X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Jak juz wspomnialam bylam na spotkaniu z kolezankami, ostati raz widzialysmy sie we wrzesniu. Ja juz o ciazy wiedzialam a one nie:-P nasluchalam sie komplementow, he he. Podobno widac, ze chlopiec bo promienieje. Niby nic a jak cieszy :-)
    Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka

Patrycja24, Sylika, Carolq lubią tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka
    Ja Ci powiem, ze sama czuje sie atrakcyjniejsza, mimo dodatkowych kilogramow :-P i u nas raczej juz sie nie zmieni, dwoch lekarzy orzeklo synka. Syneczek mamusi <3

pasia27, bereda11, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Mam to samo-"wyglądasz pięknie aż dziwne że na dziewczynkę " ale by było jak by to chłopak byl, a ja wszystko różowe ☺

Carolq, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo :) do tej pory nawet jak ktos nie wie to pewnie chłopak bo tak ładnie wyglądasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka":)))) heheheheh

ps. nie mogę spaaaac :((((

maimama, Carolq, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka":)))) heheheheh

He he,no właśnie, to by dopiero było. Mi tam nikt nie mówi, że ładnie wyglądam i będzie dziewczynka ☺

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny u mnie noc traficzna maluszek sie tak wiercil zeaz bolalo i wzielam nospe.
    slawek sie upil poszedl spac do innego pokoju a ja z Alkiem biedulkiem nie spalam pol nocy znow ta flegma wymiotowal ciezko bylo uspokoic .A jak zasnal na 2h to potem znow obudzil go kaszel wole nie patrzec w lustlustro. Zombi atakuja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 07:53

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Hej a ja byla biedronka. Zaszlam w ciaze z Alkiem to przedluzyli mi tylko do porodu umowe. Ale wyprawka z tego co pamietam byla naprawde wypasna.

a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony :P

chwała im za to - nie musieli ,a jednak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:28

Carolq lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony :P

chwała im za to - nie musieli ,a jednak :)
    Witamy sie w sobotę; -)
    Mojej siostrze tez w biedronce przedluzyli na stsle jak w ciazy byla.
    a mi sie w sierpniu konczy i ciekawa jestem co bedzie. Niby jak rozmawialam z kierowniczka to powiedziala ze zrobi wszystko zeby mi przedluzyc ale zobaczymy jak to bedzie.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotni poranek.Wczoraj się pizzy najadlam i dziś rano kabelek mój ☺Mała się chyba przesunięta bo dziś rano czułam kopniczki w lewym boku.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • migussia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:45

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Odkad jestem w ciazy to mam takie realistyczne sny,ze szok. Przez wierce sie w nocy i rano plecy mnie bola. Tez tak macie?

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

Witam :P wczoraj spotkałam kuzynkę na glukozie, i nie powiedziała ze brzydko wyglądam tylko tak:

O kur*** Kaska ale masz juz duży brzuch ;p jak ty do maja będziesz wyglądać"

A wiec prawie komplement hahaha

Ja wyglądam tak samo jak w poprzedniej ciąży czyli cala w syfach, plamach !! Na 200% u mnie chłopak :P mam dowód zdj 3D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:24

Carolq, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

u mnie brtowa ze na pewno dziewucha bo mi sie ZMIENILA twarz...ze zkacperkiem tak nie wygladalam he...no ciekawe..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu :/ chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj odebrałam od laski:
    Leżaczek bujaczek
    Nosidełko
    Wyparzacz do butelek avent
    Czapeczki nowe
    I aspiratorek do noska

Za wszystko zapłaciłam 40 zl :P aspiratorek mi dołożyła bo nic przez telefon nie mówiła ze będzie w tych pieniądzach.

Wszystko w idealnym stanie :D

Jeszcze tylko kopsnę sie do Mieszka i kupie kosmetyki dla siebie i dla mnie i wyprawka gotowa <3

pasia27, Patrycja24, helutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu :/ chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki :(

Może zrób sobie prywatnie badania moczu i podejdź z wynikami do rodzinnego jak masz daleki wizytę do Gina.
    Ja w razie pieczenia biorę urosept.

Mogą też bolec nerki przez kamienie!! Albo przez infekcji ! Trzeba sprawdzić

• migussia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:45

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie, ze nawet jak wstane na siku i pic to jak sie poloze to dalej mi sie sni to samo :-P

Patrycja24
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyte u mojej ginekolog mam dopiero 22 lutego na ostatniej dala mi skierowanie na mocz,morfologie i ogtt z tym skierowaniem wole sie wstrzymac i zrobie je na kilka dni przed wizytą,w poniedzialek zapisze sie do nefrologa i ortopedy (bo u mnie jest ciezko zdiagnozowac czy to bol nerki,czy kregoslupa,bo ten drugi jest u mnie b. pokiereszowany) i wykonam prywatnie badanie moczu

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ