Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już zaakceptowałam fakt, ze skurcze w ciąży to norma i w końcu przestałam się przejmować, a teraz czytam, że lepiej tego nie lekceważyć
Żartuję oczywiście, Wasze rady są dla mnie bardzo cenne.
Zaraz zażyję no-spe, zwinę się w kłębek i odpocznę.
Przez weekend postaram się relaksować i dużo leżeć a w pon. o wszystko wypytam lekarza bo akurat mam wizytę.
Niech moja Dziecinka nigdzie się nie spieszy, będziemy miały dla siebie całe życie
Swoją drogą nie mogę uwierzyć, że to już 7 miesiąc. Jak sobie przypomnę to in vitro, zastrzyki w brzuch, wieczne podglądanie, punkcje itp...a potem TEN zapłodniony zarodek, transfer i wysoką betę...Marzę, żeby pojechać do kliniki niepłodności i wręczyć zdjęcie dorodnej Córeczki zrobione po porodzie mojemu lekarzowi :)Ma już niemałą kolekcję w gabinecie
bereda11, tola2014, migussia, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:jutro zdecydowalam się na glukozę podejście drugie.....
(( i wcisne cytryne
Weź ze sobą książkę, gazetę, grę, cokolwiek co zajmie Twoją uwagę.
Łatwiej jest przeżyć to badanie kierując myśli w zupełnie innym kierunku
I może spróbuj znaleźć laboratorium, gdzie nie ma dużo ludzi.
Będzie dobrzetola2014 lubi tę wiadomość
-
Guem wrote:Ja nie czuję skurczy jako takich albo nie umiem ich rozpoznać. Bardziej to jest taki dziwny, napięty ból podbrzusza i jakbym cały czas czuła parcie ale całego dołu, ciągnięcie w dół.
-
Jeszcze dzisiaj kupiła pieluchy w biedrze. Dobrze ze wracam do pracy bo by mi sie kupowanie weszli w krew
migussia, monilia84, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka jestem jestem. U nas wszystko ok, maluszek zwolnil i teraz z usg termin mi na 25 maja wychodzi ale gin nie kazal sie tym sugerować. Mały wazy jakies 850 gram. Tatus chcial syna zobaczyc to zaslonil twarzyczke raczkami. Moj siedzi dupką do wyjscia i siuraska tez nie chcial nam pokazac - wstydzioch malutki
migussia, Dariaaa88, Carolq, katarzyna_d, bereda11, Różyczka, monilia84, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:Hejka jestem jestem. U nas wszystko ok, maluszek zwolnil i teraz z usg termin mi na 25 maja wychodzi ale gin nie kazal sie tym sugerować. Mały wazy jakies 850 gram. Tatus chcial syna zobaczyc to zaslonil twarzyczke raczkami. Moj siedzi dupką do wyjscia i siuraska tez nie chcial nam pokazac - wstydzioch malutki
Najważniejsze ze jest zdrowy
a to ze mniejszy to może przez to ze matka je to czego maly nie lubi hahahalepiej jest rodzic mniejsze dziecko niz takiego klocka dużego
JusWik, Bree, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
my wrocilismy juz ze smyka,ale kupilam tylko kocyk i czapeczki dwie,wanienki byly brzydkie,karuzele na łozeczko wybrakowane,a bujaczek byl za 450 zl,a w necie kosztuje 320 za to uptym razem kuoialm cos dla siebie,buty reeboka,a co tam kolejna para do kolekcji,stylowa mama ze mnie
migussia, bereda11, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:jutro zdecydowalam się na glukozę podejście drugie.....
(( i wcisne cytryne
A nie lepiej kupić glukozę cytrynową? U mnie panie w lab twierdziły, że zwykła cytryna fałszuje wyniki. Poza tym życzę pozytywnego nastawienia. Wydaję mi się, że to bardzo dużo daje jak się nie boisz badania i myślisz o czymś innym:)tola2014, pasia27 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Najważniejsze ze jest zdrowy
a to ze mniejszy to może przez to ze matka je to czego maly nie lubi hahahalepiej jest rodzic mniejsze dziecko niz takiego klocka dużego
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
JusWik to nasze robaczki oba beda male może łatwiejszy poród będzie
Moja córka ważyła 2900g jak sie urodziła także braciszek raczej jej nie przegoni wagowo
Mój też dupka do wyjścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 20:43
JusWik lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:JusWik to nasze robaczki oba beda male może łatwiejszy poród będzie
Moja córka ważyła 2900g jak sie urodziła także braciszek raczej jej nie przegoni wagowo
Mój też dupka do wyjściamonilia84 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z roczku córeczka kuzynki męża.Fajnie było, animator:zabawy dla dzieci, figurki z balonów.Troche się nasiedziałam i jestem zmęczona jak cholera.
Tola Powodzonka na glukozce trzymam kciuki.
Dobranoc.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny