Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Pati- ale miałaś pecha.... Mam nadzieję, że brzuch już nie zaboli i skończy się na stluczonym tylku...
Wróciłam właśnie do domu z zakupów i powiem Wam, że dziś pierwszy raz od kilku lat założyłam na nogi trapery, właśnie z obawy przed upadkiem. Kozaki mam tak mega śliskie, że leżała bym z pewnością kilka razy. Mąż jak mnie zobaczył w rurkach i tych butach powiedział żebym szła 3m przed nim,że niby się nie znamyGłupek
Życzę Wam powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Carolq, tola2014, Agnieszka0812, bereda11, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
domi05 wrote:Dziewczyny a ja trochę z innej beczki, czy któraś z Was pierze/prała w płynie do prania dla dzieci bobini baby? Bo jest teraz w promocji w Rossmannie za 12zł/2 litry i się zastanawiam nad jakością prania,czy dopiera?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:troche sie przestraszylam bo wyczytalam ze opryszczka w ciazy jest grozna
ja szlam do porodu z opryszczka i bralam heviran co 6 godz az do dnia po porodzie..Agnieszka0812, malvva lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ehh dzień się zaczął chujowo, nie pojechałam na krzywą, bo Nelka wsadziła gdzieś buta Marcela po półgodzinnym poszukiwaniu spocona znalazłam tego buta na komodzie... także chociaż tyle, że dotarł na czas na śniadanie akurat do przedszkola.. Za to jak wracałam do domu poślizgnęłam się i upadłam na tyłek wyrzucając mocno ręce do góry od razu brzuch mi się rozbolał i pachwiny młoda się wcale nie ruszała od 6 kiedy jeszcze w łóżku leżałam dopiero sporo po 9 sie odezwała..
A teraz leżę z tyłkiem w górze po nospie ale bruch po godzinie odpuścił.. w dodatku wczoraj wypadł ze mnie spory kawałek zbitego śluzu taki wielkości palca wskazującego, nie jestem pewna ale wyglądało mi to na czopa..
plus dzisiaj też mniejszy ale już podbarwiony brązową krwią młoda mi uciska w dole i kłucia czuje, ,miałam dzisiaj na IP od razu skoczyć ,ale zrobię to jutro dzisiaj po prostu nie mam już jak..
Na razie będę się obserwować ale jutro skoczę niech zerkną, bo mam wrażenie ,że chyba coś nie tak jest..
teraz pojechała trochę do góry juz tak na podwozie nie naciska, ale jutro przegląd musowo..
-
domi05 wrote:tylko ze ubranka zamierzam prać w marcu, więc wtedy zdam relację
promocja do 19.01, może któraś mama próbowała? Poczekam jeszcze
teraz proszek
lub plyn jakis .mam nowa pralke i program na dodatkowe plukanie wiec luzik:-)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiam się teraz nad porodem czy cesarza czy naturalna. I w naturalnym mnie przeraża np, że podczas będę siać albo co gorsza zrobię. ..kupę. ...nie znioslabym tego. No i potem, że jak będzie mi się chciało siusiac po porodzie to będzie strasznie piekło i w ogóle bolało bardzo...
-
migussia wrote:Hej dziewczyny
Malva z domowych sposobów to mi czosnek rozgnieciony pomagał, ale nie ma co ukrywać szału nie ma..
Co do glukozy to mam mieć za dwa lub 3 tygodnie, tylko muszę przepisać już się do innego lekarza i niech tam już mnie kierują..
Mam trochę wyrzuty sumienia, że zmieniam lekarza bo czuję się jakoś tak nie lojalnie.. Eh ależ głupia baba ze mnie
a slyszalam tez takie historie ze kobieta chodzido lekarza pryw 9mc a on na korytarzu jej nie poznaje!!!to dopiero chamstwo!!migussia lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Zastanawiam się teraz nad porodem czy cesarza czy naturalna. I w naturalnym mnie przeraża np, że podczas będę siać albo co gorsza zrobię. ..kupę. ...nie znioslabym tego. No i potem, że jak będzie mi się chciało siusiac po porodzie to będzie strasznie piekło i w ogóle bolało bardzo...
poza tym roznie podchdza do picia przy porodzie..kolezanka mogla tylko zwilzyc usta a ja pilam normalnie..usta suche po gazie..
po sn na sali mialam 4 godz na zrobienie pierwszego siusiu wiec duzo pilam..to bylo wazne i wcale tak strasznie nie bolalo.gorzej bylo z kupa ale POLECAM kompot z jabluszek lub sok jablkowy rozcienczony z woda!!!!rewelka i nie bylo tragediiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Zastanawiam się teraz nad porodem czy cesarza czy naturalna. I w naturalnym mnie przeraża np, że podczas będę siać albo co gorsza zrobię. ..kupę. ...nie znioslabym tego. No i potem, że jak będzie mi się chciało siusiac po porodzie to będzie strasznie piekło i w ogóle bolało bardzo...
pasia27 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Mnie nic nie piekło, trochę się obawialam że będzie bolało ale spoko. Przed porodem zazwyczaj jest lewatywa
czesto jest tez ze organizm oczyszcza sie przed porodem sam i wystepuje biegunka...mozna to brac jako objaw zapowiadajacy porod hiAgnieszka0812, Negra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybrała się dzisiaj do galerii miałam kupić fluid za 30 zł bo była przecena ale w smyku kocyk też kosztował 30 zł i wybralam kocyk heh taki ooo
http://static.pokazywarka.pl/i/6243461/797433/img-20160112-121756.jpg
migussia, pasia27, Agnieszka0812, Negra, Aniu_leczka, bimba lubią tę wiadomość
-
u nas na korytarz doskonale bylo widaxc ktora po cc a ktora sn..ja juz na drugi dzien siedzialam po turecku i malego musialam przystawiac w roznych pozycjach bo sie darl...a kolezanki po cc chodzily jak zombiaki zgiete w pol i szurajace stopami hehe nie mowiac juz o bolu przy smianiu,kichnieciu,kaszlnieciu..eh
Agnieszka0812, Negra lubią tę wiadomość
-
Malena91 wrote:Wybrała się dzisiaj do galerii miałam kupić fluid za 30 zł bo była przecena ale w smyku kocyk też kosztował 30 zł i wybralam kocyk heh taki ooo
http://static.pokazywarka.pl/i/6243461/797433/img-20160112-121756.jpgAgnieszka0812, Malena91 lubią tę wiadomość
-
Ja się ze swoim poklocilam,bo jechalismy wczoraj autem i w zakret wszedl na recznym,ja bez pasów,troche mnie ruszylo na tym fotelu i wlazlo mi coś w lopatki :/teraz się bede denerwować czy z mała ok,jak nie umie myslec jade na kilka dni do rodziców
-
migussia wrote:To nieźle.. Chociaż myślę, że mój też raczej by mnie nie poznał.. To mnie sprowadziłyście na ziemie! Dzięki.. Młoda, pierwsza ciąża to i głupie myśli może temu mam
Co do kupy podczas porodu, ja myślałam o porodzie w wodzie i wyobraziłam sobie takie "klocki" pływające hehehe wiem, wiem dziwne fantazje hehe
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość