X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Iwa jeśli się nie mylę te wózki adamexu które wstawiłaś to barletta ;) Oglądałam je na żywo w sumie bardzo podobne do pajero tylko mają te dodatkowe amortyzatory, ale według mnie ciężej chodzą i jakiś mniej wygodny mi się wydawał, ale to już trzeba sobie samemu pod siebie sprawdzić :) A i kosztuje jakieś 200 zł więcej

dokładnie to barletta ;) no właśnie muszę się wybrać do jakiegoś sklepu gdzie jest duży wybór wózków i je pomacać :D

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Nie mam pojęcia :D Powiedzieli mi tylko, że I i II mam za darmo, a za III już będę musiała płacić /nie refundują. Dopytam jak będę w przyszłym tygodniu.
    Ale i tak jestem do przodu z kasą, bo mam gina na luxmed ;)

to dopytaj , ja też w przyszłym tygodniu się może dowiem i skonfrontujemy czy nas oszukują :D

km5sdf9h3loowecn.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati u mnie córeczka Ania <3 byłam nastawiona na 3 chłopaka ;-)

Iwa81, Kłosia, asioczek86, pasia27, Aniu_leczka, xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    to dopytaj , ja też w przyszłym tygodniu się może dowiem i skonfrontujemy czy nas oszukują :D
    Jutro mam wizytę u swojego gina, to spytam - może on wie. A i tak będę dzwonić to innego ośrodka, bliżej domu ;)
    Może po prostu nie refundują tego III badania.. Trochę lipa, bo zawsze to prawie 300zł.
    Dam znać jak będę miała jakieś nowe wieści :)

Ja dziś żyć nie umiem.. Mam ciśnienie 100/63, puls 69 i nie mam sił na nic :/

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Jutro mam wizytę u swojego gina, to spytam - może on wie. A i tak będę dzwonić to innego ośrodka, bliżej domu ;)
    Może po prostu nie refundują tego III badania.. Trochę lipa, bo zawsze to prawie 300zł.
    Dam znać jak będę miała jakieś nowe wieści :)

Ja dziś żyć nie umiem.. Mam ciśnienie 100/63, puls 69 i nie mam sił na nic :/
    A kawkę probowalas, może trochę podniesie ;-) ja za to biorę leki na obniżenie

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja znów będę smęcić ...
    nie mam imienia dla swojego dziecka
    zadne imie meskie dla swego syna mi sie nie podoba ...
    w głowie mam tylko Dawida /moj synuś / i zadne inne mi nie pasi :(

juz chyba poddam sie loterii losu i niech nazywa sie tak jak imiennik jego daty urodzenia ...
    noż nie myślałam ,że taki problem z tym imieniem bede miała ...
    gdyby była dziewczynka - nie ma problemu ,,, ale chłopczyk ... a ja nie wiem jak Go nazwać :(

Agnieszka0812, helutka lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dziewczyny ja znów będę smęcić ...
    nie mam imienia dla swojego dziecka
    zadne imie meskie dla swego syna mi sie nie podoba ...
    w głowie mam tylko Dawida /moj synuś / i zadne inne mi nie pasi :(

juz chyba poddam sie loterii losu i niech nazywa sie tak jak imiennik jego daty urodzenia ...
    noż nie myślałam ,że taki problem z tym imieniem bede miała ...
    gdyby była dziewczynka - nie ma problemu ,,, ale chłopczyk ... a ja nie wiem jak Go nazwać :(
    Bo masz juz 2synkow?tak?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zostanie Błażejek . macie jyz siare ja dzis widze ze hak scisne cyc to juz sie pojawia ehh znow poranki z mokra koszula sue szykuja...

Co do badan to ja mam je na fundusz ale tez tylko 2 nawet o 3 nie slyszalam

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez o tym trzecim nie słyszałam,bede musiala spytac sie o to swojego gina

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    a jaka to dokładnie strona , bo wpisałam 4baby to jakieś cuda się pojawiły, ale Camarelo na nich nie widać ?
    4baby24.pl

Iwa81 lubi tę wiadomość

• paris Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    4baby24.pl
    Tak, dokładnie to ta strona.
    Tylko z tego co się orientuje, to czeka się na wozek nawet do 8 tygodni, taki przemial mają, bratowa znajomej zamawiala i wozek jest swietny:)
    Tymbardziej, że używki na olx są często za powyżej tysiąca, wiec lepiej dołożyć parę groszy i mieć nowke z gwarancja.

Cigaretta, Iwa81 lubią tę wiadomość

f2w343r81obn8r6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paris wrote:
    Tak, dokładnie to ta strona.
    Tylko z tego co się orientuje, to czeka się na wozek nawet do 8 tygodni, taki przemial mają, bratowa znajomej zamawiala i wozek jest swietny:)
    Tymbardziej, że używki na olx są często za powyżej tysiąca, wiec lepiej dołożyć parę groszy i mieć nowke z gwarancja.
    Jestem tego samego zdania ;)

Iwa81 lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Mi się ten bardzo podoba, ale jeszcze zobacze na żywo, w lutym lub marcu się wybierzemy do hurtowni i sprawdze czy na żywo też się tak prezentuje jak na zdjęciu. Jeszcze fajne są brązowe z tymi wzorami na dole :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef597364e2e.jpg

My oglądaliśmy go na żywo w sklepie, jest przśliczny, duuużo ładniejszy niż na zdjęciu, nawet nie ma porównania.
    Będziemy kupować Camarelo carmelę właśnie albo ten granatowy żakardowy jak na zdjęciu, albo szary żakardowy, też jest piękny. Mi jeszcze ze zdjęcia podoba się carera granatowa z czerwonym daszkiem w kropeczki, to ten, co Iwa wstawiła zdjęcie, ale mężowi się jakoś nie podoba.
    Podobał mi się też bebetto, ale w porównaniu z camarelo wydają się strasznie ciężkie i trudne w prowadzeniu, mimo iż podobał mi się bardziej bo jest jakiś taki jakby zgrabniejszy, bo carmela jednak jest duża, no ale dużo wygodniej mi się prowadziło i ten piękny kolor :)

Cigaretta, kamenkaa, Iwa81 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia - mam jednego synka i córeczkę - teraz pod serduchem drugi synuś ... ;)

Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    U mnie zostanie Błażejek . macie jyz siare ja dzis widze ze hak scisne cyc to juz sie pojawia ehh znow poranki z mokra koszula sue szykuja...

U siebie też już od jakiegoś czasu zauważyłam siarę

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:47

Agnieszka0812, Carolq, Madziuśka lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny widze ze temat wózków, Ja bede miała najzwyklejszy używany z olx gleboki i fotelik z adapterami. Wrocilismy wlasnie od tesciowej z dwoma paczkami pampersów premium care 2-5 kg kolejna rzecz listy mniej ;p

Agnieszka0812, pasia27, Iwa81, Carolq lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A leżaczek tez juz mam upatrzony na olx za 30 zl, zwykły prosty akurat.

http://olx.pl/oferta/lezaczek-CID88-IDcbPGb.html

Agnieszka0812, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa ja na pewno fotelik maxi cosi kupie, my dużo samochodem jezdzimy.

Malvva no zawsze coś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny robie liste z wyprawką i myśle ile w ogóle bęxziecie miały body z kròtkim rękawkiem na 56 ile z długim i czy od razu zaopatrujecie się w rozm 62 i 68 ??

‹‹ 1030 1031 1032 1033 1034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ