Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Dziewczyny ale goraco sie zrobilo.. Nie denerwujcie sie, pewnie jakies niedomowienie.
Spokojnie, bo zaraz doczekam sie przyspieszonych relacji z porodowek hehe a jeszcze za wczesnie
TEz tak myśl !!! niech one robią swoje a ja swoje i gitaramigussia, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:TEz tak myśl !!! niech one robią swoje a ja swoje i gitara
xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam drewniane, ale zastanawiam się nad kupnem turystycznego bo jak będziemy jeździć do moich rodziców i teściów to byśmy zabierali i kładki w nim maluszka. Z tym, że te materacyki wydają mi się cieniutkie i chyba dokupilabym piankowy cienki.
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ? Ja to Was w ogole nie ogarniam
Czy tu, czy na fb, chyba za rzadko wchodzę (chociaż moj małż twierdzi odwrotnie).
W każdym razie i tak Was lubięNawet jesli nie ogarniam
katarzyna_d, xpatiiix3, migussia, JusWik lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualny, nie bardzo Podoba mi sie takie roztrzęsanie spraw .
Moim zdaniem jak ktos odchodzi to tyle ma swoje powody. Moze po prostu ktos zdał sobie sprawę ze tu jest fajniej ;P
wiec dobranoc :*
Ps: co do łóżeczka super i w mega dobrej cenie chyba moze nad takim pomyślimy na wyjazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 00:32
migussia, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie. Witam sie w środę. Jestem meeega glodna i idę cos jeść sobie zrobić!
Dziewczyny nie denerwujcie sie bo i po co. Kaśka lykniesz glukozę dzis i zejdzie z Ciebie. Glowa do góry. Życie jest i tak wystarczająco ciezkie wiec nie ma co glupotami sobie jeszcze glowy zawracac.
A jak chcecie wyjasniac to napiszcie sobie na prv co wam leży na sercu i ulży.
milego dnia i powodzenia dla wizytujacych w dniu dzisiejszym.Carolq, migussia, Patrycja24 lubią tę wiadomość