Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:jednak nie idę dziś bo się zapomniałam i wzięłam tabletkę na tarczyce. 2 podejście w poniedziałek. trzecie ewentualnie we wtorek. do wtorku musze zrobić bo to juz będzie początek 28 tyg
Mi Panie w laboratorium przed glukozą powiedziały, że tabletka na tarczyce nie ma znaczenia i mam wziąć normalnie.tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:kurcze a mnie mówiły żeby dużo pić wody przed i żadnych tabletek.
i tak już dziś nie pójdę bo mi żołądek ściska z głodu
W pierwszej ciąży z synem robiłam w 29 tygodniujak ma coś wyjść go wyjdzie czy teraz czy za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:02
tola2014 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny, ja tak z innej beczki, byłam wczoraj w kinie na Planecie Singli, bardzo fajny film,warto się wybrać, tylko trwa ok 2,5h, ale jakoś wysiedzialam.
Miłego weekendu, ja może wyrusze gdzieś na sklepy kupić coś dzidzi, ale na razie nic mi się nie chce, a przydałoby trochę posprzątać, ehh -
witam się w 29 tygodniu
u nas w nocy na minusie, ale już pogoda się polepsza
ciekawe co mi mąż na walentynki zaplanujemam nadzieję, że nie będziemy siedzieć w domu...
pozdrawiam was i oczywiście życzę udanego weekendu -
Witam i jak w sobotni ,słoneczny poranek.Ja już po śniadaniu,byliśmy rano w Lidl i masa kwiatów była więc wzięłam tulipanki od razu przyjemniej w domku się zrobiło-uwielbiam kwiaty.
Maimama też właśnie chciałam iść na tą Planetę singli w sumie na walentynkowy wieczór myślałam ale zobaczymy bo dziś mam taki problem,że między nogami czuje taki rozpierajacy ból, tak jak by mi się kości rozchodzily-masakra zawsze coś.
W środę wizyta,badania pewnie będą do kitu bo przeziębiona nadal jestem[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
bereda11 wrote:Niesamowite ..moja babcia tez nie zyje , a moj wujek brat mamy ram mieszka ha ha ha ..moja babcia mieszkala przy zamku I cmentarzu ..wow jai ten swiat maly , ja tez mieszkam w Uk ...powodzenia na badaniu
No to usmialam sie teraz w duchu - szczerze
Bylam kiedys w tym zamku, jak bylam mala dziewczynka i pozniej jak juz byl w prywatnych rekach, swietne miejsce
Na badaniu wszystko OK. Szyjka dluga i zamknieta. Dzidzia ma 1100g w 28t2d.
termin pokrywa sie z tym poczatkowym, wody OK
Tylko nie mamy zadnych zdjec bo jak powiedzial gin - to wyjatkowo niemedialna bestyjkaalbo plecy, albo pupe albo tyl glowy pokazuje za kazdym razem, wczoraj przed twarza miala stope
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 11:41
migussia, bereda11 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,witam się z Wami weekendowo,u nas szaro,buro,pochmurno,mieliśmy isc z mężulem na spacwr,ale narazie trzeba posprzątać w domu,od rana zaczęłam czuc pare razy spięty brzuch,żadnego bólu przy tym nie było więc to chyba ten Braxton do mnie przylazł...weszłam sobie dzisiaj do pokoju małego i wybrałam już ostateczny zestaw na wyjście ze szpitala
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abc4e1df51c2.jpg
co do czapeczek to pewnie będzie ta w paseczki -
Hehe fakt mniejsze dziecko łatwiej urodzić, ale do opieki lepsze te większe, mój po porodzie wyglądał jak miesieczniak
matko ja za miesiac muszę ogarnąć tę mąlę ciuszki w rozmiarze 56 jak to się ogarnie po, jeden nosi ubrania 92 a drugi 56 tu pampersy nr 5 a tu 1 a nie wspomnę o mleku
trzeba będzie włączyć mega myślenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 12:14
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny a Wy nie boicie się tak często brać nospe, mnie wsztscy ostrzegaja że lepiej brać w ostateczności Bo często branie może wpłynąć na wzmożone napięcie mięśniowe u maluszka
Nie słyszałam, zeby mogli to wpłynąć. I w sumie nie bardzo widzę możliwość zeby to mogli wpłynąć. -
Baronowa_83 wrote:W pierwszej ciąży bralam regularnie 4 miesiace.
Nie słyszałam, zeby mogli to wpłynąć. I w sumie nie bardzo widzę możliwość zeby to mogli wpłynąć.