Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś mnie kluje brzuch po srodku w dole tak jak na początku się rozciagala macica,a na dodatek mam czerwone plamki na jezyku czytałam że to brak Wit b 6,i mysle czy nie zamienić zwyklego asmagu na ten z Wit b.Boje sie zeby szyjka się nie skracala bo od pon luteiny nie biore
-
Hej u mnie tez nocka masakryczna nic sue nie wyspalam cos na zoladku mi siadlo i do teraz czuje. Jeszcze ulozyc sie nie moglam. No i maly na lozko do nas przylazli mi na glowe dupskiem wlazil albo kopal gad jeden. Dopiero meza obudzilam bo on pol lozka wieksze zajmuje a ja wisze na tym lozku i jeszcze Alek na mnie. Ciezki dzien. Jak sie nie wyspue jestem nie do zycia .
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:A ja się witam z samego rana dalej walczę z wirusem nos caly zatkany.Juz nie pamiętam kiedy ostatnio taki katar miałam...no ale cóż jakos z maluszkiem musimy to przetrwać..pozdrawiam i miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam
U mnie średnia nocka, budziłam się co godz
Malva ja też mam taką delikatna liniejeszcze na początku mój małż myślała że w za ciasnych spodniach chodze i że mne one uciekają bo mam takie " odgniecenie " hehe
Miłego dnia i udanych wizytbuziaki
malvva lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w 22 tyg.Dopiero po 2 zasnęłam,rano musiałam wstać żeby córę do lekarza zapisać i znów poszłabym spać, ale gadzina wstała i już się nie da.Boli tyłek od kręgosłupa, mam nadzieję, że nie unieruchomi jak w poprzedniej ciąży, bo ciężko było.Miłego i spokojnego dzionka
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ja również mam za sobą kolejną nieprzespaną nocDo 3 dziecko w brzuchu szalało, a jak zaczęłam zasypiać przyczlapal syn, że ma katar i nie może oddychać, wszystko spływało mu po gardle i jeszcze kaslal. Dopóki zasnął siedziałam z nim-prawie do 5. A 6:50 już dzwonił budzik
Siedzę właśnie w laboratorium i czekam na glukozę. Jestem już po pierwszym pobraniu i po dobrym wyniku dostanę Słodki Kubek. Trzymajcie kciuki, żebym tu nie padła....
I miłego dnia dla wszystkich!
-
nick nieaktualnyNegra dasz rade
a wzięłaś cos do jedzenia po badaniu , ja wiem ze jak sie mi lekarz dawał
Skierowanie mówił by po badaniu cos zjeść odczekać pare minut i dopiero isc
Do mnie przyszły prześcieradełka wszystko z nimi oksa miłe takie normalne jak wszystkie z froty ja akurat lubię spać na frocie
i dostałam jeszcze rabacie na następne zakupy . Materiał pod jest bardzo cienki i czuć ze przepuszcza powietrze nie będę go moczyć wiec w kwesti zamoczenia mam nadzieje ze sie tak samo sprawdzi nie powinien szeleście i sie zwijać
kolory sa troszeczkę jaśniejsze niż na zdjęciach na stronce ale ja akurat chciałam takie bardziej pastelowe i tak sobie je wyobrażałam
i to chyba cała recenzja . Ja kupowałam na Allegro ale maja sklep www.smykoland.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:48
pasia27, Negra, helutka lubią tę wiadomość