Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Kscper chodzi spać zazwyczaj 21.30-22 i śpimy do 7.30-8..w dzień jeszcze idziemy na drzemkę i bardzo się cieszę bo również korzystam i odpoczywam..maly ma powera wiec regeneruje sie na reszte dnia..
Fajnie Ci śpi w tym wieku, mój rocznik śpi 20.00 do 6-7.00 i w dzień na jedną drzemkę ok 1.5 hpasia27 lubi tę wiadomość
-
Jestem po cc po całkowitej narkozie, wiec nie wiem czy chce sue rzygać czy nie, ja miałam intubacje o rurki w gardle, mówiłam kilka dni jak robocop, z sali po cc przewieziony mnie na salę poporodowa, tam leżałam 12 h z pilotem w ręku, żebym mogła strzelać sobie morfine, po kilku h przyszła położna i dokładnie mnie tam umyla, później musiałam wstać i przejść na juz ostateczna sake i to było najgorsze, bo boli jak cholera, rano jak poszłam do WC wyleciało bardzo mało i pielęgniarki powiedziały, że jest ok, rożek miałam jeden, teraz może kupie świeży do szpitala, kosmetyki hipp polecam
katarzyna_d, tola2014 lubią tę wiadomość
-
ja wlasnie biore pod uwage mikrusa. ale sie caly czas waham... waham sie tez z rozkiem/rozkami. bo jak dla mnie paskudna rzecz, a tak naprawde i tak wsyztko zalezy od dziecka[niektore uwielbiaja ciasnote, inne wyja wnieboglosy ak raczek nie widza] i tez w sumie nie wiem...
-
nick nieaktualnyJa kupiłam rożek i otulacz bambusowy, a czego będę używać to wyjdzie w praniu
Tola ja chusteczki mam 2x4paki z pampersa takie zielone, poleciła mi je szwagierka bo mówi, że są super wilgotne.
Ta koleżanka Cię niepotrzebnie nastraszyła, przecież wiadomo, że każdy organizm jest inny i każda inaczej reaguje. Jedne są słabe kilka dni a niektóre śmigają na drugi dzień więc się nie sugeruj takimi wypowiedziamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:47
helutka, tola2014, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja24 wrote:Tez sie zastanawiam nad Camarelo. Ale podobajo sie tez Bebetto, Riko, Tutek. Za duzo tego wszystkiego
Xamarelo był najlżejszy i najlepiej się składał jak dla mniePatrycja24 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o wózki to też wydaje mi się że lepiej później dokupić fajną, lekką spacerówkę. Ale niestety z tego co sobie przeglądam to mało jest wózków w wersji tylko głębokiej. Najbardziej chyba są popularne zestawy 3 w 1. Myślę, że zimą dzidzia już nie będzie chciała leżeć w gondoli a w takiej wyższej spacerówce jak z zestawów będzie wygodniej jeździć po śniegu niż parasolką i dzidzi będzie cieplej. Ale to tylko moje przypuszczenia nie poparte doświadczeniem
Dla mnie jedną z głównych cech jest ciężar bo mieszkam wysoko i łatwość składana, najlepiej jedną ręką żeby w razie potrzeby z małą na rękach mogła wciągnąć wózek po schodach (choć mam nadzieję że nie będę musiała tego robić).
-
nick nieaktualnyHej
wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam
Teraz dopiero odzywam
Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:22
-
Carolq wrote:Hej
wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam
Teraz dopiero odzywam
Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .
ja mam np. taką - moja przyjaciółka używa i mi poleciła:
http://allegro.pl/wanienka-wanna-z-termometrem-aqua-tega-i4804496262.html
Carolq, helutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny