Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie -a ty masz niedzielną wizytę ?
kurcze to twój lekarz naprawde pracowity nawet w niedziele pracuje...
bedzie wszystko dobrze kochana -trzymam kciukaski
a ja dziewczynki jak wszystko bedzie ok to chyba poprosze na wizycie o l4
juz jestem wymeczona - dzieciaczki /szkoła /praca / na dodatek fizyczna
ostatnio ciagle na popoludnie - wstaje rano 6,30 dzieci do szkoły potem obiad ,zabrac ich ze szkoły -pędem do pracy - 23...wracam - sprawdzam lekcje pakuje ksiazki - zasypiam k/1.00 potem o 6.30 powtórka z rozrywki ...
echhh - mam juz z tego wszystkiego zaniki pamieci hehe
wczoraj w pracy wychodzac do domu szukałam kluczyków w szafce do samochodu - by po chwili sobie uprzytomnic ze ja przeciez rowerem przyjechałam
dzis wolne uff obiecalam maluchom spacer po parku /zbierając kasztany / a potem ludziki mamy robić
jutro znow na popoludnie -dopiero sroda wolna ... a od czwartku na rano nareszcie ... ale tylko do pn potem znow popoludniówa echhh ...
milej sobotki wam zycze :*
wczoraj i dzis krew z nosa mi poszła ... przeziebienie zapewne ...
tak strasznie kaszlę i nic nie mogę wziaśc
syrop z cebuli jedynie mnie ratuje ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:25
hiacynta99, Marietta lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:Cassie -a ty masz niedzielną wizytę ?
kurcze to twój lekarz naprawde pracowity nawet w niedziele pracuje...
Hehe swój gabinet ma czynny tylko w poniedziałki i środy, ale akurat w ten weekend ma dyżur w szpitalu, w którym też jest zatrudniony i kazał mi na dyżur podjechać, bo tam sprzęt lepszy i za wizytę nie zapłacę, no i w kolejce nie muszę czekać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hejka
Konwalijka będzie wszystko dobrze, fajnie że twój lekarz zareagował i jest dla Ciebie dostępny to ważne.
Pracującym dzisiaj dziewczyną życzę miłej pracy
A pozostałym udanego weekendu
My dzisiaj zaczęliśmy 8 tydzień, strasznie to lecikonwalijka, Agnieszka0812, Blair91 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnypowiedzcie mi kochane jak to jest bo mam zagwozdkę
wizyte mam 28ego -zwolnienie jednak chcialabym wziasc dopiero od 1.10
czy lekarz moze mi wystawic takie zwolnienie ????? czy musze jeszcze raz jechac ??? chodzi mi o to zeby jeszcze we wrzesniu dopracowac do konca zamknąć miesiąc i nie robić problemu kierowniczce ... -
Alicce wrote:powiedzcie mi kochane jak to jest bo mam zagwozdkę
wizyte mam 28ego -zwolnienie jednak chcialabym wziasc dopiero od 1.10
czy lekarz moze mi wystawic takie zwolnienie ????? czy musze jeszcze raz jechac ??? chodzi mi o to zeby jeszcze we wrzesniu dopracowac do konca zamknąć miesiąc i nie robić problemu kierowniczce ...
Co do krwi z nosa, kilka razy poszła mi w poprzednich ciązach i nie z przeziębienia, po prostu osłabienie, weź rutinoskorbin na wzmocnienie naczyń krwionośnychFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień dobry
Ja dziś w pracy od 15 do 21:30. Masakra cały dzień zmarnowany. A jutro od 11 do 19:30. Kiedy ja odpocznę? Idę ogarnąć obiadek dla dzieciaków i męża. A potem zawiozę do babci maluchy i Właściwy je po pracy odbierze.
Boli mnie mocno podbrzusze jak na @. Wiem, że to mogą być więzadła ale w poprzednich ciążach tego nie miałam. Już się trochę stresuje, że coś jest nie tak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Dzięki, że pytasz
trochę lepiej, wczoraj wzięłam dwa apapy, ale szczerze boję się brać więcej. Ciepłe gacie i może gimnastyka w basenie będą przynosiły ulgę, prawdopodobnie to rwa kulszowa
Ogólnie zaczął się 7 tydzień, a ja mam za sobą już krwiaka, infekcję intymną, jelitówkę i teraz rwa, no ciekawie jestAle wazne zeby fasola byla zdrowa!!!
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
Hiacynta, ja wczoraj narzekałam na brak objawów, a koleżanka mi powiedziała: "poczekaj, od 6 tygodnia się zacznie...", no i patrząc na Twój post i na Twój suwaczek to coś w tym chyba jest...
hiacynta99, Agnieszka0812, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:Hiacynta, ja wczoraj narzekałam na brak objawów, a koleżanka mi powiedziała: "poczekaj, od 6 tygodnia się zacznie...", no i patrząc na Twój post i na Twój suwaczek to coś w tym chyba jest...
Nie wiem czy to od leków mi nie dobrze czy to mdłości? Jak poczułam jak mama smażyła mięso z cebula to uciekłam z kuchni!!
wiesz co jestem zmartwiona tym kaszlem ze może wywołać poronienie :'( -
Moja fasola tez sie wscieka dzisiaj
Znowu mamusi chyba chce weekendzik popsuc a dzis urodzinki mojego mam robic
i siostrze powiedziec o ciazy
Coz zobaczymy jak to bedzie
Milej pracy dziewczynki a dla leniuchujacych milego weekendu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 10:55
CassieMK, monilia84 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnyWiększość kobiet na początki ciąży jest przeziebiona
nie martw się
kup w aptece serię prenalen jest syrop, tabletki na gardło i krople do nosa
bezpieczne dla kobiet w ciąży na bazie naturalnych składników
Mam drugi objaw ciążypierwszy to niezdecydowanie co do jedzenia może i brak apetytu i 1,5 kg mniej a drugi zauważyłam dzisiaj, bardzo mi się włosy poprawiły i mega urosły. Zawsze miałam grube a teraz jest szał
myszka2070, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny