Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    Jak juz wspomnialam bylam na spotkaniu z kolezankami, ostati raz widzialysmy sie we wrzesniu. Ja juz o ciazy wiedzialam a one nie:-P nasluchalam sie komplementow, he he. Podobno widac, ze chlopiec bo promienieje. Niby nic a jak cieszy :-)
    Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka

Patrycja24, Sylika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Hehehe. Mi tez mówili.. I w sumie jedna koleżanka nadal mówi ze tak pięknie wyglądam, ze ciąża mi sluzy i ze w ogole och i ach, ze na 100%chłopczyk... A tuuuu?! Zonk bo na 1000000% dziewczynka
    Ja Ci powiem, ze sama czuje sie atrakcyjniejsza, mimo dodatkowych kilogramow :-P i u nas raczej juz sie nie zmieni, dwoch lekarzy orzeklo synka. Syneczek mamusi <3

pasia27, bereda11, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Mam to samo-"wyglądasz pięknie aż dziwne że na dziewczynkę " ale by było jak by to chłopak byl, a ja wszystko różowe ☺

nick nieaktualny, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo :) do tej pory nawet jak ktos nie wie to pewnie chłopak bo tak ładnie wyglądasz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka":)))) heheheheh

ps. nie mogę spaaaac :((((

maimama, nick nieaktualny, aaaguchaaa lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    hehe a ciekawe czy ktoś by się odważył i mówił :" tak brzydko wygladasz- napewno będzie dziewczynka":)))) heheheheh

He he,no właśnie, to by dopiero było. Mi tam nikt nie mówi, że ładnie wyglądam i będzie dziewczynka ☺

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny u mnie noc traficzna maluszek sie tak wiercil zeaz bolalo i wzielam nospe.
    slawek sie upil poszedl spac do innego pokoju a ja z Alkiem biedulkiem nie spalam pol nocy znow ta flegma wymiotowal ciezko bylo uspokoic .A jak zasnal na 2h to potem znow obudzil go kaszel wole nie patrzec w lustlustro. Zombi atakuja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 07:53

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    Hej a ja byla biedronka. Zaszlam w ciaze z Alkiem to przedluzyli mi tylko do porodu umowe. Ale wyprawka z tego co pamietam byla naprawde wypasna.

a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony :P

chwała im za to - nie musieli ,a jednak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:28

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    a wyobraz sobie ze mi teraz w ciazy przedluzyli na czas nieokreślony :P

chwała im za to - nie musieli ,a jednak :)
    Witamy sie w sobotę; -)
    Mojej siostrze tez w biedronce przedluzyli na stsle jak w ciazy byla.
    a mi sie w sierpniu konczy i ciekawa jestem co bedzie. Niby jak rozmawialam z kierowniczka to powiedziala ze zrobi wszystko zeby mi przedluzyc ale zobaczymy jak to bedzie.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotni poranek.Wczoraj się pizzy najadlam i dziś rano kabelek mój ☺Mała się chyba przesunięta bo dziś rano czułam kopniczki w lewym boku.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • migussia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:45

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Odkad jestem w ciazy to mam takie realistyczne sny,ze szok. Przez wierce sie w nocy i rano plecy mnie bola. Tez tak macie?

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

Witam :P wczoraj spotkałam kuzynkę na glukozie, i nie powiedziała ze brzydko wyglądam tylko tak:

O kur*** Kaska ale masz juz duży brzuch ;p jak ty do maja będziesz wyglądać"

A wiec prawie komplement hahaha

Ja wyglądam tak samo jak w poprzedniej ciąży czyli cala w syfach, plamach !! Na 200% u mnie chłopak :P mam dowód zdj 3D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:24

nick nieaktualny, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

u mnie brtowa ze na pewno dziewucha bo mi sie ZMIENILA twarz...ze zkacperkiem tak nie wygladalam he...no ciekawe..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu :/ chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki :(

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj odebrałam od laski:
    Leżaczek bujaczek
    Nosidełko
    Wyparzacz do butelek avent
    Czapeczki nowe
    I aspiratorek do noska

Za wszystko zapłaciłam 40 zl :P aspiratorek mi dołożyła bo nic przez telefon nie mówiła ze będzie w tych pieniądzach.

Wszystko w idealnym stanie :D

Jeszcze tylko kopsnę sie do Mieszka i kupie kosmetyki dla siebie i dla mnie i wyprawka gotowa <3

pasia27, Patrycja24, helutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles88 wrote:
    hej dziewczyny,witam sie sobotnio,od rana bol w oklicy nerki prawej i pieczenie przy robieniu siusiu :/ chyba zaczyna sie infekcja,dzis na zakupy trzeba dokonczyc wyorawke przynajmhiej mam taki plan bo chyba wole miec to juz z glowy gdyby jednak cos sie wydazylo i np polozyli mnie do szpitala,bol jest nie do zniesienia w nocy w okolicy nerki :(

Może zrób sobie prywatnie badania moczu i podejdź z wynikami do rodzinnego jak masz daleki wizytę do Gina.
    Ja w razie pieczenia biorę urosept.

Mogą też bolec nerki przez kamienie!! Albo przez infekcji ! Trzeba sprawdzić

• migussia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:45

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie, ze nawet jak wstane na siku i pic to jak sie poloze to dalej mi sie sni to samo :-P

Patrycja24
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyte u mojej ginekolog mam dopiero 22 lutego na ostatniej dala mi skierowanie na mocz,morfologie i ogtt z tym skierowaniem wole sie wstrzymac i zrobie je na kilka dni przed wizytą,w poniedzialek zapisze sie do nefrologa i ortopedy (bo u mnie jest ciezko zdiagnozowac czy to bol nerki,czy kregoslupa,bo ten drugi jest u mnie b. pokiereszowany) i wykonam prywatnie badanie moczu

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ