X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:40

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować ;)

A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść :)
    Ja czekałam 2 godziny na wyniki.

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam glukoze a wyniki mam jutro ;) nie było tak źle, pierwszy łyk najgorszy ale potem już na luzie, pielęgniarka mi wycisła pół cytryny.

bereda11, Agusia ;), katarzyna_d lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:25

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wyniki mialam na drugi dzień.
    Powiem wam ze moja siostra dawala coreczkom to co oni jedli tylko wiadomo rozdrabniane i dziewczyny zdrowe, wyrosniete ze ho ho. Ja tez Nie bede kombinować tylko chce przyzwyczajac malego do normalnego jedzenia. A jak to tak naprawdę będzie to w praniu wyjdzie.

kamisia88 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nfz miałam tego samego dnia popołudniu w internecie (u nas dają kody do sprawdzenia wyników w internecie)

tb732n0a0czusv9c.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    polecam wypicie duszkiem ;)

Ja tez, inaczej nie dalabym rady

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was tez codziennie zgaga meczy?

2r8r3e5ea57jvust.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wyniki glukozy tego samego dnia miałam

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wlasnie wróciłam z ćwiczeń :) dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
    Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro :P
    Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybór :) i osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza :) zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna :)
    Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki :)

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Ja dziś robiłam glukoze a wyniki mam jutro ;) nie było tak źle, pierwszy łyk najgorszy ale potem już na luzie, pielęgniarka mi wycisła pół cytryny.
    Ja tam całą sobie wcisnęłam :D

Iwa81 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fistaszek88 wrote:
    Czy Was tez codziennie zgaga meczy?

Prawie codziennie nakbardzej wieczorami albo bo keczupie czy jakims nawet lekko ostrym daniu masakra pije mleko albo zuje gume to mi pomaga

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:40

Patrycja24 lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w klubie;-) ja mam codziennie zgage, ale zimne mleko daje rade.

migussia lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ogóle zgagi nie mam tfu tfu

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować ;)

A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść :)

ja czekałam 2 dni na wyniki, ale na wszelki wypadek zrobiłam tydzień przed wizytą u gina

km5sdf9h3loowecn.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    polecam wypicie duszkiem ;)
    Duszkiem glukozę 75g? w moim przypadku byłby jeden wielki haft na posadzce :D
    Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..

Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło ;)
    np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/

Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecam :)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Duszkiem glukozę 75g? w moim przypadku byłby jeden wielki haft na posadzce :D
    Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..

Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło ;)
    np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/

Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecam :)

a ja ci powiem 75g trzema wielkimi łykami załatwiłam, potem bekało mi się aż wstyd, ale była na badaniu ze mną inna dziewczyna która miała łzy w oczach bo przełykała maleńkimi łyczkami i stawały jej w gardle.

aaaguchaaa lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nie straszcie :P z ta glukoza

pasia27 lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej wlasnie wróciłam z ćwiczeń :) dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
    Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro :P
    Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybór :) i osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza :) zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna :)
    Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki :)

a skąd takie darmowe gifty, hipp itd. ;) ?

km5sdf9h3loowecn.png
‹‹ 1185 1186 1187 1188 1189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ