X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:42

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pije chyba dopiero na początku lutego
    obciazeniem 50g i mało tego wynik tylko jeden po godzinie mam mieć
    po 1h a nie tak jak wy po1 i po 2 ... ciekawe dlaczego ?
    hmm
    pozdrawiam serdecznie :)

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:41

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) witam sie w 6 miesiacu :) wyczytalam w necie ze od 23 tygodnia jest 6 miesiac bo belly pokazuje wczesniej ;p

ja miałam wyniki z glukozy na czczo 74 a po 2 godz 82 wiec chyba dobrze nic gin nie mówiła ;)

OD dzis biore sie za picie soku z burakow, jedzenie szpinaku i natki pietruszki musze poprawic wyniki krwi :3

JusWik, migussia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wypiłam. Bleee strasznie słodkie ale do wytrzymania :) następnie po godzinie mam przyjść na pobranie krwi z żyły i potem znowu po godzinie. Pupa mnie będzie boleć od tego siedzenia.

mamamiśka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • mamamiśka Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Powodzenia z glukozą Daria juz jedynie 20 min ;)
    Kamisia ty tam nie szalej !!! Wywal nogi i odpoczywaj , zadbaj trochę o siebie, bo nie dość że się źle czujesz to i stres cię zjada bo się zamartwiasz wtedy. Chociaż ja też z tych narwanych co nie mogą usiedzieć bez pracy. Co prawda siedzę w domu ale zawsze coś robię żeby nie zwariować.
    dziewczyy na problemy kolkowo-jelitowe spróbujcie co dzień łyżkę oleju lnianego. działa dużo lepiej niż wszystkie laktulozy.

ganndqk37higo3kl.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis w dzien dobry tvn bedzie o macierzynstwie w polsce o tym czy karmienie w miejscu publicznym dalej razi polaków

JusWik lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:41

cd9bskjojgq3qzff.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz ciuszki mysle ze wystarczająco bo dwie szuflady w komodzie a teściowa wysyla mi zdjęcie z podpisem nie moglam sie powstrzymac ;p to bedzie jej pierwsza wnuczka :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b24e5917cc10.jpg

JusWik, Carolq, Agnieszka0812, mamamiśka, migussia, kamenkaa, bereda11 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    ja pije chyba dopiero na początku lutego
    obciazeniem 50g i mało tego wynik tylko jeden po godzinie mam mieć
    po 1h a nie tak jak wy po1 i po 2 ... ciekawe dlaczego ?
    hmm
    pozdrawiam serdecznie :)
    Alice mi tez dr powiedział ze po godz ale pani w labo powiedziala ze tak sie juz nie robi i moze sie pomylil dlatego najpierw pobraly mi po godz a potem czekalam 2 godziny zeby nie powtarzać badania.
    wogole witam sie z wami. Coraz gorzej sypiam. Musze zamowic ta poduszke rogalowa. Brzuch tez raz zakłuje raz zaboli ach....

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta moze jedz na IP i nie czekaj.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze w łóżeczku :-) ale ssie w żołądku i trzeba będzie wstac.

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Wstałam i tez coraz gorzej sypiam chodz nie sadze ze jest to wina poduszki tylko bierze mnie jakaś bezsenność , dzis śniłam o czasie po porodzie ze nie chcieli mi przynieść małej , nie był za fajny sen :(
    Mam takie pytanie :) czy było w DDTVN 40'tygodni ? Dawno chyba juz nie było :(

• malvva Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wlaczone jakis czas i nie wiedzialam a dzis chyba powinno byc

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!

Juswik ja mam tą poduchę i śpi mi się na niej rewelacyjnie :)

Kacperek to chyba jakiegoś szaleju od wczoraj dostał, prawie cały czas czuje jakieś kopniaczki albo inne mizianie :D

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malva ale ma fajnie ta Twoja Niunia ze ma taka babcie :)
    Moja teściowa nic nawet sie nie zapytała , zakupiła kompletnie nic :) ale to jest jej 3 wnuczka i od syna liczyli na wnuka i sa bardzo zawiedzeni tak mi sie wydaje :( jakos nie za bardzo sie interesują , i Wogole . Nie wiem czy to kwestia tego ze to dziecko syna zawsze chyba od córki prościej , ale i tak czuje ze nie bedzie takiego zainteresowania jak wnuczkami od strony szwagierki . Nie za bardzo sie tym przejmuje ale jakos tak czasami mnie bierze :)
    Za to moi rodzice nadrabiają za wszystkich bo to ich pierwsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki ciężar :) bedzie za chwile

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 czy ja dobrze kojarzę,że masz zespół antyfosfolipidowy? pytam bo kurczę ja mam hasimoto i jakoś gdzieś trafiłam na artykuł,że z hasimoto warto sprawdzić ten zespół, mnie nikt na to nie kierował, pytałam gina ale mówi,że jako,że nie mam objawów a ciąża prawidłowo się rozwija i nie miałam żadnych poronień to prawdopodobnie nie mam zespołu i żeby się nie martwić, ale jakoś nie daje mi to spokoju, zakrzepicy nie mam, żylaków też nie i z objawów no nic ale zrobiłam dziś przeciwciała i tu pytanie czy napisałabyś mi jakie miałaś badania wykonane aby postawić diagnozę? no i czytam,że nawet jak się ma przeciwciała a nie ma objawów to nie leczy się a z drugiej strony trzena te przeciwciała sprawdzić 2 razy przez 12 tygodni, ehh jakoś mi to sen z powiek zabiera :(

3jgxxzkra9730jiu.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze dlatego ze pierwszy raz zostanie babcia :) bo moj jest najstarszy z rodzeństwa :)

Ale miałam farta wyszlam z wanny i akurat słodki ciężar super :) trafiło nam sie niezle z ta ciaza ;p

Carolq lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta pij ten syrop :) u mnie zdziałał cuda i leż póki nie przejdzie :)

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ