Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
30 tydzień (29+0) wszystkie dzieciaki w komplecie
Dzielny synek za fotografa robił o sobie nie zapomniał i chociaż kawałek buzi pokazał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:57
maimama, migussia, pasia27, helutka, tola2014, katarzyna_d, klaudia1534, Cigaretta, bereda11, paris, josephinka84, Aniu_leczka, Madziuśka, zabuszka, Patrycja24, Carolq, kamisia88, Negra, Sylika, SShape, TakaMama lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
maimama wrote:No tak mi się wydaje, że jest 1000 zł przez rok dla bezrobotnych lub umów smieciowych i macierzyński dla pracujacych nie mniej niż 1000zł ,hmm,a tego jednorazowego juz nie dają. Pewności nie mam,więc jak ktoś wie to piszcie☺
ale jezeli jest bezrobotna osoba, studenkaa lub na smieciowce to wtedy chyba ten 1000 przez rok..ale czy to weszlo??maimama lubi tę wiadomość
-
candles88 wrote:za karuzele z sabando okolo 80 zl mi policzyla +koszty wysylki,jeszcze transakcja nie dobila konca czekam az da mi znac czy jest mozliwosc zmodyfikowania kolorow na inne,narazie cisza wbrew pozorom popatrzylam na instagramie to wcale tak ciezko nie jest aby ją zrobic samemu,a ze ja jestem z zamiłowania dłubek to jutro podjade do sklepu papierniczo kreatywnego i poogladam kolory kartonow i chyba sama ją zrobie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:teoretycznie zależy od dziecka , ale zazwyczaj jak już zaczyna samo siadać czyli koło 6 miesiąca nie za bardzo chce jeździć. Ja swoja Niunie chciałabym jak najdłużej przeciągnąć w gondoli ale nie wiem jak to wyjdzie. Tak czy siak na zimę spacerówkami na pewno będziemy zapylać
helutka dawaj fotki wypraweczkiSzybka przesyłka, wszystko ok, spasował mi
migussia wrote:http://pl.dawanda.com/product/82127287-mobil-karuzela-pastelove-love
znalazłam tutaj już na DawandzieBardzo mi się też podobają
https://www.instagram.com/sabandoo_/ a tutaj instagram i dużo uroczych karuzelek
pasia27 wrote:jestem tez tego zdania.gondolke kupilam w komisie z wozek spacerowy juz lepszy..
kacper ok 7-8 mc jezdzil w gondoli chyba a pozniej do spacerowki ktora dalo sie rozlozyc na plasko jak usnal jak rowniez moznabyl ja dac troche siedzaco by ogladal swiatmigussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:30 tydzień (29+0) wszystkie dzieciaki w komplecie
Dzielny synek za fotografa robił o sobie nie zapomniał i chociaż kawałek buzi pokazał
Pati ale ten Marcel zdolnyfotograf pierwsza klasa
a ty jak modelka
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny