Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:Iwa jeśli się nie mylę te wózki adamexu które wstawiłaś to barletta
Oglądałam je na żywo w sumie bardzo podobne do pajero tylko mają te dodatkowe amortyzatory, ale według mnie ciężej chodzą i jakiś mniej wygodny mi się wydawał, ale to już trzeba sobie samemu pod siebie sprawdzić
A i kosztuje jakieś 200 zł więcej
dokładnie to barlettano właśnie muszę się wybrać do jakiegoś sklepu gdzie jest duży wybór wózków i je pomacać
-
helutka wrote:Nie mam pojęcia
Powiedzieli mi tylko, że I i II mam za darmo, a za III już będę musiała płacić /nie refundują. Dopytam jak będę w przyszłym tygodniu.
Ale i tak jestem do przodu z kasą, bo mam gina na luxmed
to dopytaj , ja też w przyszłym tygodniu się może dowiem i skonfrontujemy czy nas oszukują -
Iwa81 wrote:to dopytaj , ja też w przyszłym tygodniu się może dowiem i skonfrontujemy czy nas oszukują
Może po prostu nie refundują tego III badania.. Trochę lipa, bo zawsze to prawie 300zł.
Dam znać jak będę miała jakieś nowe wieści
Ja dziś żyć nie umiem.. Mam ciśnienie 100/63, puls 69 i nie mam sił na nic
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:Jutro mam wizytę u swojego gina, to spytam - może on wie. A i tak będę dzwonić to innego ośrodka, bliżej domu
Może po prostu nie refundują tego III badania.. Trochę lipa, bo zawsze to prawie 300zł.
Dam znać jak będę miała jakieś nowe wieści
Ja dziś żyć nie umiem.. Mam ciśnienie 100/63, puls 69 i nie mam sił na nicja za to biorę leki na obniżenie
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnydziewczyny ja znów będę smęcić ...
nie mam imienia dla swojego dziecka
zadne imie meskie dla swego syna mi sie nie podoba ...
w głowie mam tylko Dawida /moj synuś / i zadne inne mi nie pasi
juz chyba poddam sie loterii losu i niech nazywa sie tak jak imiennik jego daty urodzenia ...
noż nie myślałam ,że taki problem z tym imieniem bede miała ...
gdyby była dziewczynka - nie ma problemu ,,, ale chłopczyk ... a ja nie wiem jak Go nazwaćAgnieszka0812, helutka lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:dziewczyny ja znów będę smęcić ...
nie mam imienia dla swojego dziecka
zadne imie meskie dla swego syna mi sie nie podoba ...
w głowie mam tylko Dawida /moj synuś / i zadne inne mi nie pasi
juz chyba poddam sie loterii losu i niech nazywa sie tak jak imiennik jego daty urodzenia ...
noż nie myślałam ,że taki problem z tym imieniem bede miała ...
gdyby była dziewczynka - nie ma problemu ,,, ale chłopczyk ... a ja nie wiem jak Go nazwać -
U mnie zostanie Błażejek . macie jyz siare ja dzis widze ze hak scisne cyc to juz sie pojawia ehh znow poranki z mokra koszula sue szykuja...
Co do badan to ja mam je na fundusz ale tez tylko 2 nawet o 3 nie slyszalamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:4baby24.pl
Tylko z tego co się orientuje, to czeka się na wozek nawet do 8 tygodni, taki przemial mają, bratowa znajomej zamawiala i wozek jest swietny:)
Tymbardziej, że używki na olx są często za powyżej tysiąca, wiec lepiej dołożyć parę groszy i mieć nowke z gwarancja.Cigaretta, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparis wrote:Tak, dokładnie to ta strona.
Tylko z tego co się orientuje, to czeka się na wozek nawet do 8 tygodni, taki przemial mają, bratowa znajomej zamawiala i wozek jest swietny:)
Tymbardziej, że używki na olx są często za powyżej tysiąca, wiec lepiej dołożyć parę groszy i mieć nowke z gwarancja.Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Mi się ten bardzo podoba, ale jeszcze zobacze na żywo, w lutym lub marcu się wybierzemy do hurtowni i sprawdze czy na żywo też się tak prezentuje jak na zdjęciu. Jeszcze fajne są brązowe z tymi wzorami na dole
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef597364e2e.jpg
My oglądaliśmy go na żywo w sklepie, jest przśliczny, duuużo ładniejszy niż na zdjęciu, nawet nie ma porównania.
Będziemy kupować Camarelo carmelę właśnie albo ten granatowy żakardowy jak na zdjęciu, albo szary żakardowy, też jest piękny. Mi jeszcze ze zdjęcia podoba się carera granatowa z czerwonym daszkiem w kropeczki, to ten, co Iwa wstawiła zdjęcie, ale mężowi się jakoś nie podoba.
Podobał mi się też bebetto, ale w porównaniu z camarelo wydają się strasznie ciężkie i trudne w prowadzeniu, mimo iż podobał mi się bardziej bo jest jakiś taki jakby zgrabniejszy, bo carmela jednak jest duża, no ale dużo wygodniej mi się prowadziło i ten piękny kolorCigaretta, kamenkaa, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabuszka wrote:U mnie zostanie Błażejek . macie jyz siare ja dzis widze ze hak scisne cyc to juz sie pojawia ehh znow poranki z mokra koszula sue szykuja...
U siebie też już od jakiegoś czasu zauważyłam siaręAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny widze ze temat wózków, Ja bede miała najzwyklejszy używany z olx gleboki i fotelik z adapterami. Wrocilismy wlasnie od tesciowej z dwoma paczkami pampersów premium care 2-5 kg kolejna rzecz listy mniej ;p
Agnieszka0812, pasia27, Iwa81, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny