Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Haa sukienka dresowa odpowiednia na tą pogodę w miarę luzna w brzuchu
z resztą i tak musze coś jeszcze zarzucić na siebie, bo ja w ciąży zmarźlak i kupić sukienki jeszcze z 2 podobne musze mieć w czym chodzić do szkoły w końcu
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć Dziewczyny!
U nas dzisiaj taka pogoda że spałabym do południa ale córa jest innego zdania od godziny
Konwalijka, jestem tego zdania co dziewczyny, leć do lekarza koniecznie.
A co do ubioru w ciązy, ja np nie lubię wszelkich ciążowych spodni z tym dużym pasem itp. Będę się ubierała jak poprzednim razem czyli zwykłe legginsy a na zimę tak samo tylko ocieplane. Do tego bluzki z długim rękawem takie za tyłek i jakieś sweterki i jużbardziej się martwię o kurtkę zimową jak brzuch urośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 07:47
-
nick nieaktualnyhej kobietki,po wczorajszym badaniu czuje się dobrze...tylko trochę dół brzucha mnie pobolewa,a odnośnie uvrań ciążowych,wczoraj mąż mi kupił 2 pary jeansów w h&m jedne granatowe drugie czarne rurki,dzisiaj jedziemy kupić biustonosz i trochę bluzek
Agnieszka0812, xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania - a ja cie pocieszę kochana
wcale sie nie przejmuj tĄ betą - a wiesz dlaczego
z moją Maja miałam ponad 3.000 po 48h zrobilam betke i było 3800
juz zegnałam sie z kruszynka /zaplakana poszlam na usg by tylko uslyszec /potwierdzic wyrok ...
a tu takie piekne slowa lekarza " pani .... ta ciąża jest przeciez zywa"
zakazal mi robic jakichkolwiek bet juz - no i corka zdrowa juz do 1 klasy poszla
glowa do góry -przy tak duzej becie -ten przyrost juz jest inny
nie przejmuj sie bedzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:09
Agnieszka0812, hiacynta99, bimba lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Agnieszka0812 a jak Twoje biodro, lepiej trochę?
trochę lepiej, wczoraj wzięłam dwa apapy, ale szczerze boję się brać więcej. Ciepłe gacie i może gimnastyka w basenie będą przynosiły ulgę, prawdopodobnie to rwa kulszowa
Ogólnie zaczął się 7 tydzień, a ja mam za sobą już krwiaka, infekcję intymną, jelitówkę i teraz rwa, no ciekawie jestmonilia84, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
konwalijka wrote:Agnieszka0812 jak byłam w ciąży z córcia to strasznie mnie bolał kręgosłup i poszłam do zaprzyjaźnionego specjalisty od kręgosłupa.Bałam się w ciąży ustawiać kręgosłup ale nie dałabym dłużej wytrzymać bo poród przy tym bólu to był pikuś. I okazało się ze miałam podwichnieta miednicę ustawił i jak ręką odjąl a ja się męczył am chyba miesiąc.
A Ty ile teraz dupka bierzesz 3x1 cz 3x2?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
smerfetka22 wrote:dziewczyny mam doła,denerwuje sie tym co mi tamten konował wczoraj powiedział ;(Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
smerfetka22 wrote:dziewczyny mam doła,denerwuje sie tym co mi tamten konował wczoraj powiedział ;(
Smerfetka olej go. Byłaś w szpitalu, widziałaś ze wszystko w porządku więc tego się trzymaja rozglądasz się już za innym ginem do prowadzenia ciąży?
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Smerfetka olej go. Byłaś w szpitalu, widziałaś ze wszystko w porządku więc tego się trzymaj
a rozglądasz się już za innym ginem do prowadzenia ciąży?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny