Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj nie zdrowo zamowilismy chinczyka
dopiero drugo raz jak jestem w ciazy wiec mysle ze tylko zgaga mnie pomeczy. Dzis juz u nas troszke ladnieksza pogoda deszcz nie pada i nawet sloneczko wyszlo
We wtorem mam wizyte juz nie moge sie doczekacciekawe ile mala wazy, w 23 tygodnou miala 500 gram mysle ze teraz 900 bedzie :p
Patrycja24, migussia lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Candles masz umówione cc na 37tydz ? Niby ciąża donoszona ale nie chcesz sama od siebie zeby dzidziusz zrobil się dorodniejszy i tydzień jeszcze powiedzial w brzuchu? Tydzień dla takiego maluszka to sporo a jak nie będzie jakis ważnych atrakcji przed to bym odczekala
Czemu lekarce tak się spieszy? Skoro dla niej juz 36tydz jest ok ale to raczej ze wskazań? Bo jak nic się nie dzieje to po co?
Juz kiedyś miałam się zapytać ale zapomniałam he skleroza..
a wiesz,że nawet sie nie zastanawiałam czemu taki termin wybrała....to bedzie 38tc powiedziała,że to jest odpowiedni moment na zrobienie cc,wyszłam z założenia,że skoro to pani profesor to chyba najlepiej będzie wiedziała...myśle,że to też wzgląd na moj kręgosłup po urazie,ktore będzie już wtedy bardzo obciążony,lepiej żeby zrobić cc w 38 tc tak jak zaleciła,niż żebym na sile trzymała i faszerowała się proszkami przeciwbolowymi,ja wiem że dla dzieciolka wszystko jest się w stanie zrobic,ale takie ataki jakie niekiedy miewam no to ja sie sama zaczynam bać o siebiepasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Dzidziusia mąż obiadek zrobił warzywa i i grilowania pierś z kurczaka pyszne i niezapychajace no ale ja po tym obiadku wpirniczylam prawie całą czekoladę białą z dużymi orzechami ( czekolada z okienkiem ) i został ostatni pasek więc pytam czy ma ochotę, ale oczy zrobił jak zobaczył ile wpierniczylam[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
bereda11 wrote:E Bree moja babcia tez mieszkala w Roztoce wow czyzbysmy sie znaly ?
Ale jaja
Wprawdzie moja babcia juz nie zyje od lat ale mieszka tam jej syn a moj wujek (brat mamy). Zaraz przy rzece na granicy z Borowem
To jest taka mala wioseczka a okazuje sie ze nasze babcie stamtad pochodza
Ja jestem z Gornego Slaska, ale wole ten Dolny - taka sympatia z dziecinstwa
Teraz mieszkam w UK i tez mi dobrze
Po poludniu jade na USG i mam nadzieje zobaczyc mojego kangura z innej perspektywy niz plecow albo pupy - bo tak zazwyczaj sie ustawia....wszystko przez to ze chcialam miec jakies fajne zdjecie 3D na pamiatke
Rany... jeszcze 82 dni do porodu...czas oszalalWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:39
-
Bree wrote:Ale jaja
Wprawdzie moja babcia juz nie zyje od lat ale mieszka tam jej syn a moj wujek (brat mamy). Zaraz przy rzece na granicy z Borowem
To jest taka mala wioseczka a okazuje sie ze nasze babcie stamtad pochodza
Ja jestem z Gornego Slaska, ale wole ten Dolny - taka sympatia z dziecinstwa
Teraz mieszkam w UK i tez mi dobrze
Po poludniu jade na USG i mam nadzieje zobaczyc mojego kangura z innej perspektywy niz plecow albo pupy - bo tak zazwyczaj sie ustawia....wszystko przez to ze chcialam miec jakies fajne zdjecie 3D na pamiatke
Rany... jeszcze 82 dni do porodu...czas oszalal
Bree lubi tę wiadomość
-
Hejka my juz po wizycie Kacperek ma sie ok
Jest ułożony miednicowo dlatego napiera mi tak na dole i waży 1024g
Jestem szczesliwa
Cigaretta, Kłosia, Różyczka, klaudia1534, migussia, maimama, bereda11, katarzyna_d, xpatiiix3, Patrycja24, Aniu_leczka, pasia27 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny
z tym spinaniem brzucha to uważajcie. Ja właśnie wracam po wizycie i trochę mnie lekarka zestresowała konsekwencjami niewyciszenia macicy. Dlatego teraz odpoczynek i pozytywne myślenie i mam nadzieję że po lekach szybko przejdzie, za dwa tygodnie kolejna wizyta. Oby obyło się bez szpitala.
Też mam problem z wstawaniem z łóżka, szczególnie że śpię z poduchą-kojcem, opatulona kołdrą, więc zanim się wyplączę z tego i podniosę to już się zmęczę a w nocy wstaję 2-3 razy do łazienki. Ja jeszcze nie dobiłam do 3 trymestru i boję się co będzie dalej. Ostatnie półtora miesiąca 3 kg na plusie i 6 cm w brzuchu.
Moja dzidzia waży już 900 g więc wymiarami nadal jest tydzień do przoduBuźki nie chciała pokazać, cały czas zasłaniała się rączką, mała wstydnisia
Byłam dzisiaj w tesco pooglądać co w promocji i rzeczywiście jest dużo fajnych i niedrogich ciuszków. Niestety ja mam szlaban na kupowanie bo w szafę nie mieści mi się to co już mam. Może pod koniec kupię jeszcze kilka dodatkowych rzeczy, które już upatrzyłam, np śliczna sukienusia z H&M
monilia84, Różyczka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Guem wrote:Cześć dziewczyny
z tym spinaniem brzucha to uważajcie. Ja właśnie wracam po wizycie i trochę mnie lekarka zestresowała konsekwencjami niewyciszenia macicy. Dlatego teraz odpoczynek i pozytywne myślenie i mam nadzieję że po lekach szybko przejdzie, za dwa tygodnie kolejna wizyta. Oby obyło się bez szpitala.
Też mam problem z wstawaniem z łóżka, szczególnie że śpię z poduchą-kojcem, opatulona kołdrą, więc zanim się wyplączę z tego i podniosę to już się zmęczę a w nocy wstaję 2-3 razy do łazienki. Ja jeszcze nie dobiłam do 3 trymestru i boję się co będzie dalej. Ostatnie półtora miesiąca 3 kg na plusie i 6 cm w brzuchu.
Moja dzidzia waży już 900 g więc wymiarami nadal jest tydzień do przoduBuźki nie chciała pokazać, cały czas zasłaniała się rączką, mała wstydnisia
Byłam dzisiaj w tesco pooglądać co w promocji i rzeczywiście jest dużo fajnych i niedrogich ciuszków. Niestety ja mam szlaban na kupowanie bo w szafę nie mieści mi się to co już mam. Może pod koniec kupię jeszcze kilka dodatkowych rzeczy, które już upatrzyłam, np śliczna sukienusia z H&M
Ja mam bezbolesne skurcze od godziny prawie non-stop
Przyjechałam do domu sie położyć, nie wiem czy zażyć 2xmagnez ( normalnie biorę 3x1 ) czy może nospę...? -
Różyczka dostałam nospę forte i chyba luteinę teraz dodatkowo ale nie mogę rozczytać, poczekam aż mąż wykupi. Magnez też biorę bo miewam skurcze łydek ale widać sam nie działał na macicę wystarczająco. U mnie na szczęście szyjka długa, zamknięta i na razie nic się nie dzieje ale podobno takie częste napinanie czy skurcze mogą szybko to zmienić dlatego nie należy tego lekceważyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny