X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:40

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować ;)

A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść :)
    Ja czekałam 2 godziny na wyniki.

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam glukoze a wyniki mam jutro ;) nie było tak źle, pierwszy łyk najgorszy ale potem już na luzie, pielęgniarka mi wycisła pół cytryny.

bereda11, Agusia ;), katarzyna_d lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:25

cd9bskjojgq3qzff.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wyniki mialam na drugi dzień.
    Powiem wam ze moja siostra dawala coreczkom to co oni jedli tylko wiadomo rozdrabniane i dziewczyny zdrowe, wyrosniete ze ho ho. Ja tez Nie bede kombinować tylko chce przyzwyczajac malego do normalnego jedzenia. A jak to tak naprawdę będzie to w praniu wyjdzie.

kamisia88 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nfz miałam tego samego dnia popołudniu w internecie (u nas dają kody do sprawdzenia wyników w internecie)

tb732n0a0czusv9c.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    polecam wypicie duszkiem ;)

Ja tez, inaczej nie dalabym rady

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • fistaszek88 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was tez codziennie zgaga meczy?

2r8r3e5ea57jvust.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też wyniki glukozy tego samego dnia miałam

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wlasnie wróciłam z ćwiczeń :) dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
    Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro :P
    Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybór :) i osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza :) zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna :)
    Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki :)

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Ja dziś robiłam glukoze a wyniki mam jutro ;) nie było tak źle, pierwszy łyk najgorszy ale potem już na luzie, pielęgniarka mi wycisła pół cytryny.
    Ja tam całą sobie wcisnęłam :D

Iwa81 lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • malvva Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fistaszek88 wrote:
    Czy Was tez codziennie zgaga meczy?

Prawie codziennie nakbardzej wieczorami albo bo keczupie czy jakims nawet lekko ostrym daniu masakra pije mleko albo zuje gume to mi pomaga

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:40

Patrycja24 lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w klubie;-) ja mam codziennie zgage, ale zimne mleko daje rade.

migussia lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ogóle zgagi nie mam tfu tfu

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    W związku z tematem zupek i warzyw mam do Was pytanie może poleca któraś jakiś garnek do gotowania na parze, ewentualnie parowar? Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna i nie mogę się na żaden zdecydować ;)

A drugie pytanie ile mniej więcej czekacie na wyniki glukozy? Bo mam zrobić przed wizytą i nie wiem kiedy iść :)

ja czekałam 2 dni na wyniki, ale na wszelki wypadek zrobiłam tydzień przed wizytą u gina

km5sdf9h3loowecn.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    polecam wypicie duszkiem ;)
    Duszkiem glukozę 75g? w moim przypadku byłby jeden wielki haft na posadzce :D
    Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..

Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło ;)
    np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/

Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecam :)

Agusia ;) lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Duszkiem glukozę 75g? w moim przypadku byłby jeden wielki haft na posadzce :D
    Małymi łykami, na siłę piłam za drugim razem. Cytryna mało pomogła - jakoś pierwszy raz lepiej wspominam..

Co do słoiczków itp. - poszukajcie sobie profilu "Czytaj Skład" na fb, mają też swoją stronę. Zawsze można wybrać mniejsze zło ;)
    np. http://czytajsklad.com/kaszki-po-czwartym-miesiacu/

Dla chętnych eksperymentów z gotowaniem dla dziecka - sporo fajnych przepisów jest w książce Beaty Sadowskiej "I jak tu nie jeść" - polecam :)

a ja ci powiem 75g trzema wielkimi łykami załatwiłam, potem bekało mi się aż wstyd, ale była na badaniu ze mną inna dziewczyna która miała łzy w oczach bo przełykała maleńkimi łyczkami i stawały jej w gardle.

aaaguchaaa lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie nie straszcie :P z ta glukoza

pasia27 lubi tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej wlasnie wróciłam z ćwiczeń :) dzis mieliśmy zastesptwo z jakaś babeczka i sie za duzo nacwiczylam czuje jakbym
    Miała zakwasy ciekawe jak bedzie jutro :P
    Ja pościel zamawiałam jedna z Allegro druga z mondex.pl ale tez je sprzedają na Allegro o czym sie pozniej dowiedziałam chodz na stronce maja większy wybór :) i osobiście uważam ze a jest bardziej delikatniejsza i milsza :) zreszta dzisiaj ktos ja wstawiał taka szara z królikiem ja mam taka żółta pasetowa jest śliczna :)
    Tez dzis dostałam pierwsza paczkę z hipp z chusteczkami dla maluszków i z rabatami do rosmana na kosmetyki :)

a skąd takie darmowe gifty, hipp itd. ;) ?

km5sdf9h3loowecn.png
‹‹ 1185 1186 1187 1188 1189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ