Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać
Termin mam na 24 maja, a w domu już 3 letniego synka
proszę o wyrozumiałość bo dopiero zaczynam przygodę z tym forum
Nadal nie mogę zdecydować się nad imieniem
Wojtek czy Maksymilian? Co myślicie?
pasia27 lubi tę wiadomość
-
pannaaga wrote:Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać
jeee kupiliśmy waniennkę i bujaczek z FP, bodziaki w tesco. i buty dla mnie, także kolejne rzeczy są
jeszcze tylko jakiś milionmigussia, JusWik, Patrycja24, helutka, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypannaaga wrote:Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać
Mi się podoba Wojtuś -
Tola musisz pogadać z lekarzem, ale moim zdaniem niestety będziesz musiała powtórzyć badanie, bo jest bardzo ważne, ja robiłam te badanie 4 razy, za każdym razem udało się wytrzymać, w tej ciąży o tyle gorzej bo powrót do domu = szybkie śniadanie i bieganie za małolatem, na następną wizytę muszę ponownie zrobić na czczo, w 1 ciąży miałam cukrzyce i mój gin bardzo poważnie podchodzi do tematu.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
candles88 wrote:my dziś po południ wybieramy się do smyka,nastawiam sie na kupno wanienki,sweterka,czapeczek,bujaczka i jakiegoś kocyka,po drodze jeszcze wstąpie do decathlonu po klapki do szpitala
-
Różyczka wrote:Cześć Dziewczyny
79 dni do porodu a gdyby była cesarka ( co jest bardzo możliwe ) ... No to pewnie jeszcze mniej
Chyba najwyższa pora brać się za zakupy z listy, ale na spokojnie bo to ciągle 2 miesiące czasu
Co do wizyt w szpitalu to chyba też nie chciałabym aby było ich duzo a zaraz po porodzie najlepiej tylko mąż w pobliżu.
W domu bede gości przyjmować ale nie zapraszać. Mam nadzieje, ze większość rodziny i znajomych pozwoli mam pierwsze dni pozostać samym sobie i zacznie odwiedzanie przynajmniej po kilku dniach.
Zaraz wychodzę na badania ( morfologia, mocz) i mam nadzieje, ze moje leukocyty we krwi nie galopują tak jak ostatnio... W poniedziałek mam wizytę, ktorej nie moge sie doczekać bo brzuch ciagle mi sie napina i pobolewa. Czy wy tez macie problem ze wstawaniem z łóżka? Ja jak przekręcać sie na drugi bok to robię to bardzo ostrożnie i zajmuje mi to chwile... Zastanawiam sie czy to jest normalne... -
woow Justyś jaki brzusio masz piękny
a za mną od paru dni chodził taki babciny kapuśniak z kwaszonej kapustki i właśnie się robi hue hue. Pierwszy raz gotuję więc ciekawe co wyjdzie.
Dziewczyny mi też od paru dni strasznie napina się brzuch, twardy jak kamień, zapytam dr o to dziś.
Jutro wkraczam w 3 trymestr YOHUUUUU!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:19
pasia27, migussia lubią tę wiadomość
-
mi na spinanie pomaga magnez.
Zresztą teraz coraz częściej będzie się spinał. W pierwszej ciązy jechałam na nospie non stop - urodziłam w 42 tygodniu. Także spinanie najczęściej to nic nie znaczy. Także trzeba skontrolować u lekarza, jak lekarz nie widzi, żeby się szyjka skracała to nie ma co się przejmować.
Teraz mi pomaga ruch, im więcej leżę tym bardziej się spina. a jak się ruszam, piję (bo z odwodnienia też może się to robić) to czuję, ze 2 razy w ciągu dnia -
zresztą dzisiaj w tesco ten bujaczek co kupiliśmy niby przeceniony ze 330, a na necie ceny od 240
także wiedzą co robią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:46
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0efb605e31cd.jpg
Pochwalę się dresikami dla mojej sportsmenki☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:01
Patrycja24, Baronowa_83, helutka, Dariaaa88, katarzyna_d, pasia27, migussia, Carolq lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
pannaaga wrote:Cześć dziewczyny, wpadłam się przywitać
Wojtek mi się nie podoba, ale pewnie dlatego, że mój szef ma tak na imię
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Tola a wypiłaś tą glukoze jednym tchem czy powolutku po łyczku ? Mi powiedziała ta pielegniarka,że mam 10 min na wypicie także na spokojnie. Po pierwszym łyku mi się zrobiło niefajnie i odczekałam chwile i potem znowu kilka większych łyków. No i dużo mi ta cytryna pomogła. Współczuje Ci :*
Justyś super brzunio !
-
Candles masz umówione cc na 37tydz ? Niby ciąża donoszona ale nie chcesz sama od siebie zeby dzidziusz zrobil się dorodniejszy i tydzień jeszcze powiedzial w brzuchu? Tydzień dla takiego maluszka to sporo a jak nie będzie jakis ważnych atrakcji przed to bym odczekala
Czemu lekarce tak się spieszy? Skoro dla niej juz 36tydz jest ok ale to raczej ze wskazań? Bo jak nic się nie dzieje to po co?
Juz kiedyś miałam się zapytać ale zapomniałam he skleroza..tola2014, Agusia ;) lubią tę wiadomość