Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniusia wrote:hmm to ja go nie będę pić bo mam niskie i tak a przy tej anemii czuję to cholerne kołatanie serca ehh
ale to masz dobrą hemoglobinę
, ja mam 11.2
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na glukozę pojadę w pierwszym tyg lutego żeby na 10 juz byly wyniki. Pytalam sie w szpitalu to 3 razy będą mnie kuc i ze mogę sobie cytrynę zabrać!!
Chyba sama nie pojadę bo wczoraj przy tych bolach nic nie jadłam i mi chyba cukier spadl i jak poszłam sobie cos zjeść do kuchni to zemdlałam prawie !!
Dobrze ze mnie teściu zlapal.. Odrazu 2 racuchy wpieprzyłam i jabłko i pól czekolady i z 30 min poleżałam i mi przeszło
A wiec nie wiem jak ja naczczo wytrzymam ?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Ja na razie przepływy mam ok, tylko niestety anemia mi lekka wyszła w morfologii, ehh ale widzę,że moja dieta była uboga w żelazo po prostu no ale już od wczoraj nadrabiam
tylko jakoś do picia soku z buraków nie mogę się przekonać a wiem,że jest pomocny
mam to samo przepisala mi zelazo i staram sie w diecie zelazo nadrobic -
katarzyna_d wrote:Bol puścił dopiero o 1 w nocy tak ze męczyłam sie 14 godz. Nawet myślałam ze to wyrostek .
Ale tak szczerze to przyzwyczajam sie juz pomału do bólu !!!! Bo nie taki będzie w Maju..
Mąż mi dzis kupi Lactuloze
a propos tesciowej to nawet nie chce mi sie gadac... klamczucha, leń i bojcora nie z tej ziemi...katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ostatnio cofnelam sie do pierwszych naszych postow na forum... fajnie jak pisalysmy o pozytywnych testach i betach a teraz juz brzucholki mamy taaaakie ładne
kamisia88, Carolq, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka ja już po wizycie.
ogolnie jadac tam to cisnienie podskoczyło mega 150 ;/ ból glowy okropny...
Na wizycie ogolnie dobrze wyniki moczu ok krwi tez jedynie mam lekko troche Leukocytów na co mi dał antybiotyk .
a co najdziwniejsze dziewczyny cisnienie u niego 117/75 az w szoku bylam.
Także ogolnie mam się miec na kontroli ..
Dowiedzialam sie ze na 100% dziewczynka
a to moja laseczka
JusWik, katarzyna_d, pasia27, Dariaaa88, migussia, Agusia ;), maimama, bereda11, Aniu_leczka, Ollaala lubią tę wiadomość