WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś mojemu chyba dzisiaj ciasno, kopie dzisiaj praktycznie cały dzień i pierwszy raz mi brzuch faluje :) cieszę się jak jest taki ruchliwy, bo jestem jakaś spokojniejsza. U mnie jest już 8 albo i 9 kg na plusie, boje się wejść na wage... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudownie ze te szkraby tak rosną a my tylko odliczamy dni :)
    Fajnie ze zaczęło Wam to szybciej lecieć ja narazie czekam na wizytę w wtorek :) mam nadzieje ze od wizyty tez zacznie momentalnie lecieć bo narazie jeszcze mi sie dluzyy :P
    Niunka najbardziej sie rozkopuje jak mama siedzi przy kompie i pracuje :) śmieje sie ze rosnie mi następca :* juz sie nie mogę doczekać az Małej kupie białe lego ;P i będę sie z nią bawić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:15

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Ja mam ten luksus, ze spie tak dlugo az sie wyspie :-) zwykle ok.9:00. Nawet pies nie piszczy, ze chce wyjsc, heh. Spi tak dlugo jak ja.

A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spali :D hehehe

Aniu_leczka, Patrycja24, konwalijka, katarzyna_d, helutka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) my mamy dziś 100 dniowke :-) i z tej oto okazji wstawimy później zdjęcie brzuszka. Mój malutki tez się rozpycha mocno az brzuszek faluje czasem. My w luzeczku i pewnie jeszcze drzemke strzele :-)
    Milego dzionka.

migussia, Carolq, Aniu_leczka, Marietta, katarzyna_d, Agusia ;), Madziuśka, pasia27 lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• maimama Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spali :D hehehe

Ehh,to ja to chyba mam najlepiej,codziennie o 6 pobudka,bo córka ma na 7.30 do szkoły,muszę ją rano wyprawic i zawieźć. Ale za to już zjadłam świeżego paczusia i chyba się chwilkę zdrzemne, hmm

pasia27 lubi tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:44

JusWik, katarzyna_d lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:41

Agusia ;), pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przewiduje zjeść dziś tylko dwa. miałam iść jutro na glukozę, ale chyba to nie będzie dobry pomysł.

katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Kochane mozecie przypomniec co skuteczne na hemoroidy mylalam ze teraz mnie ominie ten temat no ale niestety zaczynaja dawac o sobie znac

Mnie ostatnio znów zaatakowały i moja gin przepisała mi posterisan maść.Dwa dni i po sprawie :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:36

migussia, Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kochane dzieciaczki :-) ja sie łudze, ze moj mlody tez bedzie lubil pospac. Po mamusi:-P

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na przesyłkę z mall.pl z 222szt pampersow i z allegro
    zamówiłam pościel , 2 pieluszki flanelowe z ceratka, zestaw pielęgnacyjny ( obcinaczki nożyczki pilnik) nosefrida , etui na smoczek, 3 ręczniczki frotte, zawieszka na smoczek, podkłady poporodowe, patyczki z ogranicznikiem i masa innych pierdolek. uwielbiam jak przychodzą te przesyłki z dziecięcymi rzeczami :)

dziewczyny a jakie polecacie emulsje do kapieli? słyszałam, że hipp ma bardzo dobry skład.
    a chusteczki mokre juz sama nie wiem. acha i czy to prawda, że dziecko po porodzie ma w zagięcia sucha skórę i trzeba smarować kremem żeby się nie podraznilo bardziej?
    ostatnio była u mnie koleżanka i mi tak mówiła. w ogóle jakoś mnie nastraszyla z cc. ze jak mi dadza znieczulenie to mi będzie słabo rzygać mi się będzie chciało , że będę polprzytomna ze jak wstanę z łóżka to nagle w sekundzie wyleci wiadro krwi itd. no o ze dwa rożki do szpitala trzeba mieć ( tylko po co aż dwa?:/) ogólnie po jej wizycie zaczęłam bać się porodu.....

• domi05 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w III trymestrze, 7 miesiącu i 28 tygodniu :) Na wadze +3,8kg a w obwodzie powoli dobijamy 100cm :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bd1d90a7b81.jpg

Dariaaa88, klaudia1534, Malena91, Carolq, Patrycja24, JusWik, tola2014, katarzyna_d, migussia, Madziuśka, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:19

domi05, klaudia1534, Malena91, Carolq, Patrycja24, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do kopniaczków do te Synka są już silniejsze z dnia na dzień, dostałam już dwa bolące, w nocy aż krzyknęłam ;p

tb732n0a0czusv9c.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny brzysio Domi.

Ja juz dwa paczki zjadlam i dalej jestem glodna.

Moj syn nie jest niestetyz tych co spaia dlugo przed 7 normalnie sie budzi. A dzis to wogole gdzies po 4 bo od paru dni meczymy sie z przeziębieniem a dziecko +katar to w nocy masakra.I lecimy teraz z neosine i jakims wykrztusnym no i sol morska do noska . oby nic powazniejszego sie nie rozwinelo bo teraz tyle tych chorubsk jakas epidemia...w Rzeszowie i Sedziszowie zakaz odwiedzin na odzialach z powodu grypy . jeszcze przypadki swinskiej sie zdarzaja no nie ciekawie . zimo wróć

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzucholek 24w0d

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e34e15fed1a6.jpg

Patrycja24, Carolq, xpatiiix3, maimama, klaudia1534, katarzyna_d, migussia, Madziuśka, myszka2070, bereda11, Malena91, pasia27 lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:42

Carolq lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)
    Wstałam dość pozno co prawda z jakims bolącym brzuchem :/ nie wiem czy jestem głodna czy po prostu brak wypróżnienia tak zadziałał :( wzielam eutyrox i czekam az będę mogła cos zjeść , moze sie polepszy
    Piekne brzusie :) dziewczyny z okazji III trymestru życzę Wam aby czas tak samo szybko wam biegł do maja jak do tej pory :)
    Co do kopniaków Niunia zależy jaki ma dzien , raz mocniej raz mniej , raz prawie wogole wkurza mnie to strasznie mam nadzieje ze sie troszkę wyreguluje :)
    Miłego Dnia i tym którym wolno duzo pączków ;P. Ja chyba sie skuszę na jednego jedynego ;P

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    czy Wy słyszeliście, że samotne matki nie dostaną 500 zł na drugie dziecko i na pierwsze jeśli nie przekroczą progu albo jak kobieta ma dwójkę dzieci w tym jedno z poprzedniego związku to nagle tego dziecka nie ma, ma tylko to jedno z obecnym mężem. ja w to uwierzyć nie mogę, albo robią takie zamieszanie albo Ci co pisali ustawę musieli się naćpać, bo to nienormalne. na adoptowane dzieci dostaną, a na własne nie, pomimo że ojcowie różni? dlatego cały czas moje zdanie jest takie, że to 500+ to jedna wielka porażka.

Pierwsze słyszę.Ktoś tam sieje zamęt pewnie.Trzeba się będzie po prostu dowiedzieć u źródła ;-)

Marietta, JusWik lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
‹‹ 1198 1199 1200 1201 1202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ