WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny któraś pisała o ketonach w moczu? Okazało sie, żę ja mam i nie wiem co teraz...Macie jakieś pojęcie?

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    ja mam Camarelo Vision Design
    Tez sie zastanawiam nad Camarelo. Ale podobajo sie tez Bebetto, Riko, Tutek. Za duzo tego wszystkiego :-P

Patrycja24
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Kscper chodzi spać zazwyczaj 21.30-22 i śpimy do 7.30-8..w dzień jeszcze idziemy na drzemkę i bardzo się cieszę bo również korzystam i odpoczywam..maly ma powera wiec regeneruje sie na reszte dnia..

Fajnie Ci śpi w tym wieku, mój rocznik śpi 20.00 do 6-7.00 i w dzień na jedną drzemkę ok 1.5 h

pasia27 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po cc po całkowitej narkozie, wiec nie wiem czy chce sue rzygać czy nie, ja miałam intubacje o rurki w gardle, mówiłam kilka dni jak robocop, z sali po cc przewieziony mnie na salę poporodowa, tam leżałam 12 h z pilotem w ręku, żebym mogła strzelać sobie morfine, po kilku h przyszła położna i dokładnie mnie tam umyla, później musiałam wstać i przejść na juz ostateczna sake i to było najgorsze, bo boli jak cholera, rano jak poszłam do WC wyleciało bardzo mało i pielęgniarki powiedziały, że jest ok, rożek miałam jeden, teraz może kupie świeży do szpitala, kosmetyki hipp polecam

katarzyna_d, tola2014 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co sadzicie o wozkach Mikrus? Wizualnie calkiem spoko, no i cenowo sporo taniej od innych tego typu. Ale nie znam nikogo kto posiadal badz jezdzil.

Patrycja24
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie biore pod uwage mikrusa. ale sie caly czas waham... waham sie tez z rozkiem/rozkami. bo jak dla mnie paskudna rzecz, a tak naprawde i tak wsyztko zalezy od dziecka[niektore uwielbiaja ciasnote, inne wyja wnieboglosy ak raczek nie widza] i tez w sumie nie wiem...

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam rożek i otulacz bambusowy, a czego będę używać to wyjdzie w praniu :P

Tola ja chusteczki mam 2x4paki z pampersa takie zielone, poleciła mi je szwagierka bo mówi, że są super wilgotne.
    Ta koleżanka Cię niepotrzebnie nastraszyła, przecież wiadomo, że każdy organizm jest inny i każda inaczej reaguje. Jedne są słabe kilka dni a niektóre śmigają na drugi dzień więc się nie sugeruj takimi wypowiedziami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 21:47

helutka, tola2014, Marietta lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 3 dnia w dniu wypisu biegalam po schodach z walizkami :-)

katarzyna_d, tola2014 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Co to za.strona mall?

mall.pl nie znałam tej strony. carolq ja przesłała i tez kupiłam tam pampersy. dziś doszły.

pasia27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śmigać nie będę :P chyba ze wózkiem inwalidzkim hahaha

• Madziuśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Tez sie zastanawiam nad Camarelo. Ale podobajo sie tez Bebetto, Riko, Tutek. Za duzo tego wszystkiego :-P

Xamarelo był najlżejszy i najlepiej się składał jak dla mnie

Patrycja24 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to by się przydała rozpiska na co patrzeć kupując wózek..
    Jestem za opcją głęboki + osobno spacerówka. No ale typów żadnych.

Zbieram się spać, bo Młody dziś kopie na potęgę :P Jeśli teraz już tak codziennie będzie, to aż mi siebie żal ;)

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    Xamarelo był najlżejszy i najlepiej się składał jak dla mnie
    O, dzieki. Ogolnie tatusia bedziemy mieli rzadko w domu do konca tego roku wiec waga ma znaczenie...no i super wyglada:-)

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózki to też wydaje mi się że lepiej później dokupić fajną, lekką spacerówkę. Ale niestety z tego co sobie przeglądam to mało jest wózków w wersji tylko głębokiej. Najbardziej chyba są popularne zestawy 3 w 1. Myślę, że zimą dzidzia już nie będzie chciała leżeć w gondoli a w takiej wyższej spacerówce jak z zestawów będzie wygodniej jeździć po śniegu niż parasolką i dzidzi będzie cieplej. Ale to tylko moje przypuszczenia nie poparte doświadczeniem :) Dla mnie jedną z głównych cech jest ciężar bo mieszkam wysoko i łatwość składana, najlepiej jedną ręką żeby w razie potrzeby z małą na rękach mogła wciągnąć wózek po schodach (choć mam nadzieję że nie będę musiała tego robić).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam :P
    Teraz dopiero odzywam
    Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 22:22

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wanienke z Ikei. No i taka standardowa, po siostrzencu. Do tego mysoki stol i mysle, ze damy rade :-)

Carolq lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej :) wróciłam po ćwiczeniach i troszkę padlam :P
    Teraz dopiero odzywam
    Tak sie wlasnie zaczęłam zastanawiac Nad wanienka ? Ktos jakaś poleci ? Lepsza wyprofilowana czy nie ? Bo z tym mam największy dylemat . Na pewno uważam ze stelaż do wanienki jest niezbędny bo uważam za bezsens schylanie sie i meczenie .

ja mam np. taką - moja przyjaciółka używa i mi poleciła:

http://allegro.pl/wanienka-wanna-z-termometrem-aqua-tega-i4804496262.html

Carolq, helutka lubią tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna ta wanienka. a kupujecie ten wkład gąbkowey do wanny?

Carolq lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najprawdopodobniej z Ikei kupuje ale jaki stojak do tego?

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zwykłą z termometrem i bez stojaka ;) a wkład też kupilam

Carolq lubi tę wiadomość

‹‹ 1202 1203 1204 1205 1206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ