Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:U mnie 430 g w 20 tc
ale ja już przyzwyczajona, że mam duże dzieci, lepiej się zajmować, jak to powiedzieli mi w szpitalu, wy tu nie pasujecie
młody był największy na porodowce w tym czasie
U mnie tez haha pamięta jak wieźli maluszki na wózku i mój byl w środku 2po obu stronach Male a mój taki pulpet na środku wielki i jedyny bladymwszystkie czarne haha
Agusia ;), pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiem Wam kawał
W szpitalu urodziło się 3 dzieci, Krakowiaka , Warszawiaka i Murzyna
wychodzi lekarz i mówi gratuluję mają panowie po synu to jest ta dobra wiadomość
A zła taka że pomyliły Nam się dzieci
A Krakowiak - pierd*** biorę murzyna nie zaryzykuję warszawiakaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:40
katarzyna_d, xpatiiix3, helutka, migussia, pasia27, bereda11, Negra, bimba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:mój w 21w5 wazył 420g i gin nic nie mówił ,że małe/// odpowiadał dokładnie temu dniu ciąży hmmm a twoje wieksze było i mówisz ze za małe ? >>
lekarz mówił ze trzyma się w widełkach ale wolałby by więcej przybierała, bo przez 2 tyg przybrała 100g. Myślę że bardziej chodziło o przyrost niż wagę.
http://www.kalendarzciazy.com/kalendarz/waga-dziecka-w-ciazy-tabela.php
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:49
-
nick nieaktualnyslyszałam ze dopiero wlasnie od 21-22tc dziecko zaczyna tygodniowo przybierac 100g ... ze wczesniej nie musi ... aaa nie wiem ... kazą trzymac dietę ,a potem narzekają ,że dzieci małe ... i tak i tak nie dobrze echh ...
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie
to jest paradoks , jak ja byłam na szkoleniu to poznałam dziewczyny co przytyły w ciążach poprzednich po 5 , 6 kg i miała zdrowe dzieciaczki po 3,500 . Więc z ostrożnością ale delikatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:57
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomi ja też się zastanawiałam ale w końcu kupiłam wiem że szwagierka i kuzynka przy bliźniaczkach używały , ja sama też takie maleństwo wole trzymać w rożku, ze względu na jego sztywność. jakoś się bezpieczniej czuję. Ale podobno niektóre Mamy nie lubią. To chyba zależy od wprawy nad maluchami itd. Wiem że później rożki już rozłożone służyły im jako maty na których kładli dzieci itd. i też tak mam zamiar to użytkować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 13:02
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi ja kupiłam bo wydaje mi się,że się przyda choćby dla wygody męża,żeby mu było wygodnie nosić młodego na początek
Laski u mnie pojawiła się pierwsza siara z piersi, szok !Carolq, helutka, Agusia ;), migussia, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny