Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tola kurcze masakra-meczysz się tylko.Chyba powinnaś mieć jakiś specjalny pokój z leżanką i klimą . Jakiś sposób musi być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:54
tola2014 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnytola
biedaczku
ta glukoza nie ma sensu w twoim przypadku , a próbowałas z 50g ? może było by lepiej.
Może powinnaś przynajmniej zrobić hb glikemi , to wynik który pokazuje prawidłowość wchłaniana glukozy przez ostatnie 3 miesiące nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:tola
biedaczku
ta glukoza nie ma sensu w twoim przypadku , a próbowałas z 50g ? może było by lepiej.
Może powinnaś przynajmniej zrobić hb glikemi , to wynik który pokazuje prawidłowość wchłaniana glukozy przez ostatnie 3 miesiące nawet.
nie robiłam takiego badania. myślę, że z 50 byłoby tak samo jak z 75. z wypicie nie problem. ale co się dziwić jak ka do tej pory czasem śniadanie zwrócę , a czasem to i obiad -
nick nieaktualnybo te badanie robi się przy cukrzycy by sprawdzić czy dieta dobrze działa , i czy poziom glikemii np się nie podnosi w nocy. Ale po prostu najlepiej porozmawiaj z swoim lekarzem
on na pewno Cię nakieruje.
Inny sposób kup na allegro glukometr za 30 zł i po kontroluj sobie poziom po posiłkach normalnych jakich jesz na co dzień. Jeśli będzie w normie to znaczy że jest oktola2014 lubi tę wiadomość
-
Tola współczuję
Porozmawiaj z lekarzem prowadzącym to pewnie coś Ci doradzi..
Ja siedzę przed gabinetem i czekam na swoją kolei. Jeszcze 2 osoby przede mną, wiec pewnie z jakies 40 min lekko jeszcze posiedze.Carolq, tola2014, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
ja już po wizycie u pani ordynator,które kwalifikuje do porodów na cc i sn i wspolnie doszłyśmy do wniosku,że próbujemy sn,a jak nie dam rady to będzie cc...oglądaliśmy już oddział,sale porodową i jestem zadowolona z mojego wyboru
migussia, tola2014, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Tola kurczę strasznie Ci współczuję. Dziewczyny maja rację, nie ma co sie męczyć lepiej pogadaj z dr i może w inny sposób uda sie tą glukozę zbadać.
Ja dzis podnioslam sie po 9:30 hehe biegiem bo listonosz pit przyniósł.
Kciukam za dzisiejsze wizyty, mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze i czekam na wieści!!!tola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:jest jakiś inny sposób na ta glukozę żeby jej nie pić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Baronowa co na opis
odliczanie do L4 hehe
dobre
Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość