Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w środę mam wizytę, na szczęście na rano więc mniej nerwów.Mi się wydaje że te kości się rozchodza (mam taką książkę i tam jest hasło :rozchodzenie spojenia łonowego, do pewnego etapu jest to normalne).A swoją drogą też mam szerokie biodra ale to widać w tym wypadku nie ma większego znaczenia.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyw c&a jest 50% na przecenione rzeczy bez możliwości zwrotu. kupiłam kurteczka jesienno zimowa w rozm 68 za 19.90 zł na metę było 40 zł. teraz jadę do innych c&a bo są dżinsy fajne wyjdą za 10 zł ale rozm 62. a chciałabym 68. byłam tez w second hand zobaczyć co jest pierwszy raz w życiu i kurtka 18 zł dżinsy tez ...a inne rzeczy 9 zł. to stwierdziliśmy z mężem ze lepiej dać te 2 zł więcej i nowe rzeczy kupic
migussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynapiszcie czy jak są kombinezony zimowe bo w c&a za 35 zl ale..na metę jest 100% polyester i czy to ma jakieś duże znaczenie? w środku jest taki polarek. zwracała uwagę żeby body itd były 100% bawelna a z kombinezon em zastanawiam się Cy to ma duże znaczenie
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny , mam pytanie drętwieje i boli mnie nadgarstek ? Czytałam ze to niby normalna dolegliwość , ale czy któraś ma jakis sposób na bol . Żadne altacety , maści rozgrzewające nie pomagają
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 15:10
-
Hej u mnie spokojnie jak na wojnie zwykla sobota sprzatanie itp i czas leci jeszcze mam pizze srobic i dzis mąż liczy na jakies przytulanki.... Nic trzeba bedzie sie chyba poddac choc narazir checi zerowe ale nie bede taka wredna to go moze smyrne. My walentynek nie obchodzimy ja nawet nie mam jak cos mu kupic bo nq zakupach zawsze razem a tak to ja zawsze w domu z dzieckiem.
Cos wogole jakos widze jestes mniej uczuciowa znaczy wkurza mnie jak ten do mnie z lapami .chyba za duzo mysli w glowie i nie umiem wyluzowac.
Podgladam marcowki to tam sie juz niezle dzieje czopy odchodza rozwarci itp. Pomyslec ze w kwietniu i tutaj zacznq sie takie historiebereda11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hurrraa kupilismy w koncu komode hurrra i łózeczko , ale to przypadkiem mojemu sie nacisnelo za szybko kup teraz , myslalam ze zartuje ale nie nacisnal ..dobrze ze tp takie ktore mi sie podoba
tola2014, Różyczka, xpatiiix3, Patrycja24, migussia, Madziaaaaa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny , mam pytanie drętwieje i boli mnie nadgarstek ? Czytałam ze to niby normalna dolegliwość , ale czy któraś ma jakis sposób na bol . Żadne altacety , maści rozgrzewające nie pomagają
?
Zespół ciesni nadgarstka przejdzie po porodzie dopiero w każdej ciąży mam i żebym miała pracować teraz to nie wyobraż am sobie bo nie daje rady długo długopisy w ręku utrzymać mnie to skurcze za dłoń aż łapią oprócz tego dretwienia...Carolq lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witamy się i my, dziś z wieczora, wróciliśmy niedawno z objazdu po sklepach z wózkami, i wózek ostatecznie wybrany, Będziemy zamawiać pod koniec marca
Camarelo Carmela:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/427c29fb77af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 19:04
candles88, tola2014, Patrycja24, xpatiiix3, nataliano, migussia, Negra, Carolq, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Mnie rozkłada przeziębienie na maxa, za to w brzuszku dziś spokoj.
Wczoraj skurcze miałam kilka godzin, Dziecinka się wierciła.
Od rana prawie jej nie czuję i ani ciacho w kawiarni ani zmiana pozycji nie pomaga. Może odsypia wczorajsze akrobacje
Mamy od kilku dni Gości z cudowną córeczką 16-miesięczną. Sama słodycz! Od rana do wieczora się uśmiecha, grzeczna i kochana aż miło gościć takie dziecko w domu. Jej Rodzice zostawią nam łóżeczko turystyczne co nas ucieszyło bo bardzo fajne jest, porządne i jak nowe, wiec chetnie wykorzystamy
Oprócz materaca do łóżeczka prawie nic juz nie potrzebujemy z większych rzeczy. Duzo dostaliśmy. Bardzo bym chciała kupic wózek, zeby moc kupować kocyki, śpiworki itp
No nic, dziś już się z Wami żegnam. Dam znać po poniedziałkowej wizycie, czy któraś też wizytuje 15-go?
Cudownych Walentynek jutro tym ktore obchodzą i udanej niedzieli tym, ktore nie obchodzą
migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
W temacie bólu krocza pisałam kilka dni temu. Jeśli boli Was przy chodzeniu szybszym, większym krokiem oraz przy przewracaniu z boku na bok i jesteście pewne, że to nie brzuch/więzadła, to najprawdopodobniej rozsuwa się spojenie łonowe. Rozmawiałam na ten temat z położną w szpitalu i na naszym obecnym etapie jest to normalną oznaką, że ciało przygotowuje się powoli do porodu (u mnie wszystko zaczęło się zdecydowanie za wcześnie, bo od 17 tyg). Niewiele niestety da się z tym zrobić- przede wszystkim TYLKO płaskie buty i zdecydowanie wolniejszy chód... Możecie sobie sprawdzić, czy to to: przykladacie palec z przodu, do spojenia pionowo w dół i sprawdzanie, czy jest przerwa między kośćmitola2014, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny