Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tola dasz radę, to na prawdę nie jest takie straszne jak opisują
Skończyłam układać ubranka, cała szafa upchana a i tak jeszcze nie wszystko rozłożyłam ale miałam już dość na jeden raz. Jutro muszę dokupić wieszaczki to więcej miejsca będę miała na półkach bo na razie wszystkie w dwóch rzędach zapełnione. Odłożyłam dwie torby ubranek dla innych bo nie sądzę że użyję wszystkiego a komuś się przyda. Na początku bałam się że wszystko będę musiała kupić a okazuje się że kilka osób da po kilka ubranek i nagle robi się tego dużo za dużotola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:planuje wejść do łazienki i tam wypić w razie gdyby mnie naciągnelo.
-
tola2014 wrote:idzie któraś jutro na glukozę? ja już się denerwuje, że będę wymiotowac
((
Patrycja24 -
U mnie bylo slabo 3 h po. Ręce mi sie zaczęły trześc. Dopiero jak zjadła śniadanie to jakos przeszło
-
Hrabina Katarzyna wrote:czesc
jestem tu nowa i troche niesmiala, o forum sie dowiedzialam od kolezanki, mam termin na 26 maja. tyle o mnie. troche was czytalam ale balam sie odezwac.
mieszkam na dolnym slasku, to moja pierwsza ciaza. czy jest tu ktos z okolic jawora?Bree lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dzisiaj prawie caly dzien spalam , ta choroba mnie rozlozyla , a teraz jest ciut lepiej ale spac nie moge ..juz bym chciala zeby jutro bylo lepiej ..pytam dzisiaj mojego gdzie mnie zabierze na walentynki ? A On do mnie ze do apteki na syropek
no zartownis z niego
-
Ja dziś znowu pierwsza sie z Wami witam.
Ratunku cierpie na bezsenność.Po 4 się obudziłam, zrobiłam sobie wycieczkę do toalety na siusiu,mała kopie,a ja.....jestem głodna☺Jeszcze nosek zapchany...Wczoraj byłam na poczcie wieczorem bo dostałam powtórne awizo.Odebralam dresik dla małej -wkoncu doszedł bo na tą paczkę od dziewczyny z olx czekałam 2 tyg. I okazało się że od 03.02 paczka leży na poczcie, a listonosz awizo nie zostawił-jeszcze kilka dni i odeslali by do nadawcy.Ojjj szkoda gadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 05:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzien dobry!!! My dzisiaj wizytujemy! Juhuuuuu doczekac się nie mogę
Obudzilam sie dzis po 5 bo mnie taki skurcz w lydke zlapal... wrrr myślałam ze umre. Masakra.
milego dzionka i udanych wizyt.
po glukozie tez mialam cienko dopóki czegos nie zjadlam, ręce sie trzęsły, 7 poty mnie oblaly, slabo mi bylo. Na szczęście mam to za soba. Jesli chodzi o samo wypicie to nie bylo tragedii. -
hej dziewczyny,witam sie z Wami w 27tc
rany jak to leci szybko
co do glukozy,ja już jedną mam za sobą w 14 tc, a we wtorek robie następną i mam nadzieje,że ostatnią...nie było to przyjemne doświadczenie, było mi słabo cały dzień i ogolnie czułam sie z dupy,mdłości,niechęć do rozmowy,po badaniu wrócilam do domu i spałam do rana następnego dnia
Carolq, migussia, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie wypiłam glukozę i zbiera mi się ślina niedobrze i w ogóle ciężko. za godz kolejne badanie. z palca wyszło 79 . nie wiem czy dobrze czy nie. położne pozwolily wypić mi pół kubka wody po tej glukozie. mam nadzieje ze to sztucznie nie obniży wyniku...
-
tola2014 wrote:właśnie wypiłam glukozę i zbiera mi się ślina niedobrze i w ogóle ciężko. za godz kolejne badanie. z palca wyszło 79 . nie wiem czy dobrze czy nie. położne pozwolily wypić mi pół kubka wody po tej glukozie. mam nadzieje ze to sztucznie nie obniży wyniku...
bardzo fajny wynik.
Nie myśl o tym.
Mi też pozwoliły wypić -
Cześć Dziewczyny
79 dni do porodu a gdyby była cesarka ( co jest bardzo możliwe ) ... No to pewnie jeszcze mniej
Chyba najwyższa pora brać się za zakupy z listy, ale na spokojnie bo to ciągle 2 miesiące czasu
Co do wizyt w szpitalu to chyba też nie chciałabym aby było ich duzo a zaraz po porodzie najlepiej tylko mąż w pobliżu.
W domu bede gości przyjmować ale nie zapraszać. Mam nadzieje, ze większość rodziny i znajomych pozwoli mam pierwsze dni pozostać samym sobie i zacznie odwiedzanie przynajmniej po kilku dniach.
Zaraz wychodzę na badania ( morfologia, mocz) i mam nadzieje, ze moje leukocyty we krwi nie galopują tak jak ostatnio... W poniedziałek mam wizytę, ktorej nie moge sie doczekać bo brzuch ciagle mi sie napina i pobolewa. Czy wy tez macie problem ze wstawaniem z łóżka? Ja jak przekręcać sie na drugi bok to robię to bardzo ostrożnie i zajmuje mi to chwile... Zastanawiam sie czy to jest normalne...Marietta lubi tę wiadomość
-
JusWik trzymam kciuki za wizyte
My tez dzisiaj wizytujemy i stresik powoli sie włącza
Tola 79 to super wynik wiec mysle ze wynik bedzie w normie. Teraz trzeba posiedziec tylko 2h
Różyczko ja dzisiaj po wizycie tez ruszam z zakupami. Wybieram sie tez do pepco po wizycie moze cos upoluje
Miłego dniaJusWik, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc