Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzis nadrobilam troche czytanie bo niestety ale ostatnie dwa tygodnie przyniosły chorobę mojej Mamy wiec siedzualam przy niej w szpitalu. Piękne macie i te ciuszki i inne akcesoria dla swoich Maluszkow ja niestety jeszcze nie zaczelam. No jedynie co to za wózkiem troche patrzyłam.. Mam pytanie macie moze taki jakis spis wyprawkowy? Bo badz co badz od czegos trzeba zacząć.. A wizja pisania magisterki mnie przeraza... No cóż...:Ddamy rade jakos musimy!!
buziaki!!bereda11 lubi tę wiadomość
-
Ja też wczoraj kupiłam kilka rzeczy w La Millou i na Olx. Czekam na przesyłki. Ciuszki, bambusową pieluchę, dzianinowy kocyk itp. Wpadłam wczoraj w panikę, że mam tyle na głowie i nic się nie posuwa w kierunku wyprawki, że żeby się uspokoić musiałam zrobić zakupy
Jestem ciekawa co przyjdzie bo nie pamietam co dokładnie kupiłam w tym amokuHaha
Carolq, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe tez tak ostatnio miałam
wszystko na szybko bo dopadł mnie jakis strach ze jeszcze tyle rzeczy . Naszeczscie ze wszystkich przesyłek byłam bardzo zadowolona
mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie
Różyczka, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie straszcie ze taki klocus ta nasza córcia
Pamiętam ze o Kacperku tez lekarz mowil ze klocek,klocek a.na koncu sie wyrownalo i 3350 w 39tyg wazyl
Teraz córcia idzie w ślady tatusia może hehe bo Kacper subtelny jak ja hahabereda11, Carolq, xpatiiix3, Różyczka, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Ja dalej nie mam pomysłów na imię dla Syna.. Zero.
A Dzieć już 3 wieczory z rzędu matkę kopieUaktywnia się w momencie, jak kładę się spać.. Pierwszy raz - trzy kopy w pęcherz, za drugim razem kuksaniec gdzieś wysoko w brzuch..
Niesamowicie dziwne uczucie - i tak wyczekane i wreszcie jest!
bereda11, JusWik, pasia27, migussia, Malena91 lubią tę wiadomość
-
Pasia gratuluje córuni super !!
z tą wyprawką mam to samo tak się denerwuje czy ja w ogóle zdążę nawet nie sądziłam że wyprawka dla dwojaków jest tak trudna !!
a mnie dziś maluchy żebra rozwalają i mam obolałą wątrobę znów ucisk który mi towarzyszył w poprzednich ciążachto okropny ból i jeszcze dodatkowy ból w pochwie takie pociąganie jak by coś mi się tam robiło heh mam nadzieje że to tylko moje złudzenie i jutro dzwonie znów do gina bo dziś jak zwykle w poniedziałek się nie można dodzwonić i musze umówić się na wizytę za tydzień już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę te swoje mordki małe
bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Czekałam 3h w poczekalni!
Moja Mała waży niecały kilogram. Jest zgrabna i symetryczna, nue jest duża, mieści się w normie dla 27 tygodnia
Za to ja więcej przybrałam ( w sumie 6 kg od początku ciazy ).
Tak szybko metabolizuje cukier ze mam jadać cześciej i wskazane sa w moim przypadku późne kolacje ok 22.00
Źle za to wyszły leukocyty we krwi bo aż 15 i muszę powtórzyć badanie.
Moja lekarka namawia mnie na cesarkę. Nie wiem co robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 23:29
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tymi leukocytami to się martwię...
Czytałam, że z tym nie ma żartów bo mogą świadczyć o infekcji wewnątrzmacicznej a co za tym idzie to lepiej nie będę pisać...
Jutro pojde na badanie, ale zanim zobaczę wynik pewnie będę się strasznie denerwowac.
Dodam tylko, że nie chorowałam ostatnio, nie mam problemów z zębami a mocz wyszedł dobrze i tam leukocyty w normie...
Bardzo proszę napiszcie jeśli miałyście podobny wynik.
Lekarka mnie nie straszyła, ale nie była zachwycona, że aż 15.
Kazała powtórzyć badanie. Najadłam się strachu czytając na forum o skutkach leukocytozy.
Głupia ja
-
Takie leukocyty mogą świadczyć w zasadzie o wszystkim
nie bolaloo cie np ostatnio gardło, katarr, jakies ogólne osłabienie, czy dolegliwości przy oddawaniu moczu? Prawdę powiedziawszy wbc(leukocyty)rosną przy infekcjach zwłaszcza bakteryjnych wiec nawet jesli jako takiej ujawnionej nie miałaś to tajniak jakis mogl byc
pasia27, Różyczka lubią tę wiadomość
-
Btw. Ja ostatnio miałam zum. O czym dowiedziałam sie jak odebrałam wynik moczu. (oprócz czestego biegania do toalety objawow nie bylo a jako ze Mala jest ulozona nisko i bardzo lubi matkę po pecherzu kopać równie dobrze mogla to byc jej sprawka
Aha ja takie przypadlosci z wbc(wiecznie podwyższone) miałam przed ciąża. Jako ze jestem dawca krwi to pani dr w krwiodawstwie przy każdej wizycie pytala czy jestem zdrowa aż w końcu odnotowala w systemie ze taki moj urok. Pzdr!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 07:07
-
Hej dziewuszki.Ja na wcześniejszym badaniu miałam leukocyty ale w moczu-brałam na to żurawit i przeszło.Ostatnio noce nieprzespana bo mnie ciągnie i kluje brzuch chyba zaaplikuje sobie nospe wieczorem bo za dnia jeszcze da się jakoś znieść ale w nocy niebardzo.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Różyczka wrote:Czekałam 3h w poczekalni!
Moja Mała waży niecały kilogram. Jest zgrabna i symetryczna, nue jest duża, mieści się w normie dla 27 tygodnia
Za to ja więcej przybrałam ( w sumie 6 kg od początku ciazy ).
Tak szybko metabolizuje cukier ze mam jadać cześciej i wskazane sa w moim przypadku późne kolacje ok 22.00
Źle za to wyszły leukocyty we krwi bo aż 15 i muszę powtórzyć badanie.
Moja lekarka namawia mnie na cesarkę. Nie wiem co robic.
Dlaczego namawia na cesarkę? -
JustyśM wrote:Hej dziewuszki.Ja na wcześniejszym badaniu miałam leukocyty ale w moczu-brałam na to żurawit i przeszło.Ostatnio noce nieprzespana bo mnie ciągnie i kluje brzuch chyba zaaplikuje sobie nospe wieczorem bo za dnia jeszcze da się jakoś znieść ale w nocy niebardzo.
-
Różyczka wrote:Dziewczyny tymi leukocytami to się martwię...
Czytałam, że z tym nie ma żartów bo mogą świadczyć o infekcji wewnątrzmacicznej a co za tym idzie to lepiej nie będę pisać...
Jutro pojde na badanie, ale zanim zobaczę wynik pewnie będę się strasznie denerwowac.
Dodam tylko, że nie chorowałam ostatnio, nie mam problemów z zębami a mocz wyszedł dobrze i tam leukocyty w normie...
Bardzo proszę napiszcie jeśli miałyście podobny wynik.
Lekarka mnie nie straszyła, ale nie była zachwycona, że aż 15.
Kazała powtórzyć badanie. Najadłam się strachu czytając na forum o skutkach leukocytozy.
Głupia ja
We krwii norma w ciąży do 18 jestlepiej crp zrób będziesz wiedziała czy jakiś stan zapalny jest a nie stresujesz sie
ja miałam ponad 13 i jest git
ogólnie leukocyty w ciąży są podwyższone i to normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 09:07
Livia
Nela
Marcel