Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie zgadzalam bo był do odbioru 2 tyg przed naszym weselem i trzeba było mu poszukac nianki na 2.dni bo każdy z rodziny był u nas na weselu.Ale znalezlismy na szczęście:)ale nie zaluje jest tak kochany,nie broi,ale trzeba było pracować nad nim,zeby zalatwial się na dworze.I chyba przez niego nam się wlaczyl instynkt:)ciekawe jak będzie jak sie mala urodzi,na razie siostra urodzila to siedzi przy kanapie jak mała sobie lezy i pilnuje a jak się poruszy to strasznie się cieszy
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Dołączam sie do psich miłośników ja mam Maltanke w grudniu kończyła 3 lata

ja sobie nie wyobrazam nie miec psa, tego malego to dostalam 7 lat temu na urodziny jako moj 2 pies a w wakacje zapragnelam szczeniaczka i znalazlam w ogloszeniu slodziaka a potem okazalo sie ze jestem w ciazy hehe -
nick nieaktualnyHehe
ja sie martwię jak to bedzie pies dziecko . Moja Di jest spokojnym psem od małego miała kontakt z dziećmi ale kocha lizać bez opamiętania tak ze az jak dopadnie wpycha jęzor w nos ;P stanem sie jej tego oduczyć ale ona nawet liże ubrania koce wszystko , uwielbia lizać a jak juz ktos sie balsamem posmarował czy cos to ma przechlapane . Ogólnie jest grzeczna i kochana ale przeraża mnie to jej lizanie , mam nadzieje ze jakos sobie poradzimy z tym
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhelutka wrote:Zastanawiam się kto napisał, że w 2 trymestrze jest super samopoczucie, energia itd.itp. ?

Rozumiem, że w pierwszym wiele z kobiet ma mdłości i wymioty i zero sił - no ja nie miałam. Za to teraz jestem tak słaba i wypluta, że nie da się normalnie funkcjonować. Wyspać się nie da, sił na nic nie ma.. Porażka
W pierwszym trymestrze dramat!! Teraz właśnie mam pałera, ale muszę siedzieć na dupie bo zaraz mnie skurcze łapią !!;/
Chciała bym latać !!! bo mam na to siły..
Dzis sprzątałam pokój i mąż mnie przyłapał i zjebke dostałam, że po co tak sprzątam ? żeby znowu był problemy .... No ale ja nie wysiedze !!! -
Hej dziewczyny!
Wczoraj w koncu doczekalaM sie USG polowkowego prywatnie i oprócz tego ze dzidziuś zdrowy dowiedzieliśmy sie w koncu Plec
Na 95% jest DZIEWCZYNKA!!
Maz zapytal w gabinecie,uslyszalam ze kobietka to powiedziałam ze nie możliwe zaczelam raczej,szok,mój stary tez hehhd lekarz się śmiał..
Wracaliśmy do domu w ciszy zupełnej i raz na jakiś czas Tomek mruczal pod nosem ze dziewczynka hehehe
W domu twsciowa czekala z.malym wiec tez jej z płaczem oznajmilam ze zdrowe dziecko z dziewczynka tez ryczala hehcza
A w szoku bylam i jestesmy bo tak jak pisałam kiedys u nas w rodzinie nie ma dziewczynek!ja mam braci,mój ma braci oni maja synów hahah wiec nawet przez Czajnik mi nie przeszlo z corka..synek mowie ze brat,ja oglądałam chlopoeca wyprawke...imie Gabriel...i wielki,wielki szok teraz haha
Oczywiście bardzo się cieszę ale dopiero dzis na spokojnie dochodzi do mnie ta myśl
bereda11, klaudia1534, Carolq, kamenkaa, Agusia ;), Dariaaa88, Negra, Cigaretta, Malena91, kamisia88, JusWik, JusWik, Agnieszka0812, Różyczka, KokoszaNell, helutka, xpatiiix3, katarzyna_d, migussia, bimba lubią tę wiadomość
-
Gratuluje dziewczynki u mnie moj byl zszokowany ze dziewczynka bo caly czas nastawial sie ze syn i wymyslal jak to bedzie z nim na xbox gral i w pilke a tu corunia ja sie bardzo ciesze
a Facet moj powoli zaakceptowal i teraz juz pyta kiedy ta Nelka bedzie
kamenkaa, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Gratulacje:)mój też nie mogl przebolec ale już się oswoil z tą mysla:)no i poprawil swoje zachowanie przychodzi glaszcze brzuch,caluje.Dzisiaj pokazuje brzuch i mowie zobacz czy on nie jest nizej jak zwykle a on się śmieje,że nie ale jest coraz wiekszy
pasia27, bimba lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ja nawet nie wiem ile wazy mala..nie pytalam skoro lekarz mowil ze parametry i wody w normie..
mi lekarz mówił właśnie że waży ponad 150gram moja dziewczyneczka i tak sie zastanawiam czy to dobra waga jak na ten tydzien:)
Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrawda jest taka ze dziewczynki to oczko w głowie tatusiów
i tak beda miały lepiej 
Ja tez nie mam pojęcia bo jakos w tych tygodniach nie podawał ktos podał linka do tabelki z waga , wiec mozesz poszukać i sprawdzić ale nie wiem czy to nie za wcześnie na porównywanie , dziecko Ci bedzie teraz najszybciej rosło
moja wiem ze w 21 tyg ważyła 330g , a 23 - 430g i lekarz mówił ze sie mieści w widełkach ale drobna jest . Jak Ci lekarz nic nie mówił to znaczy ze ok tak by Ci powiedział ze musisz wiecej przybierać albo cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:26
pasia27, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasia no i super, będzie parka !

Ja w 18tyg nie pamiętam ile ważył młody ale w 19t5d miał 308 g a wczoraj 23t5d 630g czyli ponad raz tyle przybrał w ciągu miesiąca.
Dziewczyny gdyby waga była za mała to lekarz napewno by wam powiedział, nia ma ci się zamartwiać na zapas !
pasia27, kamenkaa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny