WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia gratuluje :*

pasia27 lubi tę wiadomość

• KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wizytę jutro i cichą nadzieję że dostanę choć kilka dni zwolnienia na kręgosłup... 10 h siedzenia (praca+dojazd) daje mi w kość. Zmęczona już jestem... wiem że każda ciąża jest inna, ale jak sobie porównałam że mam sporo dziewczyn w pracy w ciąży, młodszych ode mnie o ładnych kilka lat i już siedzą na zwolnieniu to i tak uważam, że nie wykorzystuję mojego stanu ;) cały czas pracuję. A z kręgosłupem mam problemy od dawna.

Wagi nie znam, ale jutro mam ambitny plan że nie wyjdę od gina, dopóki nie dowiem się wszystkiego ;)

43kt82c31nhz2sid.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia to cudownie że dziewczynka!!!!!

Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam właśnie od endokrynologa, wszystko Oki lekko dawkę podniósł. Jak wracaliśmy policja nas zatrzymała dla męża 6punktow i 200zl mandatu ale jestem zła po przeliczeniu ile by było ciuszków dla malutkiej za te 200zl

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Wróciłam właśnie od endokrynologa, wszystko Oki lekko dawkę podniósł. Jak wracaliśmy policja nas zatrzymała dla męża 6punktow i 200zl mandatu ale jestem zła po przeliczeniu ile by było ciuszków dla malutkiej za te 200zl
    uuuuuuuuu ja też wszystko przeliczam na rzeczy dla maleństwa

Carolq lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    pasia wow no to niespodzianka , pamietam jak pisalas ze czujesz i chyba bedzie drugi chlopiec , niezle , a tu dziewczynka fajnie bo to ty wiesz jak to jest miec chlopczyka a teraz bedzie nowe wyzwanie dziewczynka...
    Ja bylam pewna ze tam jest chłopczyk!hahah nawet suwaczka mam chlopiecego haha
    Troche przykro bo mam duzo pięknych Malo zużytych rzeczy po Kacperku i myślałam ze drugi tez będzie odstrojony no ale..to będzie zupełnie nowe doświadczenie kupować sukienki,legi i spinki <3

Carolq, Cigaretta, Agusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym tak przyszlosciowo to z synkiem bede mogla wyskoczyc na piwko a z corcia na kawke :-) hehe

xpatiiix3, Cigaretta, Agusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    A poza tym tak przyszlosciowo to z synkiem bede mogla wyskoczyc na piwko a z corcia na kawke :-) hehe
    Ty cwaniaczko zabezpieczylas sie☺

• malvva Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie ta linie na brzuszku ? Ja mam delikatna nie wiem czy widac na zdjeciu.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab424a57e33b.png

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Dziewczyny macie ta linie na brzuszku ? Ja mam delikatna nie wiem czy widac na zdjeciu.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab424a57e33b.png

Kurde a wiesz że nie najpierw coś tam blada była a teraz niet nic a nic :P dziwne z Marcelem miałam mocną ta kreskę :P z Nelką lekką a teraz wgl znikła :o
    pasia27 wrote:
    Hej dziewczyny!
    Wczoraj w koncu doczekalaM sie USG polowkowego prywatnie i oprócz tego ze dzidziuś zdrowy dowiedzieliśmy sie w koncu Plec :-)
    Na 95% jest DZIEWCZYNKA!!
    Maz zapytal w gabinecie,uslyszalam ze kobietka to powiedziałam ze nie możliwe zaczelam raczej,szok,mój stary tez hehhd lekarz się śmiał..
    Wracaliśmy do domu w ciszy zupełnej i raz na jakiś czas Tomek mruczal pod nosem ze dziewczynka hehehe
    W domu twsciowa czekala z.malym wiec tez jej z płaczem oznajmilam ze zdrowe dziecko z dziewczynka tez ryczala hehcza
    A w szoku bylam i jestesmy bo tak jak pisałam kiedys u nas w rodzinie nie ma dziewczynek!ja mam braci,mój ma braci oni maja synów hahah wiec nawet przez Czajnik mi nie przeszlo z corka..synek mowie ze brat,ja oglądałam chlopoeca wyprawke...imie Gabriel...i wielki,wielki szok teraz haha
    Oczywiście bardzo się cieszę ale dopiero dzis na spokojnie dochodzi do mnie ta myśl :-)

Aaaa gratulacje.! ;) imię jest.? Mogę wpisać na pierwszą stronę córeczkę.? :D
    kamenkaa wrote:
    HEjka :)

Mam do Was pytanko :)

Ile Ważyły Wasze pociechy w 18tyg ciązy ??
    Moja waży ponad 150g czy to nie za mało?

W 18t6d niecałe 100g więcej, także ok ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvva ja mam ale jeszcze bardzo słabą !
    Pasia ale fajnie, że parka będzie :) mi też się tak strasznie marzy za rok córcia :) a ciuszki po Kacperku zawsze możesz sprzedać choćby tu na forum. Ja chętnie obejrze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:09

malvva, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:

Ja też czasem z mamą walne Browara w lecie na tarasie :) a wiec pomyśl ... :P :P

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki tak się zastanawiam jakie rozmiary ciuszków kupować tzn w jakich ilościach i jakie.Wszystko jest sliczne,na olx wchodzę codziennie i śledzę ale czy naprawdę aż tyle tego potrzeba?słyszałam że z 56 szybko dzieciaczki wyrastają więc ile czego dla majowego maluszka???5

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    szkoda ze nie mieszkam w pl odkupilabym od Ciebie troche rzeczy
    no w sumie tak mysle zeby zrobic tak..posprzedaje po synku a pokujuje za to dla corki..nie wiem czy bede miec 3 dziecko..bardzo zle psychicznie znosze ciaze..ciagle obawy..mysli czy zdrowe,czy ok...nie jestem odpowiedzialna tylko za siebie a za brzuszek tez he no tak jakos mam..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Dziewczynki tak się zastanawiam jakie rozmiary ciuszków kupować tzn w jakich ilościach i jakie.Wszystko jest sliczne,na olx wchodzę codziennie i śledzę ale czy naprawdę aż tyle tego potrzeba?słyszałam że z 56 szybko dzieciaczki wyrastają więc ile czego dla majowego maluszka???5
    a daj spokuj..wlasnie przegladam olx i jebca oczu mozna dostac....tyle tego..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati
    to wpisz w wolnej chwili corke ale o imieniu nawet nie mysle hehe

jeszcze 25 mam drugie usg wiec jak lekarz potwierdzi to dopiero uwierze he

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malva
    ja mam bardziej widoczna..czorny pepek i w okolo sutkow hehe przemieniam sie w matke polke 2 po malu :-)

malvva lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Gratuluje udanych wizyt ! :*
    Kamisia wypoczywaj i relaksuj się ! :)

Larisa i Bereda skąd takie śliczne ubranko ? :)
    Z H&m :)

Cigaretta lubi tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Larisa wrote:
    Z H&m :)
    Dzięki ! Śliczne to !! :)

• malvva Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wy tez macie tam tak ciasno ? moj jest zachwycony ale mi za przyjemnie nie jest :(

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
‹‹ 1108 1109 1110 1111 1112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ