Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Hello u mnie też śnieżyca na całego, sypie od rana
obleciałam z koleżanka ginka, byłyśmy na kawie i ciachu, także młody jest zaspokojony. W przyszłym tygodniu też się wybieram na tą słynną glukoze plus jeszcze mocz i morfologia..
Przyszły mi dziś pościele do łóżeczka, są śliczne ! Ogólnie mamy już chyba wszystko
pochwal się pościeląmnie brakuje jeszcze właśnie pościeli i takich kosmetycznych rzeczy wanienka zestaw do pielęgnacji w sumie nie wiem nawet co pasuje kupić. a butelki jakieś kupowałas? ja będę miała cesarke i nie wiem czy od razu pokarm poleci wiec pewnie będę musiała mieć ze sobą. no i to mleko w proszku wtedy też trzeba mieć? kurcze nic nie wiem
-
JusWik wrote:Czesc dziewczynki. U nas tez noc ciężka. Poszlam spac po 1 malutki kopal jak szalony a potem glupoty mi się snily straszne.
Bimba tez moj malutki bedzie mial na imię DawidekJusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Zależy jakiego malucha masz moja na rok jeszcze 68 nosiła
ale moja ogólnie jest drobna z kolei syn na rok 92.. ;P
wow to duży byk))
zapisałam się na te warsztaty bezpieczny maluch, które wysyłałem kiedyś w linku. byłaś kiedyś na nich? dają jakieś prezenty prócz tych co na konkursie ( na który pewnie i tak się nie zalapue) -
nick nieaktualny
-
Malena91 wrote:A mnie brakuje...wszystkiego
Dopiero wszystko w marcu hurtowo zamawiamy
Łóżeczko do poskładania, komoda do odmalowania i poskładania.. jakieś pojedyncze ciuszki.. Zero konkretów
Idę jutro na morfologię z glukozą. Chyba tam skisnę przez 2hMalena91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ale duże foty wyszły :o oprócz tego mam już łóżeczko i wszystkie ciuszki. Wózek mamy zarezerwowany na kwiecień i jeszcze czekam na paczke z gemini z wszystkimi art. higienicznymi. A butelki i smoczki mam z Lovi bo na allegro były 2 antykolkowe za 28zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:58
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalena91 wrote:O ja cię Cigaretta wszystko wykupione, zostaw coś na sklepach żeby i dla mnie starczylo hehe
U mnie narazie tyle wszystkie
http://static.pokazywarka.pl/i/6257940/373356/img-20160121-140322.jpgtakże ja już mam szaleństwo z głowy
Ty też masz fajne rzeczy, zamówiłam te same smoczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:12
Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale macie piękne ciuszki
Ja wczoraj zgadałam się ze znajomą, która rodziła 2 lata temu też na początku maja i okazała się, że za bezcen wyprzedaje ubranka po swoich 2 synkach większość to firmówki. Muszę do niech jakoś niedługo podskoczyć i zobaczyć co tam jej jeszcze ciekawego zostało
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, widzę Cigaretta zakupy pełną parą, śliczniutkie masz te ubraneczka i widzę wanienka, łóżeczko, u Nas na tym polu na razie cisza tzn. troszkę ubranek pokupowaliśmy ale na tym narazie poprzestajemy.
Ostatnio mało czasu na pisanie mam, bo oczywiście pracę w domu robię, bo koleżanki prosiły bo nie nauczyły się za mnie pewnych rzeczy robić i siedzialam prawie cały tydzień nad papierami. Dopiero skonczyłam, także spróbuje sie udzieląć i nadrobić Was troszkę
W poniedziałek mieliśmy wizytkę, mały waży 730g czyli nadal nisko w centylach jest ale dla mnie to żadne zmartwienie poprostu będzie malutki, łatwiejszy poród, byle rósł zdrowo
Mam do Was pytanie, bo zaczyna mnie rozkładać, generalnie mam delikatny katar i ból gardła, co polecacie na taki początek leczenia ?? Myślałam o tabletkach z serii Prenatal do ssania, nie wiem czy jescze coś dorzucić ??? Doradźcie moje specjalistki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc