślę że u mnie dieta dużo robiła. Ale trzeba monitorować i w razie potrzeby endo włączy mi tabletki. Za dwa tygodnie będę mieć kolejne badanie to zobaczę co wyjdzie tym razem.
-
Ja właśnie muszę sobie zamówić żurawit i brać te tabletki. ☺️
Jeju, jutro po 8 dniach l4 idę do pracy, ile mam zaległych umów to aż mi niedobrze. 😐
Ja właśnie słyszałam, że ma być w rossmanie na perfumy 1+1, albo 2+1. Mężowi mega się jedne Tom Ford podobają, one drogie jak wiadomo 🤣 ale wtedy bym chloe dla siebie przytuliła od razu 🤣🤣🤣
Co do wózka, mamy Roan Bass po starszku w b. dobrym stanie. Kupiliśmy go wtedy używany (jak byłam w ciąży z Małym to budowaliśmy się, wykańczaliśmy dom i słabo było z kasą). Mogłabym go mieć, ale chciałabym jakiś mały wózek, bo ten jest wielki. A to będzie lato i mam nadzieję, że będziemy gdzieś wypadać że znajomymi. Ale znowu nie chce nowego, bo spacerowke mam dobrą jednoczęściowa, poszukam w sklepie co bym chciała i będę polować na olx czy coś. -
Dzięki za rekomendację, właśnie ją rozważam jeśli tak dalej będzie ciągnęło i uwierało🫣😉Cavarathiel wrote:Firest Jeśli boli przy spaniu to poduszka ciążowa faktycznie powinna pomóc. Ja kupiłam i śpię z nią od tygodnia i pierwszy raz w życiu budzę się niepołamana 😅 Ale pare dni zajęło mi przyzwyczajenie się do niej, bo ciągle mam wrażenie, że przeszkadza mi w wygodnym ułożeniu się, chociaż te moje wygodne ułożenie najpewniej było winowajcą bolących pleców nad ranem 😂
No i witam się w skończonym 17 tygodniu...jak to poważnie już zaczyna brzmieć 😱 Zaczynam sie też mocno stresować przed wtorkową wizytą u gina
Również witam w 17.tygodniu🥰 kurczę niedługo półmetek☺️ kiedy to zleciało!
Cavarathiel lubi tę wiadomość
👩 35
Diagnoza: niepłodność żeńska
❌ oba jajowody niedrożne
➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie jajowodów
~~~~~~~~~~~~
👨 37
Diagnoza: niepłodność męska
❌ teratozoospermia (0%) i uszkodzone DNA chromatyny plemników (39%)
➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
~~~~~~~~~~~~
08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷

-
Szacun! Pisałaś ten post o 11, a już tyle ogarnięte? Mistrzyni😊🏆💪 Ja do 10 spałam. Ogólne tylko bym leżała i spała co chwilę 😁 Postawowy obiad, minimalne porządki i znowu na kanapę🫣Kassialka wrote:U mnie dzis duzo energii. Ugotowałam zupe, obiad na dwa dni do pracy i pozniej zrobię na dzis makaron po tajsku 🥰 a póki co wybieramy sie z mężem na spacerek w tej zimowej scenerii, u nas w Krakowie biało ❤️ jest pieknie. Dzis policzyłam ile nasz dzidzius bedzie mial za rok, juz bedzie siedzacy wiec pierwsze sanki jesli pogoda dopisze na pewno beda !👩 35
❌ oba jajowody niedrożne
~~~~~~~~~~~~
👨 37
~~~~~~~~~~~~

-
Jak nie ma bakteriurii to z tego co wiem same leukocyty nie są takim zagrożeniem i wskazaniem do antybiotyku. Najgorzej to jak bakterie się zalęgną i nieleczone kolonizują cały układ moczowy.Ssilvia wrote:Ja też tak pobieram. I zawsze wysokie leukocyty a bakteri brak. Lekarz nie chce dać antybiotyku. Jak byłam na wakacjach i doszedł ból podczas oddawania moczu to mi dali antybiotyk, więc jedna antybiotykoterapia ma za sobą. Zrobiłam potem badania tak ja kazał lekarz żeby sprawdzić i już w posiewie nie było bakterii ale leukocyty cały czas wysoko co mnie nie pokoi ale mój lekarz olewa bo nie ma bakterii
Żurawinę piję koniecznie, dużo wody i witaminę C👩 35
❌ oba jajowody niedrożne
~~~~~~~~~~~~
👨 37
~~~~~~~~~~~~

-
Kropka787 wrote:Dziewczyny,jutro mam pierwsze prenatalne (chyba jako ostatnia) I chciałam zapytać co trzeba zabrać, jak sie ubrać?jak to wygląda,ile trwa itd itp
W zasadzie wystarczy zabrać kartę ciąży. Badanie zazwyczaj jest przez brzuch więc ja radzę jakąś bluzkę/ sweter i spodnie. U mnie trwało 30 minut. Lekarz wykonuje USG i omawia co widzi:)-listopad 2022 ⏸️ - ciąża biochemiczna
- grudzień 2022 ⏸️
- wrzesień 2023 Staś ♥️👶
- październik 2024 starania o rodzeństwo
-listopad 2024 ⏸️- ciąża biochemiczna
- grudzień 2024 ⏸️
- luty 2025 poronienie zatrzymane 11/12 tydzień💔
- kwiecień 2025 ⏸️ciąża biochemiczna
- maj 2025 ⏸️ ciąża biochemiczna
25 .08 .2025 ⏸️
30.08.2025 pozytywna beta
2021 Nadczynność tarczycy