Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:fajna ta wanienka. a kupujecie ten wkład gąbkowey do wanny?
albo kupic plastikowy.
tola2014, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
tola2014 wrote:ja jakoś tak boje się tych stojaków. boje się, że mi się to złoży w trakcie kapieli
Stojak fajna rzecz, siostra miala dla swojego synka. Ja niestety mam male mieszkanie i nie mam miejsca na takie dodatkowe gadzety. Zamierzam kapac na stole, jest duzy i wysoki wiec powinno byc w miare wygodnie.Patrycja24 -
migussia wrote:Ja kupie wklad bo wsrod znajomych sie sprawdzal
Zawsze mozna nowy kupic
chociaz ja uwazam ze dziecko nie powinno sie chowac w zbyt sterylnych warunkach. Chyba ze jest alergikiem..
Tez tak mysle, poza tym mam duzego psa i chocbym nie wiem jak siePatrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam psa wiec raczej nie bedzie sterylnie
ale moze to i lepiej .
Nie wiem juz sama a czy któraś miała wanienkę odrazu z wkładem ? Czy to wygodne czy wtedy dziecko , jak wtedy dziecko sie przewraca i moje mu druga stronę ? Jakos sobie tego nie umiem wyobrazicmoze dlatego ze nie wiem jak to wyglada w praktyce i dlatego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 23:21
helutka lubi tę wiadomość
-
Ja wkładów nie kupuje i osobiście nie polecam ....
Miałam wkładki do wanienki i te gąbki ale hak połozy sie dziecko a jest troszke więcej wody maluch nabiera w uszy i się denerwuje u mnie tak się zdarzało więc zrezygnowalam z wszystkich wanienkowych pierdół jedynie tetre wkładałam do wanienki by pupa się nie ślizgała i podtrzymywałam na ręku i mycie było dużo stabilniejsze
Dla mnie te gąbki to masa zebranych brudów.ale jak kto woli .
tola2014, maimama, Agnieszka0812, Patrycja24, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie w 27 tygodniu
I z ciężkim sercem apeluje!!! Jadę na glukozętfu tfu
Ślisko na drodze jak h** a u nas wyjebiste drogi, górki pagórki
Jak bym się juz nigdy nie odezwała! Tzn ze nie dojechałam:-) haha
PozdrawiamAgnieszka0812, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Katarzyna humor Ci dopisuje od rana hehe.
Witam sie i ja w piatecekDawidek kopie od rana, z luzka jeszcze nie wychodzę. Brzuch mnie jakos dziwnie pobolewa jakby na @ a nawet czasem tam jak przy (sory za wyrażenie) biegunce.
Wiecie co wczoraj po kąpieli zauwazylam jakby mi taka woda z jednej piersi poleciała, nie bylo tego duzo ale czyżby to juz siara byla???Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
U nas większość po starszaku.
Wanienkę mam zwykłą, coś w tych klimatach http://slonsklep.pl/wanienki/2651-wanienka-102cm-safari-tega-baby.html
Przy pierwszym dziecku chodził mi po głowie wkład do wanienki ,ta gąbka, ale odpuściłam mając wizję bakterii, suszenia tej gąbki , wymiany itd.
I tak jak któraś pisała tetra na dno:) i starczy.
Łóżeczko drewniane, też stoi i czeka. Dopiero z 1,5 mca temu starszaka przeprowadziliśmy do większego łóżka(już piętrowe na przyszłość) a łóżeczka nawet nie składaliśmy
ech coś dziś dospać nie mogę, a wieczorem padam. Starszak jeszcze chrapie a mama korzysta z wolnej chwili. Ostatnio młody daje nieźle do wiwatu broi aż miło, od poniedziałku wraca po chorobie do przedszkola, może będzie spokojniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:44
tola2014, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie witam w 26 tygodniu ;P leci ten czas leci
Hymmm.,, juz sama nie mam pojęcia na jaka wanienkę sie zdecydować w takim raziechyba najzwyklejsza najlepsza
Dzis mam troszkę jeżdżenia , muszę jechac do księgowej zawieść zwolnienie . I jeszcze troszkę popracowaćdzien zapowiada sie ambitnie ciekawe jak wyjdzie w praniu ;P
Dobrze ze mam obiadek gotowyi nie trzeba nic gotować
Agnieszka0812, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Witam się i Ja:-) Już po glukozie,trzech kłuciach i siuśksch ;-)Nie smakowało tak źle tylko zamuliło na pół godziny a potem git :-)Jak tylko wpadłam do domu to wciągnęłam pączucha taka byłam głodna
Patrycja24, pasia27, Carolq, migussia, katarzyna_d, Agusia ;) lubią tę wiadomość