Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:A ile ich masz? Mi diabetolog tłumaczyła że to przez to, że za mało się je - czyli głodzisz malucha. Jak wyjdą w ciągu dnia/wieczorem, to znaczy że w ciągu dnia je się za mało, a jak po nocy, to trzeba zjeść coś przed snem, a czasem nawet w nocy wstać i coś zjeść
Kazik :* -
Alicce wrote:hej
tez bylam dzis na glukozie
nie wiem dlaczego ja jako jedyna obciazona bylam 50 g i tylko mialam pobierana krew tylko po godzinie ... wtf ??
miala ktoras tak ???
pozdrawiam .Alicce, Carolq lubią tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Mam 15 po nocy
W poniedziałek mam wizytę u diabetologa to dam Ci dokładnie znać, bo na pewno to omówi -
nick nieaktualnyhmm w laboratorium tez wszystkie girls piły 75g tylko dwie mialy tez dziwnie bo kłute miały być po 2 h a nie po 1h jak reszta ... nie rozumiem < mam nadzieje ze wyjdzie ok i nie bede musiała drugi raz tego pić - chociaż nie twierdze ze bylo az tak złe
-
hej dziewczyny
witam sie w piatek, dzisiaj wyjezdzamy do babci mojego partnera czeka mnie 3 godziny jazdy. Bedziemy zwiedzać miasto Chełmno podobno zakochanych i odwiedzac dalsza rodzine. Nie wiem czy uda mi sie do was zajrzec w weekend,wracamy w poniedzialek bo na 17 mamy pierwsze spotkanie w szkole rodzenia
wstawiam brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f72c88562ab.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f22297ce3cc.jpg
katarzyna_d, Patrycja24, klaudia1534, migussia, Aniu_leczka, helutka, xpatiiix3, bereda11, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
domi05 wrote:a od dawna sprawdzasz, czy pierwszy raz? Spróbuj później zjeść kolację, albo coś dojeść przed snem. Mi też parę razy wyszło, ze 2-3 razy około 5, a raz 15 wieczorem, z tym że u mnie się to praktycznie nie pokrywa właśnie z tym, czy jestem głodna czy nie, bo przeważnie wychodzą jak nie mam nawet ochoty już patrzeć na jedzenie, a nie wychodzą, jak wydaje mi się że zjadłam jakoś mało i byłam trochę głodna...
W poniedziałek mam wizytę u diabetologa to dam Ci dokładnie znać, bo na pewno to omówi
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
malvva wrote:hej dziewczyny
witam sie w piatek, dzisiaj wyjezdzamy do babci mojego partnera czeka mnie 3 godziny jazdy. Bedziemy zwiedzać miasto Chełmno podobno zakochanych i odwiedzac dalsza rodzine. Nie wiem czy uda mi sie do was zajrzec w weekend,wracamy w poniedzialek bo na 17 mamy pierwsze spotkanie w szkole rodzenia
wstawiam brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f72c88562ab.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f22297ce3cc.jpgPatrycja24 -
Justyś ja smoczki dla dziecka kupiłam w jakimś supermarkecie z lovi bo trafiłam na fajną promocję. A butelki, środki do pielęgnacji maluszka (waciki, patyczki, itp), aspirator, termometr, nożyczki, szczoteczki, wszelkie potrzebne kosmetyczne i pielęgnacyjne rzeczy dla mnie typu wkładki laktacyjne i podkłady poporodowe zamawiam na geminii. Nawet nianię elektroniczną tą którą chce znalazłam tam taniej więc też zamawiam. Jak narazie wyszło mi za to wszystko prawie 300 zł ale myślę, że nie ma tragedii bo znajome kupujące w aptekach stacjonarnych płaciły o wiele więcej i nie miały w tym niani
Oliwkę i płyn do kąpania maluszka kupuję z HIPP więc mam zamiar dorwać je w rossmanie na jakiejś promocji -
katarzyna_d wrote:Je też po glukozie
Więcej komizmu było niż tragizmu
Cytryna zdała egzaminsiedziałam z laską która zaraz po mnie piła, czas mi szybko zleciał bo jak zaczęłyśmy temat, to wygadać się nie mogłyśmy
Młody kopał tak ze taki chłopczyk z 5 lat patrzył się na mój brzucj i widział jak mi się rusza bluzkahahahah i się przysunął do mamy ze strachu hahahah
Ja piłam bez cytryny,spoko weszło.Mój też dostał powera;-)Pół godziny mobilna nie byłam i muliło,jak wróciłam to się najadłam i położyłam się spać .Niedawno wstałam ;-)Jakaś taka wypluta jestem.
Młody się wystraszył bo obcy wewnątrz naskatarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu_leczka wrote:Ja piłam bez cytryny,spoko weszło.Mój też dostał powera;-)Pół godziny mobilna nie byłam i muliło,jak wróciłam to się najadłam i położyłam się spać .Niedawno wstałam ;-)Jakaś taka wypluta jestem.
Młody się wystraszył bo obcy wewnątrz nas
Też miałam iść spaćale zimno w domu i trzeba zapalić w piecu!! Wymęczę sie i w nicy może usne
Dobrze ze juz po .. -
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Justyś ja smoczki dla dziecka kupiłam w jakimś supermarkecie z lovi bo trafiłam na fajną promocję. A butelki, środki do pielęgnacji maluszka (waciki, patyczki, itp), aspirator, termometr, nożyczki, szczoteczki, wszelkie potrzebne kosmetyczne i pielęgnacyjne rzeczy dla mnie typu wkładki laktacyjne i podkłady poporodowe zamawiam na geminii. Nawet nianię elektroniczną tą którą chce znalazłam tam taniej więc też zamawiam. Jak narazie wyszło mi za to wszystko prawie 300 zł ale myślę, że nie ma tragedii bo znajome kupujące w aptekach stacjonarnych płaciły o wiele więcej i nie miały w tym niani
Oliwkę i płyn do kąpania maluszka kupuję z HIPP więc mam zamiar dorwać je w rossmanie na jakiejś promocji
jaka nianie zakupiłas? -
Hej Dziewczyny,
Ja pojutrze zaczynam 29t.
Niestety dzisiejszy dzień to dramat, nie dosc ze od kilku dni strasznie płaczliwa i rozdrażniona jestem ( chyba mnie to wszystko przerasta ) to dziś tak mi sie spiął brzuch, że ciezko mi sie było podnieść z krzesła... Po 30 min napisałam do mojej lekarki i kazała wziąć no spe i 2xmagnez i sie położyć. Jak nie przejdzie do godziny mam jechac do szpitala. Trochę sie wystraszyłam bo wczesniej tylko na chwilkę mi sie brzuch napinał i zwykle po jakimś wysiłku typu zakupy, długi dzien pracy itp. A teraz tak sam z siebienie wiem nawet gdzie do tego szpitala, tam gdzie nagle przypadki? Nie znam żadnego ginekologa w tym miescie, ech... Mowię Wam jaka jestem wystraszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:46
-
katarzyna_d wrote:Też miałam iść spać
ale zimno w domu i trzeba zapalić w piecu!! Wymęczę sie i w nicy może usne
Dobrze ze juz po ..
Boże ja też z tym piecem latam jak głupia,ale przynajmniej ciepło.Czasem to nawet mi nie zdąży zgasnąć.Mam nadzieję tylko, czy dobre wyniki będą bo ostatnio słabe siuku wyszło niestetykatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej wróciłam ja tak samo zaliczałam 2 godziną drzemkę
, nie mam na nic siły i jestem (to było dobre określenie Aniu_laleczka) wypluta . W dodatku zaczęły mi powracać sny co praktycznie w drugim trymestrze nie występowały.
Różyczka - co do płaczu spokojnie widocznie już w pełni czujemy 3 trymestr, ja znów zaczęłam płakać na reklamach gdzie są dzieci, a jak już ktoś mówi o porodzie to w ógóle popadam w histerię.Co do brzucha nie mam pojęcia skąd jesteśale może pomoże link
http://www.gdzierodzic.info/?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzfy_7_4yZWoZzmjdSBn8KsRLqpJO0plNk1sszl8VdRxoCtdzw_wcB
http://www.znanylekarz.pl/
a tu jeśli byś szukała ginekologa jakiegoś.