Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Candles bol w ok prawej nerki to mogą być kamienie lub piasek!! Ja bym nie ryzykowsla z czekaniem. Wyprawka wyprawka, ale bol i stres jaki wywołuje to ani dla Ciebie ani tym bardziej Malenstwu potrzebny nie jest!! (przechodziłam kolke nerkowa na poczatku sierpnia.. Skonczylo się stentowaniem moczowodu i urosepsa, bo wladowali cewnik i dwoma antybiotykami(potem w gratisie biegunka i okres.. A po okresie hehe zaszlam w ciaze.. Takze start miałam zarabisty
-
aaaguchaaa wrote:Candles bol w ok prawej nerki to mogą być kamienie lub piasek!! Ja bym nie ryzykowsla z czekaniem. Wyprawka wyprawka, ale bol i stres jaki wywołuje to ani dla Ciebie ani tym bardziej Malenstwu potrzebny nie jest!! (przechodziłam kolke nerkowa na poczatku sierpnia.. Skonczylo się stentowaniem moczowodu i urosepsa, bo wladowali cewnik i dwoma antybiotykami(potem w gratisie biegunka i okres.. A po okresie hehe zaszlam w ciaze.. Takze start miałam zarabisty
mialam juz raz piasek wiec wiem jaki to jest bol niestetyten obecny w najmniejszym stopniu go nie przypomina
wiec tu raczej lezy w kwestii powiklan po urazie kregoslupa
-
Hej
ma któraś z Was może sterylizator do butelek z aventu do mikrofali? Bo mam okazję tanio kupić ale zastanawiam się czy butelki innych firm też można w nim sterylizować, czy się mieszczą?
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Hej
ma któraś z Was może sterylizator do butelek z aventu do mikrofali? Bo mam okazję tanio kupić ale zastanawiam się czy butelki innych firm też można w nim sterylizować, czy się mieszczą?
Wczoraj kupiłam z innymi rzeczami za 40 zl
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d26401ba9e1.jpg
Nie znam sie z bardzo czy to wyparzacz czy steryliz. Ale babka polecała ze super rzecz -
katarzyna_d wrote:Wczoraj odebrałam od laski:
Leżaczek bujaczek
Nosidełko
Wyparzacz do butelek avent
Czapeczki nowe
I aspiratorek do noska
Za wszystko zapłaciłam 40 zlaspiratorek mi dołożyła bo nic przez telefon nie mówiła ze będzie w tych pieniądzach.
Wszystko w idealnym stanie
Jeszcze tylko kopsnę sie do Mieszka i kupie kosmetyki dla siebie i dla mnie i wyprawka gotowakatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Siemka,
ja dziś patrzę w moją kartę ciąży a tam termin 13.05, pacze w kalendarz a tam PIĄTEK
Piątek 13.....brzmi zachęcająco
tez mam om na 13a usg 17.
Witam sie w sobote, wzielismy ze soba laptopadojechalismy pozno wieczorem wiec jeszcze nigdzie nie bylismy ale widzialam pieknie odzobione centrum na walentynki, wszedzie serduszka ;p Dzisiaj ruszymy pochodzic i rodzine odwiedzic
100 dnityle mi zostalo
katarzyna_d, migussia, Patrycja24, JusWik, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Hej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6de71eff18c.jpg
Włożyłam na próbę młodego kubek i spokojnie sie zamknie
Ja będę miec butelki z Lovi 250 jak na stojaka nie wejdzie to bokiem położę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe6de0aaf86e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:30
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:mnie tez wypada 39 tydz w piatek 13stego haha
w 39 urodzilam Kacperka i moze i tym razem byc wczesniej
Z ust mam termin na 8 maja ale z OM 13:) zobaczymy jak to będzie ostatnio piatek 13 byl dla mnie szczęśliwym dniem
Glowa do góry będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:33
pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Z ust mam termin na 8 maja ale z OM 13:) zobaczymy jak to będzie ostatnio piatek 13 byl dla mnie szczęśliwym dniem
Glowa do góry będzie dobrze
bardzo nie chcialam urodzic w niedziele synka haha urodzilam w sobote ale teraz nie bede narzekala oby szczesliwie wyskoczylakatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie ten steryl ma szerokość 27cm na ok 16 wysok bo jest taki troche ciezki do zmiezenia przez okrągłe kształty
A mikrofalówkę mam
Szerokość 29 i wys 20 a wiec na styk wchodzi hahah
Ja się nie zastanawiałam czy wejdzienawet teraz popatrzyłam i naszczescie sie mieści hahah ja go dostałam gratis a wiec wzięłam z uśmiechem na twarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:53
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Dzięki, u mnie bez problemu wejdzie
Przy okazji mierzenia mikrofalówki zmierzyłam też obwód brzucha i już 97 cm jest
To super ze wejdzie
Ja pitolę, nie na darmo słyszę żem gruba
Mój obwód brzucha 105a ostatnio jak mierzyłam bylo 98..
JusWik, Carolq lubią tę wiadomość
-
hejka, ja obwód brzucha mierzę co poniedziałek i ostatnio miałam 101 cm
dziś od siostry dostałam ładne rzeczy dla bobaskatakie na 0-3 mcy. jestem zadowolona
pasia27, xpatiiix3, Patrycja24, JusWik, migussia lubią tę wiadomość
-
Ja się cieszylam ze dostane od szwagierki duzo fajnych ubranek ale powiem wam szczerze, ze chyba nawet nie patrzyla co mi daje bo z 5 kartonow i wora wielkiego wybralam tylko kilka rzeczy bo reszta sie nie nadaje. Chyba chciala sie pozbyc a ze nie chcialo sie jej przebrac to wywalila do mnie. Fajnie od kogos cos dostać bo wiadomo ze mniejszy wydatek ale kurcze wstydzilabym sie komus takie szmaty dawac. No nic, wybrane co sie nadaje a reszta do wywalenia.
-
JusWik wrote:Ja się cieszylam ze dostane od szwagierki duzo fajnych ubranek ale powiem wam szczerze, ze chyba nawet nie patrzyla co mi daje bo z 5 kartonow i wora wielkiego wybralam tylko kilka rzeczy bo reszta sie nie nadaje. Chyba chciala sie pozbyc a ze nie chcialo sie jej przebrac to wywalila do mnie. Fajnie od kogos cos dostać bo wiadomo ze mniejszy wydatek ale kurcze wstydzilabym sie komus takie szmaty dawac. No nic, wybrane co sie nadaje a reszta do wywalenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:37
Kazik :*