Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie 107 dni.szok..
Ale dzis fajne zakupy na lumpie zrobiłamlegi 3,body i czapusia hm za 18zl
Do tego jeszcze doszla.paczuszka od koleżanki co poluje dla mnie w innym mieście na perelki i mam duzo ubranek juz tylko szafki brak hehe
Chyba zrobię wczesniej segregacje ,pranie i prasowanie bo dzis synka prasowalam i plecy bolały przy mojej beczułce z przodu..katarzyna_d, migussia, Iwa81, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj się umówiłam z jakąś babeczką z forum krakowskiego po ciuszki polazłam, ona konczy ósmy miesiąc i takie oczy wywaliła,że mam brzuch większy niż ona
Co do tycia- ja już 10 kilo naliczyłam, lekarz mnie ostatnio ochrzaniłMąż mnie próbował bronić, bo nie jem więcej niż kiedyś, na co skwitował facet, że widać mamy kaloryczne powietrze
Co do laktatorów- doswiadczenia nie mam, dostałam babyono ręczny, podobno dobry, koleżanka mówiła, że odciąga się nim szybciuteńko pokarm i że jest delikatnykatarzyna_d, bereda11, helutka lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:U mnie 107 dni.szok..
Ale dzis fajne zakupy na lumpie zrobiłamlegi 3,body i czapusia hm za 18zl
Do tego jeszcze doszla.paczuszka od koleżanki co poluje dla mnie w innym mieście na perelki i mam duzo ubranek juz tylko szafki brak hehe
Chyba zrobię wczesniej segregacje ,pranie i prasowanie bo dzis synka prasowalam i plecy bolały przy mojej beczułce z przodu..
U mnie 77super pochwal się łupami
pasia27, migussia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
zabuszka wrote:Kochane mozecie przypomniec co skuteczne na hemoroidy mylalam ze teraz mnie ominie ten temat no ale niestety zaczynaja dawac o sobie znac
Zabuszka, Procto Glyvenol w czopkachkamisia88 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Dobranoc Mamuski
Trzeba chodzić wcześniej spać, bo mnie rano syn nie poznaje:P
zwykle ok.9:00. Nawet pies nie piszczy, ze chce wyjsc, heh. Spi tak dlugo jak ja.
katarzyna_d, Carolq, JusWik, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Hej dziewuszki.Ja przegapiłem 100-dniowke mi zostało 98 dni i szok czy leci,masakra.
Jak tam Wasze maluszki w brzusiach?moja malutka kopie ale zawsze jak z zegarkiem w ręku i delikatnie,niektóre mówią że się ich dzieciaczki rozpychaja u mnie chyba ma dużo miejsca-no tak teraz już pewnie 10 kg do przodu będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:18
katarzyna_d lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny