Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia1534 wrote:W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować
A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
Ja tez wyniki mialam na drugi dzień.
Powiem wam ze moja siostra dawala coreczkom to co oni jedli tylko wiadomo rozdrabniane i dziewczyny zdrowe, wyrosniete ze ho ho. Ja tez Nie bede kombinować tylko chce przyzwyczajac malego do normalnego jedzenia. A jak to tak naprawdę będzie to w praniu wyjdzie.kamisia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wlasnie wróciłam z ćwiczeń
dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro
Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybóri osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza
zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna
Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki -
klaudia1534 wrote:W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować
A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść
ja czekałam 2 dni na wyniki, ale na wszelki wypadek zrobiłam tydzień przed wizytą u gina
-
Iwa81 wrote:polecam wypicie duszkiem
Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..
Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło
np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/
Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecamAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
helutka wrote:Duszkiem glukozę 75g? w moim przypadku byłby jeden wielki haft na posadzce
Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..
Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło
np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/
Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecam
a ja ci powiem 75g trzema wielkimi łykami załatwiłam, potem bekało mi się aż wstyd, ale była na badaniu ze mną inna dziewczyna która miała łzy w oczach bo przełykała maleńkimi łyczkami i stawały jej w gardle.
aaaguchaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej wlasnie wróciłam z ćwiczeń
dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro
Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybóri osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza
zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna
Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki
a skąd takie darmowe gifty, hipp itd.?