Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja małego obwijalam w pieluszkę i wkladalam do wanienki..
Z reszta te kąpiele to 5gora 10min rach ciach i wychodzimy hehe
Na początku kapalam z tata w pokoju na stole a później normalnie w wannie miałam wanienke zwykla bez wkladek i gabek ale widziałam taki plastikowy wklad i kolezanka sobie chwalila bo od początku kapala sama i łatwiej jej bylo umyć małego..wyjmowałam go na wannę na ręcznik z kapturkiem i do pokoju na dalsza pielegnacjeAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Czy któraś.z Was dziewczyny zamawiala taki ręcznik z kapturkiem.wlasnie?
Widziałam w Pepco ale milutki i na pewno nie wcisgal wody ..pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Rano tyle sie opisalwm a tu tylko początek zapisalo ehhh . U nas kapanie od początku do tego czasu sprawuje meżus to jest ich czas i sie nie wtracam. I my korzystalismy z gabki i jakos malemu nic sie nie dzialo . W pokoju na stelazu wanienka i przewijak na stole a tam reszta pielegnacji ubieranie itp.
Co di suchej skorki to mojw sasiadka mi radzila ze wszystk8e miejsca w ktorych cialo styka sie z cialem np uszka paszki czy wszelakie zgiecia smarowac troszke parafina ona dziala jak oliwka chyba.
U nas tez sniegowo a wczoraj to wichury sniegi i Bóg wie co jeszcze sie dZialo. Tesc wrocil ze szpitala i obawiam sie ze jak to ta rodzina bedzie jutro zlot i popijawa. No on sobie chyba odpusci .... Zobaczymy.
Dziecko mam dalej zadżumione coś nie chce przechodzic dziadostwo. Dzien jest jeszcze spokojny ale noc.... Ehh -
Hej
Witam się z Wami w 7 miesiącu a zarazem III trymestrze! Ostatnia prosta, 3 miechy a może i ciut mniej i będę tulić swojego syncia
My kupujemy zwykłą wanienkę, najprawdopodobniej bez żadnych wkładów tylko zwykła tetra na dno i jakoś się da radę
W poniedziałek mam zamiar jechać na glukozę i nie tyle się boję jej wypicia co tego kilkugodzinnego siedzenia tam z tymi wszystkimi mądrymi i wyperfumowanymi babuszkamiCarolq, migussia, pasia27, Patrycja24, Dariaaa88, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df8cf4925391.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acdd4789393b.jpg
Hej dziewczynki witam się ja i mój brzucholek.Obwod brzusiach 108cm (przez tydzień przybyło 2 cm )oj co to będzie dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:20
klaudia1534, migussia, Patrycja24, xpatiiix3, helutka, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
aaaguchaaa wrote:I ja Was witam w to piątkowe przedpołudnie. Ja leze i dogorywam z powodu choroby a Mala szaleje. Niestety bez wizyty u rodzinnego sie nie obejdzie. Zobaczymy co mi powie..
Współczuje, ja też przeziębiona 3 dzień ale dzisiaj już o niebo lepiej się czuje, babcin domowy sok malinowy działa cuda, już drugi raz ratuje mnie od lekarza
Kacperek też szaleje w brzuszku, kopniaki widoczne gołym okiem tak brzuch faluje
Alicce dziwne to, ja mam wypisane 75g i chyba tak zazwyczaj jest..
Justyś fajny, duży brzuszek, jak się trochę ogarnę to też sobie cyknę foto dla uczczenia tego 7 miesiąca
-
kamisia88 wrote:Dziewczyny któraś pisała o ketonach w moczu? Okazało sie, żę ja mam i nie wiem co teraz...Macie jakieś pojęcie?
Carolq lubi tę wiadomość
-
Justys brzusio cudny!! Ja swoja 100dniowe mam za 10dni :Dwtefy i ja cykne zdjęcie
Klaudia 1534 mi wlasnie ani mleko z miodem anie herbata z cytryną i sokiem malinowym ani czosnek nie pomogly. Boje się ze to angina(bo tak fardlo wygląda.. Wiec pewnie skończy sie antybiotykiem a bardzo bym tego nie chciala -
domi05 wrote:A ile ich masz? Mi diabetolog tłumaczyła że to przez to, że za mało się je - czyli głodzisz malucha. Jak wyjdą w ciągu dnia/wieczorem, to znaczy że w ciągu dnia je się za mało, a jak po nocy, to trzeba zjeść coś przed snem, a czasem nawet w nocy wstać i coś zjeść
Kamisia mi raz wyszly cos kolo 5. I faktycznie pokrywa sie to z tym "glodzenuem" niby ja glodna nie chodzilam wręcz nawet w druga stronę nie miałam ochoty na kolacje bo po prostu nie bylam glodna... 4dni potem miałam zrobic siuskologie i tadaaaam... Wróciłam do jedzenia kolacji i ketony zniknely;)
-
nick nieaktualnyAniu_leczka wrote:Witam się i Ja:-) Już po glukozie,trzech kłuciach i siuśksch ;-)Nie smakowało tak źle tylko zamuliło na pół godziny a potem git :-)Jak tylko wpadłam do domu to wciągnęłam pączucha taka byłam głodna
Je też po glukozieWięcej komizmu było niż tragizmu
Cytryna zdała egzaminsiedziałam z laską która zaraz po mnie piła, czas mi szybko zleciał bo jak zaczęłyśmy temat, to wygadać się nie mogłyśmy
Młody kopał tak ze taki chłopczyk z 5 lat patrzył się na mój brzucj i widział jak mi się rusza bluzkahahahah i się przysunął do mamy ze strachu hahahah
helutka, Agusia ;), Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny