Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Katarzyna a ja np mam nadzieje ze synek bedzie podobny do meza
Fakt najwazniejsze zdrowie ale czasami sie zastanawiam do kogo okaze sie maluch podobny
Syn nie jest do mnie podobny hehe zobaczymy jak kolejnynajważniejsze żeby był zdrowy
migussia lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:no ja do każdego posiłku mniej więcej po równo węgli jem żeby wszystko było na jednym poziomie, zrobiłam sobie rozpiskę na 6 posiłków, ale porcje jakie robię są dla mnie o wiele za duże, mój żołądek tego nie ogarnia
co do kcal to ustawiam sobie na 2000-2200. fakt faktem głodu nie czuję. zobaczymy jak to będzie przez najbliższe dni.
Śniadanie 4-5WW
II Śniadanie 2-3WW
Obiad 5-6WW
Podwieczorek 2-3WW
Kolacja 3-4
Przed snem 1-2WW
Tak jak pisałam ja rozbijam to pierwsze na dwa, bo nie jestem w stanie tyle zjeść na raz, i tak na pierwsze mam do 2WW, na drugie śniadanie kanapka+owoc (chleb ok 20g to 1WW, albo dwie kromki chrupkiego + owoc też tyle żeby było 1WW) Do obiadu aby uzyskać taką ilość WW jem warzywa gotowane brukselka,brokuły do 200g i dodaję odpowiednią ilość ziemniaków/makaronu/ryżu - to już odważam, żeby nie było za dużo ani za mało - w mięsie nie ma WW mogę zjeść więcej - zjadam ok. 150g), na podwieczorek jakaś kanapka i warzywa, kolacja 3 kanapki albo np. makaron z czymś albo naleśnik też z warzywami oczywiście, przed snem dwie kanapki i warzywa. Jako że owoce mogę do 15, to albo jem do obiadu, albo trochę więcej niż 1WW do drugiego śniadania
Jak coś to pisz privCarolq lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Malva udanej i bezpiecznej podrozy. Bylam kiedys w tym miescie i nie wiem czemu zakochanych
Chyba chodzi tu o park z takimi sercami.
Ladne, klimatyczne stare miasteczko
Rozyczka moze zadzwon do ktoregos ze szpitali i zapytaj gdzie masz sie zglosic. Powinni Ci pomoc, doradzic. Albo tak jak radzila Carolq poszperaj w internetach.
diekuje :* rownie yce milo spedonego weekendumigussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
domi05 wrote:a od dawna sprawdzasz, czy pierwszy raz? Spróbuj później zjeść kolację, albo coś dojeść przed snem. Mi też parę razy wyszło, ze 2-3 razy około 5, a raz 15 wieczorem, z tym że u mnie się to praktycznie nie pokrywa właśnie z tym, czy jestem głodna czy nie, bo przeważnie wychodzą jak nie mam nawet ochoty już patrzeć na jedzenie, a nie wychodzą, jak wydaje mi się że zjadłam jakoś mało i byłam trochę głodna...
W poniedziałek mam wizytę u diabetologa to dam Ci dokładnie znać, bo na pewno to omówi -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, ja dziś zakupiłam łóżeczko dostawne, przede mną jeszcze wyprawka z apteki... ale sporo rzeczy już mam, aż się dziwię że tak się uwinęłam. Łóżeczko będę przemalowywać, ale jeszcze nie wiem, białe czy szare
Patrycja24, migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Jak juz wspomnialam bylam na spotkaniu z kolezankami, ostati raz widzialysmy sie we wrzesniu. Ja juz o ciazy wiedzialam a one nie:-P nasluchalam sie komplementow, he he. Podobno widac, ze chlopiec bo promienieje. Niby nic a jak cieszy
pasia27, kamisia88, bereda11, migussia lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
dziewczyny jak was cos bierze to na prawde polecam ten napar z majeranku.zaparzyc 2 lyzeczki majeranku i pic rano i wieczor po szklance ..do tego maselko domowe czosnkowe,herbatka z cytrynka i malinkami..
wracajac do majeranku to oststnie 3 tyg walczyla z choroba..najpierw gardlo pozniej katar pozniej krtan i jak przestalam mowic to poszlam teraz wpiatek do lekarki osluchala i mowi ze jest ok..przepisala mi antybiotyk do wykupienia w ciagu 7 dni jakby nie przeszlo ale sie obylo..pije go jeszcze codziennie bo resztki flegmy schodzi ale jednak bez zadnych lekow sie obylobereda11, helutka lubią tę wiadomość