Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja24 wrote:Jak juz wspomnialam bylam na spotkaniu z kolezankami, ostati raz widzialysmy sie we wrzesniu. Ja juz o ciazy wiedzialam a one nie:-P nasluchalam sie komplementow, he he. Podobno widac, ze chlopiec bo promienieje. Niby nic a jak cieszy
Patrycja24, Sylika, Carolq lubią tę wiadomość
-
aaaguchaaa wrote:Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka
i u nas raczej juz sie nie zmieni, dwoch lekarzy orzeklo synka. Syneczek mamusi
pasia27, bereda11, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
aaaguchaaa wrote:Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka
Carolq, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka"
))) heheheheh
ps. nie mogę spaaaac(((
He he,no właśnie, to by dopiero było. Mi tam nikt nie mówi, że ładnie wyglądam i będzie dziewczynka ☺
-
Oj dziewczyny u mnie noc traficzna maluszek sie tak wiercil zeaz bolalo i wzielam nospe.
slawek sie upil poszedl spac do innego pokoju a ja z Alkiem biedulkiem nie spalam pol nocy znow ta flegma wymiotowal ciezko bylo uspokoic .A jak zasnal na 2h to potem znow obudzil go kaszel wole nie patrzec w lustlustro. Zombi atakujaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 07:53
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:Hej a ja byla biedronka. Zaszlam w ciaze z Alkiem to przedluzyli mi tylko do porodu umowe. Ale wyprawka z tego co pamietam byla naprawde wypasna.
a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony
chwała im za to - nie musieli ,a jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:28
Carolq lubi tę wiadomość
-
Alicce wrote:a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony
chwała im za to - nie musieli ,a jednak
Mojej siostrze tez w biedronce przedluzyli na stsle jak w ciazy byla.
a mi sie w sierpniu konczy i ciekawa jestem co bedzie. Niby jak rozmawialam z kierowniczka to powiedziala ze zrobi wszystko zeby mi przedluzyc ale zobaczymy jak to bedzie. -
nick nieaktualnytola2014 wrote:hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka"
))) heheheheh
ps. nie mogę spaaaac(((
Witamwczoraj spotkałam kuzynkę na glukozie, i nie powiedziała ze brzydko wyglądam tylko tak:
O kur*** Kaska ale masz juz duży brzuch ;p jak ty do maja będziesz wyglądać"
A wiec prawie komplement hahaha
Ja wyglądam tak samo jak w poprzedniej ciąży czyli cala w syfach, plamach !! Na 200% u mnie chłopakmam dowód zdj 3D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:24
Carolq, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka"
))) heheheheh
ps. nie mogę spaaaac(((
-
hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu
chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki
-
nick nieaktualnyWczoraj odebrałam od laski:
Leżaczek bujaczek
Nosidełko
Wyparzacz do butelek avent
Czapeczki nowe
I aspiratorek do noska
Za wszystko zapłaciłam 40 zlaspiratorek mi dołożyła bo nic przez telefon nie mówiła ze będzie w tych pieniądzach.
Wszystko w idealnym stanie
Jeszcze tylko kopsnę sie do Mieszka i kupie kosmetyki dla siebie i dla mnie i wyprawka gotowapasia27, Patrycja24, helutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu
chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki
Może zrób sobie prywatnie badania moczu i podejdź z wynikami do rodzinnego jak masz daleki wizytę do Gina.
Ja w razie pieczenia biorę urosept.
Mogą też bolec nerki przez kamienie!! Albo przez infekcji ! Trzeba sprawdzić -
wizyte u mojej ginekolog mam dopiero 22 lutego na ostatniej dala mi skierowanie na mocz,morfologie i ogtt z tym skierowaniem wole sie wstrzymac i zrobie je na kilka dni przed wizytą,w poniedzialek zapisze sie do nefrologa i ortopedy (bo u mnie jest ciezko zdiagnozowac czy to bol nerki,czy kregoslupa,bo ten drugi jest u mnie b. pokiereszowany) i wykonam prywatnie badanie moczu