Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
witam sie w 6 miesiacu
wyczytalam w necie ze od 23 tygodnia jest 6 miesiac bo belly pokazuje wczesniej ;p
ja miałam wyniki z glukozy na czczo 74 a po 2 godz 82 wiec chyba dobrze nic gin nie mówiła
OD dzis biore sie za picie soku z burakow, jedzenie szpinaku i natki pietruszki musze poprawic wyniki krwiJusWik, migussia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Powodzenia z glukozą Daria juz jedynie 20 min
Kamisia ty tam nie szalej !!! Wywal nogi i odpoczywaj , zadbaj trochę o siebie, bo nie dość że się źle czujesz to i stres cię zjada bo się zamartwiasz wtedy. Chociaż ja też z tych narwanych co nie mogą usiedzieć bez pracy. Co prawda siedzę w domu ale zawsze coś robię żeby nie zwariować.
dziewczyy na problemy kolkowo-jelitowe spróbujcie co dzień łyżkę oleju lnianego. działa dużo lepiej niż wszystkie laktulozy. -
Mam juz ciuszki mysle ze wystarczająco bo dwie szuflady w komodzie a teściowa wysyla mi zdjęcie z podpisem nie moglam sie powstrzymac ;p to bedzie jej pierwsza wnuczka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b24e5917cc10.jpgJusWik, Carolq, Agnieszka0812, mamamiśka, migussia, kamenkaa, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:ja pije chyba dopiero na początku lutego
obciazeniem 50g i mało tego wynik tylko jeden po godzinie mam mieć
po 1h a nie tak jak wy po1 i po 2 ... ciekawe dlaczego ?
hmm
pozdrawiam serdecznie
wogole witam sie z wami. Coraz gorzej sypiam. Musze zamowic ta poduszke rogalowa. Brzuch tez raz zakłuje raz zaboli ach.... -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Wstałam i tez coraz gorzej sypiam chodz nie sadze ze jest to wina poduszki tylko bierze mnie jakaś bezsenność , dzis śniłam o czasie po porodzie ze nie chcieli mi przynieść małej , nie był za fajny sen
Mam takie pytanieczy było w DDTVN 40'tygodni ? Dawno chyba juz nie było
-
Hej
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!
Juswik ja mam tą poduchę i śpi mi się na niej rewelacyjnie
Kacperek to chyba jakiegoś szaleju od wczoraj dostał, prawie cały czas czuje jakieś kopniaczki albo inne mizianieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalva ale ma fajnie ta Twoja Niunia ze ma taka babcie
Moja teściowa nic nawet sie nie zapytała , zakupiła kompletnie nicale to jest jej 3 wnuczka i od syna liczyli na wnuka i sa bardzo zawiedzeni tak mi sie wydaje
jakos nie za bardzo sie interesują , i Wogole . Nie wiem czy to kwestia tego ze to dziecko syna zawsze chyba od córki prościej , ale i tak czuje ze nie bedzie takiego zainteresowania jak wnuczkami od strony szwagierki . Nie za bardzo sie tym przejmuje ale jakos tak czasami mnie bierze
Za to moi rodzice nadrabiają za wszystkich bo to ich pierwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:23
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 czy ja dobrze kojarzę,że masz zespół antyfosfolipidowy? pytam bo kurczę ja mam hasimoto i jakoś gdzieś trafiłam na artykuł,że z hasimoto warto sprawdzić ten zespół, mnie nikt na to nie kierował, pytałam gina ale mówi,że jako,że nie mam objawów a ciąża prawidłowo się rozwija i nie miałam żadnych poronień to prawdopodobnie nie mam zespołu i żeby się nie martwić, ale jakoś nie daje mi to spokoju, zakrzepicy nie mam, żylaków też nie i z objawów no nic ale zrobiłam dziś przeciwciała i tu pytanie czy napisałabyś mi jakie miałaś badania wykonane aby postawić diagnozę? no i czytam,że nawet jak się ma przeciwciała a nie ma objawów to nie leczy się a z drugiej strony trzena te przeciwciała sprawdzić 2 razy przez 12 tygodni, ehh jakoś mi to sen z powiek zabiera