Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Becikowe - srecikowe
Stare, jednorazowe - to i tak "jeżeli dochód rodziny w przeliczeniu na osobę nie przekracza kwoty 1922,00 zł".
No cholera nie łapię się. Jedyne co dostanę, to kasa z dodatkowego ubezpieczenia PZU, ale nawet nie pamiętam ile tam tego było. -
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:Tak cały czas była pośladkowo (miednicowo) i to martwiło mojego gina bo on uważa, że do 30 tygodnia powinno się dziecko odwrócić, ale dziś już przy usg szyjki mówił że główka jest na dole i później się cieszył bo mógł ją pomierzyć bez problemów, wcześniej ułożenie trochę komplikowało.
-
Laktatory: polecam elektryczne, w szpitalu używałam medela, świetny ale cena z tych wyższych, w domu miałam avent, nawet spoko, że względu na brak pokarmu sprzedałam a teraz kupie medela lub Lovi.
Juz październikto zaraz mój piękny listopad będzie
Ja dziś odebrałam glukozę
Na czczo 96
Po 1 h 178
Po 2 h 143
Niby tragedii nie ma, ale rewelacji też nie, o tyle lepsze bo z Adriankiem miałam 197 po 2 h i byłam na diecie -
No i stało się... nie mogłam się powstrzymać... zjadłam pączka... po prostu nie umiałam przełknąć nic innego, kanapka na podwieczorek mi się wracała, nawet obiad jakoś dziś ciężko wchodził tak myślałam o tych pączkach... Straszne... ale mam nadzieję że Dominikowi nie zaszkodzi, za godzinę zmierzę cukier i mam nadzieję że do 200 nie dojdzie...
katarzyna_d, Agusia ;), pasia27, Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja na glukozie nie byłam, bo się tak zdenerwowałam ze w nocy nie spałam
i rano nie przytomna byłam ...
Ja mam zamiar w pt iść ,tylko jutro tłusty czwartek.Jak zjem jednego pączusia to chyba nic się nie stanie?Daj spokój nie denerwuj siękatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny!!! Kupowalyscie laktatory?? Moze Mamusie z "doświadczeniem" miglyby sie wpowiedziec.. Jaki lepszy ręczny czy elektryczny. Bo glupieje hak wchodzę na allegro...
Ręczny u mnie się nie sprawdził,łapę bym musiała mieć jak Pudzian by nim pompować.Tylko elektrycznykatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Dziewczyny taka sytuacja : koleżanka około 17 tygodnia ciąży chce się przenieś do innego lekarza prowadzącego ciąże ze względu na zmianę miejsca zamieszkania, kartę ciąży ma u swojego dotychczasowego lekarza założóną w 10 tygodniu ciąży i teraz jak się przeniesie to jak zrobić aby otrzymała jednorazowe becikowe? czy ten dotychczasowy lekarz musi jej wystawić zaświadczenie? ktoś może się orientuję jak to jest?
Musi jej wystawić, na jej prośbękatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:30 tydzień (29+0) wszystkie dzieciaki w komplecie
Dzielny synek za fotografa robił o sobie nie zapomniał i chociaż kawałek buzi pokazał
Pięknie:-)Ja to chyba jak wagon towarowy w 29 tyg będę wyglądaćMarietta, Iwa81, katarzyna_d, xpatiiix3, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:To będziemy razem w piatek sie męczyć
ja miałam iść w poniedziałek ale stale odciągam
chyba ze strachu haha
Pokaż swój brzuszek
Dziś już nie robię zdjęcia ,ale jutro postaram się wrzucić :-)Zraz myciu i będę Lodową Królową ha haTak będziemy się wspierać duchowo;-)Boże tylko jak ja wstanę na 6 do labo?Nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:33
katarzyna_d lubi tę wiadomość