Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie zgadzalam bo był do odbioru 2 tyg przed naszym weselem i trzeba było mu poszukac nianki na 2.dni bo każdy z rodziny był u nas na weselu.Ale znalezlismy na szczęście:)ale nie zaluje jest tak kochany,nie broi,ale trzeba było pracować nad nim,zeby zalatwial się na dworze.I chyba przez niego nam się wlaczyl instynkt:)ciekawe jak będzie jak sie mala urodzi,na razie siostra urodzila to siedzi przy kanapie jak mała sobie lezy i pilnuje a jak się poruszy to strasznie się cieszy
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Dołączam sie do psich miłośników ja mam Maltanke w grudniu kończyła 3 lata
ja sobie nie wyobrazam nie miec psa, tego malego to dostalam 7 lat temu na urodziny jako moj 2 pies a w wakacje zapragnelam szczeniaczka i znalazlam w ogloszeniu slodziaka a potem okazalo sie ze jestem w ciazy hehe -
nick nieaktualnyHehe
ja sie martwię jak to bedzie pies dziecko . Moja Di jest spokojnym psem od małego miała kontakt z dziećmi ale kocha lizać bez opamiętania tak ze az jak dopadnie wpycha jęzor w nos ;P stanem sie jej tego oduczyć ale ona nawet liże ubrania koce wszystko , uwielbia lizać a jak juz ktos sie balsamem posmarował czy cos to ma przechlapane . Ogólnie jest grzeczna i kochana ale przeraża mnie to jej lizanie , mam nadzieje ze jakos sobie poradzimy z tym
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhelutka wrote:Zastanawiam się kto napisał, że w 2 trymestrze jest super samopoczucie, energia itd.itp. ?
Rozumiem, że w pierwszym wiele z kobiet ma mdłości i wymioty i zero sił - no ja nie miałam. Za to teraz jestem tak słaba i wypluta, że nie da się normalnie funkcjonować. Wyspać się nie da, sił na nic nie ma.. Porażka
W pierwszym trymestrze dramat!! Teraz właśnie mam pałera, ale muszę siedzieć na dupie bo zaraz mnie skurcze łapią !!;/
Chciała bym latać !!! bo mam na to siły..
Dzis sprzątałam pokój i mąż mnie przyłapał i zjebke dostałam, że po co tak sprzątam ? żeby znowu był problemy .... No ale ja nie wysiedze !!! -
Hej dziewczyny!
Wczoraj w koncu doczekalaM sie USG polowkowego prywatnie i oprócz tego ze dzidziuś zdrowy dowiedzieliśmy sie w koncu Plec
Na 95% jest DZIEWCZYNKA!!
Maz zapytal w gabinecie,uslyszalam ze kobietka to powiedziałam ze nie możliwe zaczelam raczej,szok,mój stary tez hehhd lekarz się śmiał..
Wracaliśmy do domu w ciszy zupełnej i raz na jakiś czas Tomek mruczal pod nosem ze dziewczynka hehehe
W domu twsciowa czekala z.malym wiec tez jej z płaczem oznajmilam ze zdrowe dziecko z dziewczynka tez ryczala hehcza
A w szoku bylam i jestesmy bo tak jak pisałam kiedys u nas w rodzinie nie ma dziewczynek!ja mam braci,mój ma braci oni maja synów hahah wiec nawet przez Czajnik mi nie przeszlo z corka..synek mowie ze brat,ja oglądałam chlopoeca wyprawke...imie Gabriel...i wielki,wielki szok teraz haha
Oczywiście bardzo się cieszę ale dopiero dzis na spokojnie dochodzi do mnie ta myślbereda11, klaudia1534, Carolq, kamenkaa, Agusia ;), Dariaaa88, Negra, Cigaretta, Malena91, kamisia88, JusWik, JusWik, Agnieszka0812, Różyczka, KokoszaNell, helutka, xpatiiix3, katarzyna_d, migussia, bimba lubią tę wiadomość
-
Gratuluje dziewczynki u mnie moj byl zszokowany ze dziewczynka bo caly czas nastawial sie ze syn i wymyslal jak to bedzie z nim na xbox gral i w pilke a tu corunia ja sie bardzo ciesze
a Facet moj powoli zaakceptowal i teraz juz pyta kiedy ta Nelka bedzie
kamenkaa, pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Gratulacje:)mój też nie mogl przebolec ale już się oswoil z tą mysla:)no i poprawil swoje zachowanie przychodzi glaszcze brzuch,caluje.Dzisiaj pokazuje brzuch i mowie zobacz czy on nie jest nizej jak zwykle a on się śmieje,że nie ale jest coraz wiekszy
pasia27, bimba lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ja nawet nie wiem ile wazy mala..nie pytalam skoro lekarz mowil ze parametry i wody w normie..
mi lekarz mówił właśnie że waży ponad 150gram moja dziewczyneczka i tak sie zastanawiam czy to dobra waga jak na ten tydzien:)Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrawda jest taka ze dziewczynki to oczko w głowie tatusiów
i tak beda miały lepiej
Ja tez nie mam pojęcia bo jakos w tych tygodniach nie podawał ktos podał linka do tabelki z waga , wiec mozesz poszukać i sprawdzić ale nie wiem czy to nie za wcześnie na porównywanie , dziecko Ci bedzie teraz najszybciej rosłomoja wiem ze w 21 tyg ważyła 330g , a 23 - 430g i lekarz mówił ze sie mieści w widełkach ale drobna jest . Jak Ci lekarz nic nie mówił to znaczy ze ok tak by Ci powiedział ze musisz wiecej przybierać albo cos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 17:26
pasia27, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasia no i super, będzie parka !
Ja w 18tyg nie pamiętam ile ważył młody ale w 19t5d miał 308 g a wczoraj 23t5d 630g czyli ponad raz tyle przybrał w ciągu miesiąca.
Dziewczyny gdyby waga była za mała to lekarz napewno by wam powiedział, nia ma ci się zamartwiać na zapas !pasia27, kamenkaa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny