Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Szał zakupów ja nie mam nic
odłożyłam troche kasy to częśc poszla na rozwalony samochod i jutro druga czesc pojdzie na drugi rozwalony
czas ucieka przez palce a ja mam tylko kilka bodziaków katastrofa jakaś wszystko chyba spadnie na marzec całe zakupy a reszta po porodzie .
-
Cigaretta wrote:Dziewczyny robie liste z wyprawką i myśle ile w ogóle bęxziecie miały body z kròtkim rękawkiem na 56 ile z długim i czy od razu zaopatrujecie się w rozm 62 i 68 ??
więc mogę nawet nie zdążyć ich założyć, więcej kupiłam na 62 i 68
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Heh dziewczyny ja też nie mam jeszcze nic kupionego. Muszę kiedyś zrobić przegląd rzeczy po córce, ale jakos nie mam natchnienia,jeszcze pewnie z miesiąc albo dwa poczekam. Za to brzusio rośnie mi ostatnio w zastraszającym tempie,Wam też?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:U mnie zostanie Błażejek . macie jyz siare ja dzis widze ze hak scisne cyc to juz sie pojawia ehh znow poranki z mokra koszula sue szykuja...
Co do badan to ja mam je na fundusz ale tez tylko 2 nawet o 3 nie slyszalam
u mnie siary brak
jeśli chodzi o prenatalne to ja znam tylko takie III etapowe -
Agnieszka0812 wrote:A kawkę probowalas, może trochę podniesie
ja za to biorę leki na obniżenie
a ja pomimo tego że małą słabą kawkę muszę sobie palnąć w ciągu dnia bo kawosz ze mnie namaxa, nie przepadam za herbatato ciśnienie idealne, jedynie jak idę do lekarzy, gin lub endokrynolog, ciśnienie wzrasta mi ze strachu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:co do wózków camarelo na tej stronce 4baby to radzę się zastanowić nad fotelikiem, bo widzę, że dają standardowy camarelo a nie widziałam żeby przeszedł testy chociażby adac, na allegro można kupić ten wózek wraz z fotelikami maxi cosi, które mają bardzo dobrą opinię a przede wszystkim przeszły testy bezpieczeństwa. no chyba, że ktoś nie podróżuje, ja akurat na to szczególnie zwracam uwagę.
Daria dzx za cenną uwagę
-
Cigaretta wrote:Dziewczyny robie liste z wyprawką i myśle ile w ogóle bęxziecie miały body z kròtkim rękawkiem na 56 ile z długim i czy od razu zaopatrujecie się w rozm 62 i 68 ??
ja mam parę z krótkim i z długim w roz 56, kilka też roz 62, w 68 aż tak za bardzo się nie zaopatruję bo najczęściej prezenty na powitanie malucha są właśnie w takich większych rozmiarachAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Heh dziewczyny ja też nie mam jeszcze nic kupionego. Muszę kiedyś zrobić przegląd rzeczy po córce, ale jakos nie mam natchnienia,jeszcze pewnie z miesiąc albo dwa poczekam. Za to brzusio rośnie mi ostatnio w zastraszającym tempie,Wam też?
mi nie rósł a w ostatnim tygodniu bum do góry, ale mała tez prawie dwukrotnie przybrała na wadze, więc pewnie dlatego się ujawniło, i najlepsze jest to że do tej pory nosiłam sobie bluzki te sprzed ciąży, a teraz trzeba się na zakupy wybrać bo mam za 2 tygodnie Konferencję wyjazdową a tu nima co założyć z eleganckich rzeczy
-
Cigaretta wrote:Dariaaa ja na pewno fotelik maxi cosi kupie, my dużo samochodem jezdzimy.
Malvva no zawsze coś
Cigaretta mówisz że fotelik maxi cosi to dobry wybór ?, bo rzeczywiście na allegro jest Camarela właśnie z tymi fotelikami, i widziałam tez z jakimiś fotelikami Berber - nie znam się za bardzo na fotelikach ;/
-
Na 56 mam 7szt. body z długim rękawem i 5szt. z krótkim, do tego jakieś legginsy(2), rajstopki(1), półśpiochy(1), pajacyki(7), sweterek, rampers, śpiochy(7) i kaftaniki/bluzeczki(9-ale chyba wszystkie dostałam, nie kupowałam) Chcę jeszcze dokupić ze 3szt. legginsów, może rajstopki i ewentualnie jakiś sweterek.
Do tego 0-3msc z 20 par skarpetek, niedrapki(3), czapeczki bawełniane (10 do rozmiaru 74) i takie cienkie wiosenne(4)
Na 62 i 68 też już mamy większość, nawet kilka sztuk na 74, z tym że na 62 i 68 mam tego jakoś 2 razy więcej niż na 56, mam całą listę spisaną czego ile mam, to jakbyś chciała mogę Ci wrzucić jak na roz.56Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:ja mam kilka ciuszków 56, bardziej kupuję 62. ale jak oglądałam w sklepie rozmiar 50 i jeszcze niżej to się zastanawiam czy na prawdę takie malutkie dzieci się rodzą, ale faktycznie dużo jest wcześniaków, fajnie że szyją ciuszki dla takich dzieciaczków
jest dużo takich maluszków, i rzeczywiście ostatnio widziałam w Teswco roz 44, więc mega maleństwo
-
nick nieaktualny