Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:Juswik moja gin też bardzo pilnuje wagi, ale ostatnio tak się bałam a on stwierdziła, że wszystko jest w porządku
U mnie od początku ciąży jakieś 6 kg na plusie.
Dziewczyny co na ból gardła?! Tabletki prenalen nie pomagają wcale ;/ Jakie inne można brać w ciąży? Wczoraj wieczorem tak mnie rozłożyło z nienacka, że szok. Zero jakichkolwiek objawów przeziębienia wcześniej, a teraz katar i to gardło..klaudia1534 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello, a jeszcze w łóżku, miałam ambitny plan sprzątać od rana ale lenistwo wygrało
Klaudia też polecam tantum verde!
Dariaaa ja wczoraj dokupiłam koszule do karmienia i też powiedziałam mężowi, że już mogę rodzić bo mam wszystkoale odpukać ! Niech młody sobie jeszcze siedzi w brzuchu i rośnie
Powodzenia na badaniach !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:27
klaudia1534, Carolq, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja stwierdziłam ze olewam wagę bo przytyłam kilka kg w trakcie stymulacji do ivf i nie wiem co uznać za początkową
Bardziej zastanawia mnie waga Tosi bo ostatnio miała tylko 470 g w 22 t + 3 d i sie martwię ze to troche mało....05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
To ja Wam dziewczyny zazdraszam, u mnie już 7 kg na plusie, a mała chyba zaczyna konkretnie przybierać, bo kopniaki są coraz boleśniejsze, brzuch mi na chwilkę chyba ustał ale za to ona się chce dosłownie przez niego przebić, no i teraz przez 2 tygodnie 1,5kg przytyłam:/
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
HA ha jak mnie to pójdzie tak jak mojej mamie to czarno sie w tym zrzucaniu widzę
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dziewczyny czy Wy to widziałyście?! Już jest Październik 2016, jak ten czas zapindala!
monilia84, Carolq, JusWik, migussia, bereda11 lubią tę wiadomość
~~~~~~
-
nick nieaktualnyleci leci calę szczescie bo ja już nie mogę się doczekać przyszła paczuszka z mall. pieluszki już mam
wziełam się od rana troszkę za ogarnianie w domu bo ma dziś szwagierka przyjechać do Nas mężem i dzieciakami
.
Musze dziś troszkę popracować za bardzo mi się nie chce ale może cos wyklepie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:32
-
hej dziewczyny,widze ze sporo ma glukoze robiona na dniach ja sie zastanawiam czy robic,bo mialam alarm w 15 tc i wtedy tez wlasnie robilam glukoze i wyszlo wszystko ok,kilka tygodni bylam na diecie cukrzycowej i teraz wszystkie wyniki mam super,co o tym myslicie??
-
JusWik wrote:jadę chyba do biedry na zakupy i zrobię oponek z serem... mniam...
Jutro ma koleżanka na kawkę przyjechać
ja wczoraj bylam w biedrze i pojechalam z zamiarem zakupu owocow i warzyw TYLKO,a wydalam 250 zl haha jest teraz tyle fajnych rzeczy i firanki 2 wzielam i pudelko w kubusia puchatla na jakies pierdoly i poduszke do lozeczka z kubusia puchatka i jakies dlugopisy kolorowe (bo ja to wieczna studentka i uwielbiam kupowac pierdoly papiernicze) i jeszcze podkladki z filcu w serducha takie na walentynki haha smialam sie sama z siebie ile pierdol do domu przywiozlamJusWik, pasia27 lubią tę wiadomość