Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tola dasz radę, to na prawdę nie jest takie straszne jak opisują

Skończyłam układać ubranka, cała szafa upchana a i tak jeszcze nie wszystko rozłożyłam ale miałam już dość na jeden raz. Jutro muszę dokupić wieszaczki to więcej miejsca będę miała na półkach bo na razie wszystkie w dwóch rzędach zapełnione. Odłożyłam dwie torby ubranek dla innych bo nie sądzę że użyję wszystkiego a komuś się przyda. Na początku bałam się że wszystko będę musiała kupić a okazuje się że kilka osób da po kilka ubranek i nagle robi się tego dużo za dużo
tola2014 lubi tę wiadomość
-
może lepiej weź torebkę i wypij na krześle bo gdybyś źle się poczuła lepiej żebyś nie została sama. Poza tym jakieś efekty typu wymioty czy zawroty głowy pojawiają się chyba dopiero po jakimś czasie. Nie nastawiaj się negatywnie. Z cytryną ten "drink" smakuje nie najgorzej i nie ma go aż tak dużo, kilka łyków i po sprawietola2014 wrote:planuje wejść do łazienki i tam wypić w razie gdyby mnie naciągnelo.
-
Ja rowniez mialam mega pietra bo w ogole nie wchodzi mi slodkie, ale okazalo sie, ze poszlo calkiem niezle. I to bez cytryny bo u nas pilnuja,zeby nie dawac i trzeba przy nich wypic. Strasznie glodna bylam potem wiec wez kanapke na pozniejtola2014 wrote:idzie któraś jutro na glukozę? ja już się denerwuje, że będę wymiotowac
((
Patrycja24 -
U mnie bylo slabo 3 h po. Ręce mi sie zaczęły trześc. Dopiero jak zjadła śniadanie to jakos przeszło
-
hej Hrabina ...ja pochodze z dolnego slaska z ok Bolesławca , a moja Babcia mieszkala kolo Jawora wiec czesto tam bywalam ..Witaj u nas i nie krepuj sie pisacHrabina Katarzyna wrote:czesc
jestem tu nowa i troche niesmiala, o forum sie dowiedzialam od kolezanki, mam termin na 26 maja. tyle o mnie. troche was czytalam ale balam sie odezwac.
mieszkam na dolnym slasku, to moja pierwsza ciaza. czy jest tu ktos z okolic jawora?
Bree lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dzisiaj prawie caly dzien spalam , ta choroba mnie rozlozyla , a teraz jest ciut lepiej ale spac nie moge ..juz bym chciala zeby jutro bylo lepiej ..pytam dzisiaj mojego gdzie mnie zabierze na walentynki ? A On do mnie ze do apteki na syropek
no zartownis z niego
-
Ja dziś znowu pierwsza sie z Wami witam.
Ratunku cierpie na bezsenność.Po 4 się obudziłam, zrobiłam sobie wycieczkę do toalety na siusiu,mała kopie,a ja.....jestem głodna☺Jeszcze nosek zapchany...Wczoraj byłam na poczcie wieczorem bo dostałam powtórne awizo.Odebralam dresik dla małej -wkoncu doszedł bo na tą paczkę od dziewczyny z olx czekałam 2 tyg. I okazało się że od 03.02 paczka leży na poczcie, a listonosz awizo nie zostawił-jeszcze kilka dni i odeslali by do nadawcy.Ojjj szkoda gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 05:21
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Dzien dobry!!! My dzisiaj wizytujemy! Juhuuuuu doczekac się nie mogę

Obudzilam sie dzis po 5 bo mnie taki skurcz w lydke zlapal... wrrr myślałam ze umre. Masakra.
milego dzionka i udanych wizyt.
po glukozie tez mialam cienko dopóki czegos nie zjadlam, ręce sie trzęsły, 7 poty mnie oblaly, slabo mi bylo. Na szczęście mam to za soba. Jesli chodzi o samo wypicie to nie bylo tragedii. -
hej dziewczyny,witam sie z Wami w 27tc
rany jak to leci szybko
co do glukozy,ja już jedną mam za sobą w 14 tc, a we wtorek robie następną i mam nadzieje,że ostatnią...nie było to przyjemne doświadczenie, było mi słabo cały dzień i ogolnie czułam sie z dupy,mdłości,niechęć do rozmowy,po badaniu wrócilam do domu i spałam do rana następnego dnia
Carolq, migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie wypiłam glukozę i zbiera mi się ślina niedobrze i w ogóle ciężko. za godz kolejne badanie. z palca wyszło 79 . nie wiem czy dobrze czy nie. położne pozwolily wypić mi pół kubka wody po tej glukozie. mam nadzieje ze to sztucznie nie obniży wyniku...
-
79 dobrze wróży na resztę wynikówtola2014 wrote:właśnie wypiłam glukozę i zbiera mi się ślina niedobrze i w ogóle ciężko. za godz kolejne badanie. z palca wyszło 79 . nie wiem czy dobrze czy nie. położne pozwolily wypić mi pół kubka wody po tej glukozie. mam nadzieje ze to sztucznie nie obniży wyniku...
bardzo fajny wynik.
Nie myśl o tym.
Mi też pozwoliły wypić -
Cześć Dziewczyny

79 dni do porodu a gdyby była cesarka ( co jest bardzo możliwe ) ... No to pewnie jeszcze mniej
Chyba najwyższa pora brać się za zakupy z listy, ale na spokojnie bo to ciągle 2 miesiące czasu
Co do wizyt w szpitalu to chyba też nie chciałabym aby było ich duzo a zaraz po porodzie najlepiej tylko mąż w pobliżu.
W domu bede gości przyjmować ale nie zapraszać. Mam nadzieje, ze większość rodziny i znajomych pozwoli mam pierwsze dni pozostać samym sobie i zacznie odwiedzanie przynajmniej po kilku dniach.
Zaraz wychodzę na badania ( morfologia, mocz) i mam nadzieje, ze moje leukocyty we krwi nie galopują tak jak ostatnio... W poniedziałek mam wizytę, ktorej nie moge sie doczekać bo brzuch ciagle mi sie napina i pobolewa. Czy wy tez macie problem ze wstawaniem z łóżka? Ja jak przekręcać sie na drugi bok to robię to bardzo ostrożnie i zajmuje mi to chwile... Zastanawiam sie czy to jest normalne...
Marietta lubi tę wiadomość
-
JusWik trzymam kciuki za wizyte

My tez dzisiaj wizytujemy i stresik powoli sie włącza
Tola 79 to super wynik wiec mysle ze wynik bedzie w normie. Teraz trzeba posiedziec tylko 2h
Różyczko ja dzisiaj po wizycie tez ruszam z zakupami. Wybieram sie tez do pepco po wizycie moze cos upoluje
Miłego dnia
JusWik, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc