Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva mam to samo ;/

malvva lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem,ale z miesiac temu tak mialam ciasno:p

• migussia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:28

malvva, pasia27 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:28

helutka lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mnie kluje brzuch po srodku w dole tak jak na początku się rozciagala macica,a na dodatek mam czerwone plamki na jezyku czytałam że to brak Wit b 6,i mysle czy nie zamienić zwyklego asmagu na ten z Wit b.Boje sie zeby szyjka się nie skracala bo od pon luteiny nie biore

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się witam z samego rana dalej walczę z wirusem nos caly zatkany.Juz nie pamiętam kiedy ostatnio taki katar miałam...no ale cóż jakos z maluszkiem musimy to przetrwać..pozdrawiam i miłego dnia

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy w moim 26 tyg,nocka do kitu do 2 mala walczyla w brzuchu,konkretnie rozciagajac mi skore.Nie szło się ulozyc.O 6 znowu zaczela,ale czułam jakby jakies skurcze wiec wzięłam teraz no spe.

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie tez nocka masakryczna nic sue nie wyspalam cos na zoladku mi siadlo i do teraz czuje. Jeszcze ulozyc sie nie moglam. No i maly na lozko do nas przylazli mi na glowe dupskiem wlazil albo kopal gad jeden. Dopiero meza obudzilam bo on pol lozka wieksze zajmuje a ja wisze na tym lozku i jeszcze Alek na mnie. Ciezki dzien. Jak sie nie wyspue jestem nie do zycia .

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    A ja się witam z samego rana dalej walczę z wirusem nos caly zatkany.Juz nie pamiętam kiedy ostatnio taki katar miałam...no ale cóż jakos z maluszkiem musimy to przetrwać..pozdrawiam i miłego dnia
    Kup sobie spray do nosa na katar z wodą morska. Dużo zdrówka życze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kobitki, pora wstawać bo w brzuchu mi burczy z głodu :P

Miłego dnia :*

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam :)

U mnie średnia nocka, budziłam się co godz :\

Malva ja też mam taką delikatna linie :) jeszcze na początku mój małż myślała że w za ciasnych spodniach chodze i że mne one uciekają bo mam takie " odgniecenie " hehe

Miłego dnia i udanych wizyt :) buziaki

malvva lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Kup sobie spray do nosa na katar z wodą morska. Dużo zdrówka życze :)
    Kupiłam wczoraj ale musialabym caly czas aplikować do nosa...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 22 tyg.Dopiero po 2 zasnęłam,rano musiałam wstać żeby córę do lekarza zapisać i znów poszłabym spać, ale gadzina wstała i już się nie da.Boli tyłek od kręgosłupa, mam nadzieję, że nie unieruchomi jak w poprzedniej ciąży, bo ciężko było.Miłego i spokojnego dzionka :-)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:29

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wcale nie mogę się ułożyć i oddychać nie mogę na plecach i prawym boku. O 5 zjadłam pół paczki paluszków jak swinia aż z gęby wypadało :-P

migussia, Aniu_leczka, nick nieaktualny, pasia27 lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha a to tak jak ja .przypał jak jem z mężem kolację i on jak francuski piesek a ja jak wygłodzony bernardyn no masakra, aż mi głupio czasami :-)

nick nieaktualny, pasia27, kamisia88 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) widzę na tapecie znowu temat psów :P ja zasnęłam i spałam jak dziecko . Teraz czekam
    Na kuriera bo ma przyjść mi kocyk albo cos z rzeczy które zamówiłam :) Miłego dnia i powodzenia wizytującym :)

• Negra Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja również mam za sobą kolejną nieprzespaną noc :-( Do 3 dziecko w brzuchu szalało, a jak zaczęłam zasypiać przyczlapal syn, że ma katar i nie może oddychać, wszystko spływało mu po gardle i jeszcze kaslal. Dopóki zasnął siedziałam z nim-prawie do 5. A 6:50 już dzwonił budzik :-(

Siedzę właśnie w laboratorium i czekam na glukozę. Jestem już po pierwszym pobraniu i po dobrym wyniku dostanę Słodki Kubek. Trzymajcie kciuki, żebym tu nie padła....

I miłego dnia dla wszystkich!

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mega kciukasy Negra , trzymaj się

Negra lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra dasz rade :) a wzięłaś cos do jedzenia po badaniu , ja wiem ze jak sie mi lekarz dawał
    Skierowanie mówił by po badaniu cos zjeść odczekać pare minut i dopiero isc :)

Do mnie przyszły prześcieradełka wszystko z nimi ok :) sa miłe takie normalne jak wszystkie z froty ja akurat lubię spać na frocie :) i dostałam jeszcze rabacie na następne zakupy . Materiał pod jest bardzo cienki i czuć ze przepuszcza powietrze nie będę go moczyć wiec w kwesti zamoczenia mam nadzieje ze sie tak samo sprawdzi nie powinien szeleście i sie zwijać :) kolory sa troszeczkę jaśniejsze niż na zdjęciach na stronce ale ja akurat chciałam takie bardziej pastelowe i tak sobie je wyobrażałam :) i to chyba cała recenzja . Ja kupowałam na Allegro ale maja sklep www.smykoland.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:48

pasia27, Negra, helutka lubią tę wiadomość

‹‹ 1109 1110 1111 1112 1113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ