Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Helutka nawet sie nie waż !!!
A liczę się też z tym, że po porodzie jednak szybciej będzie zajrzeć i spytać o coś na fb jak tu. No i co tajna grupa to tajna, nie trzeba mieć tam od razu kontaktów stąd w znajomych przecież
milka_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelutka wrote:Laseczki, która mi podrzuci linka /zaproszenie do grupy na fb?
Jednak doszłam do wniosku, że chętnie tam zajrzę
Ja właśnie z niej odeszłam na dobre !!! Chce w do porodu do zyc w spokoju i bez nerwów.
Tu u was jest spokójhelutka, migussia, Negra, Patrycja24, pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Ja właśnie z niej odeszłam na dobre !!! Chce w do porodu do zyc w spokoju i bez nerwów.
Tu u was jest spokójkatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytola2014 wrote:super. podrzucić linka. od kiedy taki maluszek może spać w takim łóżeczku? trzeba dodatkowy materacyk kupować do niego?
Na allegro wejdź wpisz łóżeczka turystyczne 2 poziomowe i znajdziesz 209 zl
Mysle ze od narodzin bo są dwa poziomytola2014 lubi tę wiadomość
-
Ja mam ciążę donoszoną już 10 kwietnia
a termin na 1 maja wiec wypadałoby w lutym pokoik urządzić a w marcu pranie, prasowanie itp. Nie mam jeszcze wyprawki tylko kocyk, pieluszki bambusowe i trochę ciuszków. Mam super duży kosz Mojżesza ale nie mam pojecia co do środka wsadzić? No nie ma tam żadnego materacyka...macie jakis pomysł?
-
hej:)
nie odzywałam się troche ale mam nadziej,że pamiętacie jeszcze o mnie
mało się odzywam bo ostatnio postanowilam skupic sie troche na sobie
z maluchami wszystko dobrze a podczas ostatniego usg pokazały w końcu twarzyczkiod dłuższego czasu kopią niesamowicie!!! ponadto wszystkie wyniki w normie więc takie pozytywne nudy u mnie
co do wyprawki to ubranka mamy już skompletowane dzięki pomocy znajomych ktorzy nas obdarowali sporą ilością,wózek jest,leżaczki są,pieluchy na początek i nasze jedyne chyba szaleństwo wyprawkowe czyli kosz do pieluchzostały kosmetyki,wyprawka do spania i drugie łóżeczko do kupienia więc nie jest źle
migussia, Różyczka, katarzyna_d, Negra, bereda11, Patrycja24, kkasya, tola2014, pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co do dołączenia do grupy na FB to najlepiej do Pati
ona to ogarnia. Zapraszam i zapewniam ze tam tez spokojnie mozna gadać i śmiać sie. To oczywiste ze kazda z nas ma różne opinie na różne tematy i wszystkie jestesmy inne do tego te buzujace hormony stąd spiecia których nie da sie uniknąć no ale nikt nikogo do niczego nie zmusza
I przypominam ze i tu na belly i na FB kazdy może wyrażać swoje opinie, mamy przecież wolność słowa
Dariaaa88, Monikkk, Cigaretta, FeliceGatto, kkasya, monaa, La-mia lubią tę wiadomość