X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś mojemu chyba dzisiaj ciasno, kopie dzisiaj praktycznie cały dzień i pierwszy raz mi brzuch faluje :) cieszę się jak jest taki ruchliwy, bo jestem jakaś spokojniejsza. U mnie jest już 8 albo i 9 kg na plusie, boje się wejść na wage... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie ze te szkraby tak rosną a my tylko odliczamy dni :)
    Fajnie ze zaczęło Wam to szybciej lecieć ja narazie czekam na wizytę w wtorek :) mam nadzieje ze od wizyty tez zacznie momentalnie lecieć bo narazie jeszcze mi sie dluzyy :P
    Niunka najbardziej sie rozkopuje jak mama siedzi przy kompie i pracuje :) śmieje sie ze rosnie mi następca :* juz sie nie mogę doczekać az Małej kupie białe lego ;P i będę sie z nią bawić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:15

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Ja mam ten luksus, ze spie tak dlugo az sie wyspie :-) zwykle ok.9:00. Nawet pies nie piszczy, ze chce wyjsc, heh. Spi tak dlugo jak ja.

A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spali :D hehehe

Aniu_leczka, Patrycja24, konwalijka, katarzyna_d, helutka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) my mamy dziś 100 dniowke :-) i z tej oto okazji wstawimy później zdjęcie brzuszka. Mój malutki tez się rozpycha mocno az brzuszek faluje czasem. My w luzeczku i pewnie jeszcze drzemke strzele :-)
    Milego dzionka.

migussia, Carolq, Aniu_leczka, Marietta, katarzyna_d, Agusia ;), Madziuśka, pasia27 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• maimama Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spali :D hehehe

Ehh,to ja to chyba mam najlepiej,codziennie o 6 pobudka,bo córka ma na 7.30 do szkoły,muszę ją rano wyprawic i zawieźć. Ale za to już zjadłam świeżego paczusia i chyba się chwilkę zdrzemne, hmm

pasia27 lubi tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:44

JusWik, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:41

Agusia ;), pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewiduje zjeść dziś tylko dwa. miałam iść jutro na glukozę, ale chyba to nie będzie dobry pomysł.

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Kochane mozecie przypomniec co skuteczne na hemoroidy mylalam ze teraz mnie ominie ten temat no ale niestety zaczynaja dawac o sobie znac

Mnie ostatnio znów zaatakowały i moja gin przepisała mi posterisan maść.Dwa dni i po sprawie :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:36

migussia, Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochane dzieciaczki :-) ja sie łudze, ze moj mlody tez bedzie lubil pospac. Po mamusi:-P

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na przesyłkę z mall.pl z 222szt pampersow i z allegro
    zamówiłam pościel , 2 pieluszki flanelowe z ceratka, zestaw pielęgnacyjny ( obcinaczki nożyczki pilnik) nosefrida , etui na smoczek, 3 ręczniczki frotte, zawieszka na smoczek, podkłady poporodowe, patyczki z ogranicznikiem i masa innych pierdolek. uwielbiam jak przychodzą te przesyłki z dziecięcymi rzeczami :)

dziewczyny a jakie polecacie emulsje do kapieli? słyszałam, że hipp ma bardzo dobry skład.
    a chusteczki mokre juz sama nie wiem. acha i czy to prawda, że dziecko po porodzie ma w zagięcia sucha skórę i trzeba smarować kremem żeby się nie podraznilo bardziej?
    ostatnio była u mnie koleżanka i mi tak mówiła. w ogóle jakoś mnie nastraszyla z cc. ze jak mi dadza znieczulenie to mi będzie słabo rzygać mi się będzie chciało , że będę polprzytomna ze jak wstanę z łóżka to nagle w sekundzie wyleci wiadro krwi itd. no o ze dwa rożki do szpitala trzeba mieć ( tylko po co aż dwa?:/) ogólnie po jej wizycie zaczęłam bać się porodu.....

• domi05 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w III trymestrze, 7 miesiącu i 28 tygodniu :) Na wadze +3,8kg a w obwodzie powoli dobijamy 100cm :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bd1d90a7b81.jpg

Dariaaa88, klaudia1534, Malena91, Carolq, Patrycja24, JusWik, tola2014, katarzyna_d, migussia, Madziuśka, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:19

domi05, klaudia1534, Malena91, Carolq, Patrycja24, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do kopniaczków do te Synka są już silniejsze z dnia na dzień, dostałam już dwa bolące, w nocy aż krzyknęłam ;p

tb732n0a0czusv9c.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny brzysio Domi.

Ja juz dwa paczki zjadlam i dalej jestem glodna.

Moj syn nie jest niestetyz tych co spaia dlugo przed 7 normalnie sie budzi. A dzis to wogole gdzies po 4 bo od paru dni meczymy sie z przeziębieniem a dziecko +katar to w nocy masakra.I lecimy teraz z neosine i jakims wykrztusnym no i sol morska do noska . oby nic powazniejszego sie nie rozwinelo bo teraz tyle tych chorubsk jakas epidemia...w Rzeszowie i Sedziszowie zakaz odwiedzin na odzialach z powodu grypy . jeszcze przypadki swinskiej sie zdarzaja no nie ciekawie . zimo wróć

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzucholek 24w0d

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34e15fed1a6.jpg

Patrycja24, Carolq, xpatiiix3, maimama, klaudia1534, katarzyna_d, migussia, Madziuśka, myszka2070, bereda11, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:42

Carolq lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)
    Wstałam dość pozno co prawda z jakims bolącym brzuchem :/ nie wiem czy jestem głodna czy po prostu brak wypróżnienia tak zadziałał :( wzielam eutyrox i czekam az będę mogła cos zjeść , moze sie polepszy
    Piekne brzusie :) dziewczyny z okazji III trymestru życzę Wam aby czas tak samo szybko wam biegł do maja jak do tej pory :)
    Co do kopniaków Niunia zależy jaki ma dzien , raz mocniej raz mniej , raz prawie wogole wkurza mnie to strasznie mam nadzieje ze sie troszkę wyreguluje :)
    Miłego Dnia i tym którym wolno duzo pączków ;P. Ja chyba sie skuszę na jednego jedynego ;P

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    czy Wy słyszeliście, że samotne matki nie dostaną 500 zł na drugie dziecko i na pierwsze jeśli nie przekroczą progu albo jak kobieta ma dwójkę dzieci w tym jedno z poprzedniego związku to nagle tego dziecka nie ma, ma tylko to jedno z obecnym mężem. ja w to uwierzyć nie mogę, albo robią takie zamieszanie albo Ci co pisali ustawę musieli się naćpać, bo to nienormalne. na adoptowane dzieci dostaną, a na własne nie, pomimo że ojcowie różni? dlatego cały czas moje zdanie jest takie, że to 500+ to jedna wielka porażka.

Pierwsze słyszę.Ktoś tam sieje zamęt pewnie.Trzeba się będzie po prostu dowiedzieć u źródła ;-)

Marietta, JusWik lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
‹‹ 1198 1199 1200 1201 1202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ