Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHelutka pewnie wszystko będzie dobrze !
wiem, że ciężko jest się nie przejmować, ja bym pewnie się stresowała po takich wiadomościach, ale trzeba być dobrej myśli
Ja odprawiłam męża na pępkowe i mam samotny wieczórchyba zrobie zakupy dla młodego na necie.
helutka lubi tę wiadomość
-
Helutka, rozumiem, że się zmartwiłaś, bo każda matka chce usłyszeć, że z jej dzieckiem wszystko jest w 100% dobrze. A u Was jest odwrotnie. Ale nadal Twoje dziecko jest zdrowe. I Dziewczyny mają rację. Wszystko będzie dobrze
helutka, Alicce lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej dawno się nie odzywałam, ale śledzę Was na bieżąco:* ja od miesiąca borykam się z twardniejącym brzuchem .... i mam już dosyć;/ czuję się wykończona psychicznie .... borę nospę forte, duphaston i magne b6 codziennie i jakoś poprawy nie widać;/ byłam półtora tygodnia temu na usg sprawdzić jak tam maluszek czy wszystko ok i lekarz powiedział, że mały ułozony poprzecznie, ja szczupła i dlatego tez czuję dyskomfort w postaci twardego brzucha;/ Dobija mnie to trochę.... nie powiem skurcze bezbolesne się zmiejsyzły, ale codziennie przychodzi tak godz 12-13 i brzuch mi się robi napompowany i już jest taki do końca dnia;/ Szyjka tydzień temu niby ok..... ale bardzo martwię się ten ciągle twardy brzuch .... lekarz mi mówi, że taka moja natura ale jakoś to do mnie nie przemawia;/
U mnie stopień dojrzałości łożyska I.
POzdrawiam:****[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
mejbi wrote:Witam się sobotnio
Ja też nie wiem który stopień łożyska mam
Co do wagi to ja miałam huśtawki trochę, zaczęłam od 55kg, najpierw trochę przybrałam, potem schudłam przez wymioty, następnie waga stała a ostatnio już na plusie. Ważę 58kg wiec mam 3kg do przodu od początku ciąży. Ale apetyt mi dopisuje ostatnio więc zobaczymy jak to będzie
A jeśli mogę Wam rzucić temat to może te z Was które mają już wózek albo chociaż upatrzony już model to się podzielą tutaj wyborem? Ja zaczęłam oglądać trochę na allegro ale ogólnie taki mam mętlik w głowie że szok i trochę liczę ze może macie coś fajnego na oku
miłego popołudnia
Ja dziś zamówiłam na allegro używanego xlandera trójkołowego 3 in 1.Wózki nie do zajechania za całe 400 zł.Potem tylko spacerówkę parasolkę dokupię samą i będzie po sprawie -
Oj ja w tych wózkach łóżeczkach butelkach smoczkach mebelkach ubrankach to gorzej niż zielona jestem oglądam różne stronki z tymi rzeczami ale nie mam bladego pojecia co się sprawdza a co nie...a na dodatek wszyscy mi mówią ze nie dużo czasu juz a mi sie wydaje ze mam go jeszcze duuzzoo cale 4 miesiące przeciez jeszcze..Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyJa będe miała wózek bebetto luca z fotelikiem cybex anton 3, odkupuje go dopiero w kwietniu
Aniuleczka masz racje x lander jest mega porządnym wózkiem, szwagierka obwoziła nim 2 dzieci rok po roku, jeszcze do tego miała dostawke i nieraz po 5 siatek zakupów zawieszonych na rączce i dawał radea za 400 zł to się opłaca.
Zakupiłam w końcu cotton ballsy do pokoju młodego, narazie będą służyć nam -
nick nieaktualny
-
ja siedzę sama, mąż w pracy. Co do spania, czekam na poduszkę do spania, odkupiłam używaną, mam nadzieję że szybko do mnie dotrze bo czekam już tydzień a wstaję z bólem pleców mimo w sumie niezbyt dużego brzuszka. Co do wózka, ja odkupiłam zestaw mutsy 4rider z dopasowanym fotelikiem maxi cosi i innymi dodatkami (torba, dodatkowy koszyk na zakupy, śpiworek) za całe 500 zł, więc też jestem zadowolona.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:A co Ty Pati nie możesz spać?
No nie dopiero do domu wróciłam egzaminy zdane indeks zdany z głowy mam
bereda11 wrote:patii jak Nelusia ? lepeij juz ? przeszla jej biegunka ?
Tak kochana przeszło trochę jęczała przez sen ale spala całą nocdzisiaj jedna kupa i jakoś normalnie juz je także super
migussia lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
bereda11 wrote:helutka jesli lekarz mowi ze nie ma sie przejmowac bo nie bedzie z tego powodu nastepstw zadnych ani powiklan to tego sie trzeba trzymac.lekarze wiedza co mowia w tej kwesti bo sporo mieli takich przypadkow i pozniej dzieciaczki zdrowe byly .Mi tez tak mowia , a wczoraj dowiedzialam sie ze znajomej synek tez urodzil sie z dziurka w serduszku do 5 miesiaca mu sie zrosla i chlopak ma teraz 5 lat i zdrowy jest ..my musimy sie pocieszac helutka bedzie dobrze ja w to wierze i u mnie i u Ciebie .Dlatego tez zdecydowalam ze zadnej aminipunkcji nie bede robic ani teraz ani pozniej .
Chyba trzeba zaufać i zostawić.
Bereda - mam nadzieję, że na początku czerwca to się tylko śmiać będziemy na wspomnienie o tych stresach z teraz
Edit:
co może kłuć z lewej strony zaraz pod żebrem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 14:55
bereda11 lubi tę wiadomość