Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńodbry!
Gratuluję studniówek... ja jeszcze 3 dni do swojej odliczam
Dziewczyny, Was też męczą w nocy skurcze Braxtona Hicksa? 2-3 razy w nocy mnie łapie, nie jest to jakoś specjalnie bolesne, ale dziwne uczucie, bo pierwsze co, budzi mnie takie uczucie niepokoju, że coś jest nie w porządku, jakby zdenerwowanie. A za kilka sekund łapie skurcz, trzyma chwilę i odpuszcza. Zjadłam 2 magnezy na noc i nie pomogło, raz o 1 w nocy, raz o 4 rano, tak średnio mnie łapie... -
Daria mysle ze ludzie sami nakrecaja. Na drugie dziecko nalezy sie wszystkim bez wzgledu na dochody. Teraz znów będzie szum wokół tej ustawy. Ludziom nie dogodzi. Nie bylo nic-źle, dali to tez źle. Takie jest moje zdanie.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Dzieńodbry!
Gratuluję studniówek... ja jeszcze 3 dni do swojej odliczam
Dziewczyny, Was też męczą w nocy skurcze Braxtona Hicksa? 2-3 razy w nocy mnie łapie, nie jest to jakoś specjalnie bolesne, ale dziwne uczucie, bo pierwsze co, budzi mnie takie uczucie niepokoju, że coś jest nie w porządku, jakby zdenerwowanie. A za kilka sekund łapie skurcz, trzyma chwilę i odpuszcza. Zjadłam 2 magnezy na noc i nie pomogło, raz o 1 w nocy, raz o 4 rano, tak średnio mnie łapie...
Kochana bierz magnez regularnieczasem nospe mozesz i zgłoś swojej lekarce ! Ja takie skurcze juz od 20 tyg mam
ale biorę leki co prawda regularnie i co dzień i jest lepiej, bo jest ich mniej
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Kochana bierz magnez regularnie
czasem nospe mozesz i zgłoś swojej lekarce ! Ja takie skurcze juz od 20 tyg mam
ale biorę leki co prawda regularnie i co dzień i jest lepiej, bo jest ich mniej
Biorę 2 dziennie, doraźnie w nocy nospę...
jutro mam wizytę to się skonsultuję
Dziękujękatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,witam sie z Wami w tlusty czwartek,moja 100 dniowka za 4 dni,widze ze niektore dzis leniuchują dluzej w lozkach,ja juz od 8.30 na nogach musialam zalatwic pare spraw,w urzedzie,bylam w aptece,w bibliotece,teraz przyjechalam do babci ktora zadzwonila i zaprosila na pączki domowej roboty
mniam...bylam tez w sklepie papierniczym i kupilam sliczne kartony do karuzelki,poniewaz uznalam ze ta z sabandoo jest ladna,ale tak jak ktoras z was mowila,maly zacznie dosiegac i po karuzeli,a tak za papier zaplacilam 20 zl i kazdy ptaszek bedzie w innym kolorze
jeszcze odebralam pas ortopedyczny na odciazenie kregoslupa,bo niestety bol w nocy jest nie do zniesienia....Życze Wam dziewczyny,miłego i obfitującego w tłuste pączki dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:44
Carolq, JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj robiłam krzywą, no pyszności
na szczęście dałam radę, chociaż końcówka była już mocno muląca. Moje labo wyniki poda dopiero jutro, ale myślę że nic złego się nie będzie działo. Myślałam że nie ruszę już dzisiaj nic słodkiego po tym zamuleniu, ale już mi przeszło
po wizycie w naszej piekarni.. chociaż bardziej na faworki miałam ochotę. Nie chciało mi się strasznie, ale na poniedziałek mam wizytę i wyniki muszę mieć, a dziś idziemy na imprezkę, więc wyniki mogłyby być różne
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Siema, u nas 7 miesiąc, leci czas ja w końcu się wyspałem i z okazji tłustego czwartku na obiad robie pulpity z burakani, heh jak podczas karmienia piersią
PULPETY LOLWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 13:41
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
Kazik :*