X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny któraś pisała o ketonach w moczu? Okazało sie, żę ja mam i nie wiem co teraz...Macie jakieś pojęcie?

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja mam Camarelo Vision Design
    Tez sie zastanawiam nad Camarelo. Ale podobajo sie tez Bebetto, Riko, Tutek. Za duzo tego wszystkiego :-P

Patrycja24
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Kscper chodzi spać zazwyczaj 21.30-22 i śpimy do 7.30-8..w dzień jeszcze idziemy na drzemkę i bardzo się cieszę bo również korzystam i odpoczywam..maly ma powera wiec regeneruje sie na reszte dnia..

Fajnie Ci śpi w tym wieku, mój rocznik śpi 20.00 do 6-7.00 i w dzień na jedną drzemkę ok 1.5 h

pasia27 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po cc po całkowitej narkozie, wiec nie wiem czy chce sue rzygać czy nie, ja miałam intubacje o rurki w gardle, mówiłam kilka dni jak robocop, z sali po cc przewieziony mnie na salę poporodowa, tam leżałam 12 h z pilotem w ręku, żebym mogła strzelać sobie morfine, po kilku h przyszła położna i dokładnie mnie tam umyla, później musiałam wstać i przejść na juz ostateczna sake i to było najgorsze, bo boli jak cholera, rano jak poszłam do WC wyleciało bardzo mało i pielęgniarki powiedziały, że jest ok, rożek miałam jeden, teraz może kupie świeży do szpitala, kosmetyki hipp polecam

katarzyna_d, tola2014 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co sadzicie o wozkach Mikrus? Wizualnie calkiem spoko, no i cenowo sporo taniej od innych tego typu. Ale nie znam nikogo kto posiadal badz jezdzil.

Patrycja24
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie biore pod uwage mikrusa. ale sie caly czas waham... waham sie tez z rozkiem/rozkami. bo jak dla mnie paskudna rzecz, a tak naprawde i tak wsyztko zalezy od dziecka[niektore uwielbiaja ciasnote, inne wyja wnieboglosy ak raczek nie widza] i tez w sumie nie wiem...

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam rożek i otulacz bambusowy, a czego będę używać to wyjdzie w praniu :P

Tola ja chusteczki mam 2x4paki z pampersa takie zielone, poleciła mi je szwagierka bo mówi, że są super wilgotne.
    Ta koleżanka Cię niepotrzebnie nastraszyła, przecież wiadomo, że każdy organizm jest inny i każda inaczej reaguje. Jedne są słabe kilka dni a niektóre śmigają na drugi dzień więc się nie sugeruj takimi wypowiedziami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:47

helutka, tola2014, Marietta lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 3 dnia w dniu wypisu biegalam po schodach z walizkami :-)

katarzyna_d, tola2014 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Co to za.strona mall?

mall.pl nie znałam tej strony. carolq ja przesłała i tez kupiłam tam pampersy. dziś doszły.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śmigać nie będę :P chyba ze wózkiem inwalidzkim hahaha

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Tez sie zastanawiam nad Camarelo. Ale podobajo sie tez Bebetto, Riko, Tutek. Za duzo tego wszystkiego :-P

Xamarelo był najlżejszy i najlepiej się składał jak dla mnie

Patrycja24 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to by się przydała rozpiska na co patrzeć kupując wózek..
    Jestem za opcją głęboki + osobno spacerówka. No ale typów żadnych.

Zbieram się spać, bo Młody dziś kopie na potęgę :P Jeśli teraz już tak codziennie będzie, to aż mi siebie żal ;)

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    Xamarelo był najlżejszy i najlepiej się składał jak dla mnie
    O, dzieki. Ogolnie tatusia bedziemy mieli rzadko w domu do konca tego roku wiec waga ma znaczenie...no i super wyglada:-)

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózki to też wydaje mi się że lepiej później dokupić fajną, lekką spacerówkę. Ale niestety z tego co sobie przeglądam to mało jest wózków w wersji tylko głębokiej. Najbardziej chyba są popularne zestawy 3 w 1. Myślę, że zimą dzidzia już nie będzie chciała leżeć w gondoli a w takiej wyższej spacerówce jak z zestawów będzie wygodniej jeździć po śniegu niż parasolką i dzidzi będzie cieplej. Ale to tylko moje przypuszczenia nie poparte doświadczeniem :) Dla mnie jedną z głównych cech jest ciężar bo mieszkam wysoko i łatwość składana, najlepiej jedną ręką żeby w razie potrzeby z małą na rękach mogła wciągnąć wózek po schodach (choć mam nadzieję że nie będę musiała tego robić).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam :P
    Teraz dopiero odzywam
    Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:22

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wanienke z Ikei. No i taka standardowa, po siostrzencu. Do tego mysoki stol i mysle, ze damy rade :-)

Carolq lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej :) wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam :P
    Teraz dopiero odzywam
    Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .

ja mam np. taką - moja przyjaciółka używa i mi poleciła:

http://allegro.pl/wanienka-wanna-z-termometrem-aqua-tega-i4804496262.html

Carolq, helutka lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna ta wanienka. a kupujecie ten wkład gąbkowey do wanny?

Carolq lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najprawdopodobniej z Ikei kupuje ale jaki stojak do tego?

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwykłą z termometrem i bez stojaka ;) a wkład też kupilam

Carolq lubi tę wiadomość

‹‹ 1202 1203 1204 1205 1206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ