Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCudownie ze te szkraby tak rosną a my tylko odliczamy dni
Fajnie ze zaczęło Wam to szybciej lecieć ja narazie czekam na wizytę w wtorekmam nadzieje ze od wizyty tez zacznie momentalnie lecieć bo narazie jeszcze mi sie dluzyy
Niunka najbardziej sie rozkopuje jak mama siedzi przy kompie i pracujeśmieje sie ze rosnie mi następca :* juz sie nie mogę doczekać az Małej kupie białe lego ;P i będę sie z nią bawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:15
katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:Ja mam ten luksus, ze spie tak dlugo az sie wyspie
zwykle ok.9:00. Nawet pies nie piszczy, ze chce wyjsc, heh. Spi tak dlugo jak ja.
A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spalihehehe
Aniu_leczka, Patrycja24, konwalijka, katarzyna_d, helutka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzień dobry
my mamy dziś 100 dniowke
i z tej oto okazji wstawimy później zdjęcie brzuszka. Mój malutki tez się rozpycha mocno az brzuszek faluje czasem. My w luzeczku i pewnie jeszcze drzemke strzele
Milego dzionka.migussia, Carolq, Aniu_leczka, Marietta, katarzyna_d, Agusia ;), Madziuśka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:A ja mam taki luksus ze mam 2 małych dzieci i wczoraj po 10 wstałam ,bo spali
hehehe
Ehh,to ja to chyba mam najlepiej,codziennie o 6 pobudka,bo córka ma na 7.30 do szkoły,muszę ją rano wyprawic i zawieźć. Ale za to już zjadłam świeżego paczusia i chyba się chwilkę zdrzemne, hmm
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja czekam na przesyłkę z mall.pl z 222szt pampersow i z allegro
zamówiłam pościel , 2 pieluszki flanelowe z ceratka, zestaw pielęgnacyjny ( obcinaczki nożyczki pilnik) nosefrida , etui na smoczek, 3 ręczniczki frotte, zawieszka na smoczek, podkłady poporodowe, patyczki z ogranicznikiem i masa innych pierdolek. uwielbiam jak przychodzą te przesyłki z dziecięcymi rzeczami
dziewczyny a jakie polecacie emulsje do kapieli? słyszałam, że hipp ma bardzo dobry skład.
a chusteczki mokre juz sama nie wiem. acha i czy to prawda, że dziecko po porodzie ma w zagięcia sucha skórę i trzeba smarować kremem żeby się nie podraznilo bardziej?
ostatnio była u mnie koleżanka i mi tak mówiła. w ogóle jakoś mnie nastraszyla z cc. ze jak mi dadza znieczulenie to mi będzie słabo rzygać mi się będzie chciało , że będę polprzytomna ze jak wstanę z łóżka to nagle w sekundzie wyleci wiadro krwi itd. no o ze dwa rożki do szpitala trzeba mieć ( tylko po co aż dwa?) ogólnie po jej wizycie zaczęłam bać się porodu.....
-
Witamy się w III trymestrze, 7 miesiącu i 28 tygodniu
Na wadze +3,8kg a w obwodzie powoli dobijamy 100cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bd1d90a7b81.jpgDariaaa88, klaudia1534, Malena91, Carolq, Patrycja24, JusWik, tola2014, katarzyna_d, migussia, Madziuśka, bereda11, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Piekny brzysio Domi.
Ja juz dwa paczki zjadlam i dalej jestem glodna.
Moj syn nie jest niestetyz tych co spaia dlugo przed 7 normalnie sie budzi. A dzis to wogole gdzies po 4 bo od paru dni meczymy sie z przeziębieniem a dziecko +katar to w nocy masakra.I lecimy teraz z neosine i jakims wykrztusnym no i sol morska do noska . oby nic powazniejszego sie nie rozwinelo bo teraz tyle tych chorubsk jakas epidemia...w Rzeszowie i Sedziszowie zakaz odwiedzin na odzialach z powodu grypy . jeszcze przypadki swinskiej sie zdarzaja no nie ciekawie . zimo wróć -
nick nieaktualnyWitamy sie i my
Wstałam dość pozno co prawda z jakims bolącym brzuchemnie wiem czy jestem głodna czy po prostu brak wypróżnienia tak zadziałał
wzielam eutyrox i czekam az będę mogła cos zjeść , moze sie polepszy
Piekne brzusiedziewczyny z okazji III trymestru życzę Wam aby czas tak samo szybko wam biegł do maja jak do tej pory
Co do kopniaków Niunia zależy jaki ma dzien , raz mocniej raz mniej , raz prawie wogole wkurza mnie to strasznie mam nadzieje ze sie troszkę wyreguluje
Miłego Dnia i tym którym wolno duzo pączków ;P. Ja chyba sie skuszę na jednego jedynego ;P
-
Dariaaa88 wrote:czy Wy słyszeliście, że samotne matki nie dostaną 500 zł na drugie dziecko i na pierwsze jeśli nie przekroczą progu albo jak kobieta ma dwójkę dzieci w tym jedno z poprzedniego związku to nagle tego dziecka nie ma, ma tylko to jedno z obecnym mężem. ja w to uwierzyć nie mogę, albo robią takie zamieszanie albo Ci co pisali ustawę musieli się naćpać, bo to nienormalne. na adoptowane dzieci dostaną, a na własne nie, pomimo że ojcowie różni? dlatego cały czas moje zdanie jest takie, że to 500+ to jedna wielka porażka.
Pierwsze słyszę.Ktoś tam sieje zamęt pewnie.Trzeba się będzie po prostu dowiedzieć u źródłaMarietta, JusWik lubią tę wiadomość