Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale piękne ubranka i inne akcesoria macie
Patrząc na to przypomniało mi się, że na liście nie mam śliniaków
Wzięłam się W KOŃCU za porządek z moimi ubraniami siedzę na podłodze w samej bieliźnie i przymierzam wszytsko po kolei. Ze spodni została mi jedna para ciążowych dżinsów a reszta to same getry i legginsy, z górną częścią garderoby tez jakoś mało ciekawie się zrobiło, większość ciasna w piersiach albo przykrótkawa na brzuchu także chyba czas w końcu kupić też coś dla siebie -
No no!
Jestem pod wrażeniem jak niektóre dziewczyny pięknie skompletowały wyprawkę!
Fajnie jest mieć w rodzinie lub wsród przyjaciółek mamy dzieci, po których możemy ubrać nasze dzieci. Taka pomoc jest nieocenionaPamietajcie, że często dostaje się w prezencie maleńkie bodziaki, czapeczki, skarpeteczki, śpioszki itp. więc nie ma co kupiwać na zapas. Ja się w przyszłym tygodniu wybiorę na ciucholandy i juz tsk bede regularnie chodzić i łowić perełki bo jak tak sobie policzę ile kady wydałam juz na nowe ciuszki .... Myślę że z 800zł a wcale nie ma ich tak dużo... Teraz juz tylko olx i lumpeksy!
Co do łóżeczka to nie zamierzam narazie kupować pościeli, tylko prześcieradło, śpiworki, sama nie wiem,
Muszę doczytać czy noworodek powinien spac na poduszcze a co do ochraniaczy to chyba zalezy od dziecka czy potrzebuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:05
bereda11, Carolq, Marietta lubią tę wiadomość
-
Melduję się
Bereda - cudowne wieści! Brawo dla serduszka, a może i z nereczką sprawa się rozwiążeMoja ciotka po 60tce dopiero dowiedziała się, że ma jedną nerkę - dwoje dzieci urodziła, nic się nie działo. W razie czego z jedną nerką też można normalnie żyć, oby tylko sprawna była
~~~~~~~~~~~~
Dawno nie miałam tak dobrego dnia! Spędziłam iks godzin w laboratorium /krzywa/ oczywiście NIKT mnie nie przepuścił w kolejce (ani żadnej z 3 ciężarnych, które też były - kurde, może faktycznie za mały mam brzuch).
Glukoza ohydna!Za pierwszym razem jak robiłam na początku ciąży, to jakoś lekko mi weszła.. a dzisiaj to była walka, żeby nie zwymiotować. Nawet dodana cytryna nie pomogła.. Bllleehh..!
Ale jest cudnie, wyniki mam prawie piękne
Mocz ok, morfologia ok - hemoglobina mi lekko skoczyła do 12,4 i to pewnie zasługa soku z kiszonych buraków i koktajli z jarmużu, banana, pomarańczy i wszystkiego co wpadnie w mikser
Glukoza na czczo 90, po 1h 138, a po 2h 121 - a norma jest do 140
Życie jest piękne!
Z tej okazji wrąbałam miseczkę lodów po południu
Mam niecałe 3kg do przodu, więc jest czadowo!KokoszaNell, bereda11, migussia, Carolq, pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Byłam na ip,i ten lekarz dał mi w razie w luteine,już nie wiem kogo się sluchac,mój prowadzący kazal odstawić a ten kazal brac już mnie wkurza to raz bierzemy raz nie.Jeszcze zaszkodze dziecku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:43
-
nick nieaktualny
-
Jestem! Jestem! Procto Glyvenol w czopkach
Mistrzostwo świata. Można używać w ciąży i w czasie karmienia
Na początek, jak macie duże problemy (ból przy kupie, przy siedzeniu, pękanie hemoroidów itp), przez kilka dni trzeba sobie takiego czopa aplikować rano i wieczorem. Potem tylko wieczorem, a potem co drugi dzień już można. Tadaaaam!!!!
Carolq, Różyczka, kamisia88 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny