Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
candles88 wrote:mi dzis doszly firany do pokoju malutkiego wlasnie je upralam i wieczorem je uprasuje i powiesze,jeszcze czekam na karuzele z sabandoo i do zakupienia z wyprawki tylko zostaną kosmetyki
gdzioe kupowałaś firanki? ja nic ładnego nie znalazłam
karuzelę dostanę w prezencie, wczoraj kosmetyki zamówiłam, pieluchy idą i tylko mi przewijak został -
Madziuśka wrote:gdzioe kupowałaś firanki? ja nic ładnego nie znalazłam
karuzelę dostanę w prezencie, wczoraj kosmetyki zamówiłam, pieluchy idą i tylko mi przewijak został[/QUO
firany zamowilam z eurofiran,tylko nie gotową,ale na wymiar mam nietypowe okna i żadna sklpowa gotowa mi nie pasuje,wczoraj udalo mi sie kupic w biedronce 2 firanki,ale i tak bede je musiala zmieniac po swojemuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 13:34
-
witam się
my dziś obchodzimy studniówkęjutro wizyta i nie mogę się już doczekać
kamisia88, Monikkk, migussia, Madziuśka, monilia84, pasia27, Carolq, JusWik, Cigaretta, bereda11, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ja Was ciągle podczytuję, ale jakoś udzielanie się mi nie wychodzi.
U nas termin lekarz wyznaczył na 25 maja, nie tak jak belly wskazało. No i będziemy mieli córeczkę - Kaję
Czytam tak o Waszych zakupach i powoli zaczynam się denerwować, bo poza ciuszkami nie mam kompletnie nic.migussia, monilia84, pasia27, katarzyna_d, bereda11 lubią tę wiadomość
-
candles88 wrote:hej dziewczyny,widze ze sporo ma glukoze robiona na dniach ja sie zastanawiam czy robic,bo mialam alarm w 15 tc i wtedy tez wlasnie robilam glukoze i wyszlo wszystko ok,kilka tygodni bylam na diecie cukrzycowej i teraz wszystkie wyniki mam super,co o tym myslicie??
candles88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Dziewczyny a jest różnica jakaś pomiędzy tantum verde w sprayu a w tabletkach? Bo nie wiem, które lepiej kupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny!!! Kupowalyscie laktatory?? Moze Mamusie z "doświadczeniem" miglyby sie wpowiedziec.. Jaki lepszy ręczny czy elektryczny. Bo glupieje hak wchodzę na allegro...
pasia27 lubi tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:Dziewczyny!!! Kupowalyscie laktatory?? Moze Mamusie z "doświadczeniem" miglyby sie wpowiedziec.. Jaki lepszy ręczny czy elektryczny. Bo glupieje hak wchodzę na allegro...
W każdym razie znajoma ma elektryczny i w razie potrzeby mi pożyczy -
nick nieaktualnyEhh zapomniałam ze dzis mam 100 dniówkę
To z okazji zrobiłam fotkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0610c9a78a3.jpgjosephinka84, migussia, Carolq, helutka, klaudia1534, candles88, xpatiiix3, Marietta, tola2014, kamisia88, pasia27, La-mia, bereda11, Aniu_leczka, Madziuśka, Iwa81, Patrycja24 lubią tę wiadomość