Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHelutka warto, ja tam powróciłam z podkulonym ogonem i nie żałuję
zawze można opuścić grupe jak coś nie pasuje.
Kupiłam dziś w txm sportowy biustonosz, jest mega zarąbisty, chyba kupie drugi ! Tylko nie było już rozmiarów i całe 9.99 złmilka_89, monilia84, FeliceGatto, helutka, kkasya, migussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Jak by się dalo to bym dala z 50 lubię
Ja juz nikogo nie dodam !! Odeszłam i wrócić juz tam nie mogę, bo sobie tak zaznaczyłam w opcjijak to mówią
Droga bez powrotu hahaha
Hiacynta, Ty to nigdzie w spokoju końca ciąży nie doczekasz, jak tak będziesz uciekać i wracać i znów uciekać i znów wracać i zmieniać nicki i miotać się szukając teorii spiskowych
milka_89, kkasya, Alicce, konwalijka, izizizi, Carolq, Madziuśka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Helutka warto, ja tam powróciłam z podkulonym ogonem i nie żałuję
zawze można opuścić grupe jak coś nie pasuje.
Kupiłam dziś w txm sportowy biustonosz, jest mega zarąbisty, chyba kupie drugi ! Tylko nie było już rozmiarów i całe 9.99 zł
'jak lubicie mniec dupe obrabianą na tajnych grupkach to zapraszam od wczoraj uszy mi się palą"helutka, Carolq, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:'jak lubicie mniec dupe obrabianą na tajnych grupkach to zapraszam od wczoraj uszy mi się palą"
Pati, jutro się zgłoszę, bo dziś już spadam w kimono
xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Pewnie ! Nie mamy innych tematów jak obgadywanie dziewczyn z własnej grupy. Nie trzyma się to logiki ale ok
Tez myslałam ze to nie mozliwe ale jak mi 2 laski od was zdały relacje to wiecie co przykro mi jest !!!
Odeszłąm od was ok nic wam nie napisałam złego! a wy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:12
-
Pewnie się tam ktoś z kimś źle zrozumiał ale co, ja tu też miałam spięcia na forum, jednak mam wyjebane i jest mi dane hie hie hie
kkasya, FeliceGatto, xpatiiix3, Cigaretta, migussia, Patrycja24, Monikkk, milka_89, bimba, Carolq, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnyKatarzyna to moglabyś wyjaśnić o co chodzi a nie uciekać z grupy i wmawiać jak to tam na fb jest źle.. w każdym razie zniknęłaś i każda się zastanawiała co się stało, żadna złego słowa o Tobie nie napisala. Miło, że masz takie lojalne koleżanki które Cię informują, tylko szkoda,że żadna nie wie o co chodzi.
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Katarzyna to moglabyś wyjaśnić o co chodzi a nie uciekać z grupy i wmawiać jak to tam na fb jest źle.. w każdym razie zniknęłaś i każda się zastanawiała co się stało, żadna złego słowa o Tobie nie napisala. Miło, że masz takie lojalne koleżanki które Cię informują, tylko szkoda,że żadna nie wie o co chodzi.
Jak chcecie to moge wyjaśnić powód odejścia !!!! napisać czemu się tak wkurzyłam i odeszłam ?
Chociaż wiem że znacie powód
!!!