Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, sa dwie szkoły albo smarować zawsze i wszędzie, albo nie smarowac wcale.
Ja sie sklaniam, zeby nie smarować chyba, zeby cos sie działo.
A plyn do kąpieli o krótkim składzie.tola2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dziewczyny, sa dwie szkoły albo smarować zawsze i wszędzie, albo nie smarowac wcale.
Ja sie sklaniam, zeby nie smarować chyba, zeby cos sie działo.
A plyn do kąpieli o krótkim składzie.
lepiej kupić płyn do kąpieli czy żel do ciała i włosów. nie wie w sumie czym takie dzieciątko myć. ja skłaniam się firmie hipp. ma dobry i krótki skład. -
Cigaretta wrote:Ja też mam wszystko prócz biustonoszy do karmienia bo nie umiem fajnego wyhaczyć
Na dzień zamówiłam z intymna.pl taki ładny, zobaczę jak rozmiary i dokupie jeszcze ze 2xpatiiix3, Patrycja24, tola2014 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
tola2014 wrote:a do kąpieli co konkretnie kupiłaś? i jakie kremy?
xpatiiix3, tola2014 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
jesli za pieluche wychodzi <0.50zl to mozna uznac za promocje. wiem ze w rossmanie sa w promocji i chyba w superpharmie, tylko to trzeba miec karty[ e programy rossne i w lifestyle'u] a w gemini patrze ze po 46 zl/100 to calkiem niezle.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
dzis zakręcony dzionek ale nareszcie do Was wracam ;P idziemy pierwszy raz na szkole rodzenia pozniej jeszcze jedziemy po szafę dla Niuni
takze dzien pełen wrażeń .
U mnie ze spaniem problemy znów pare razy wstawałam siku i sie męczyłam ale chyba teraz to juz tak bedzie
Miłego dnia Majówki i powodzenia ja glukozie i wizytachmigussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Witam na początku nowego tygodnia.
Tola trzymam mocno kciuki za glukoze.
Dziewczynki które dziś wizytuja -Powodzonka.
Ja pieluchy brałam na gemini tam wychodziło 34gr za pieluche tak ,że spoko cena.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:48
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
migussia wrote:Malva, wczoraj o tym pisalysmy i to chyba spojenie lonowe sie rozsuwa, w sensie kosci.
Ja tez mam taki bol ale tylko przy prwnych czynnosciach.
To chyba taki czas ze nas dopada :p no mnie tez nie ciagle tylko co jakis czas i nie jest to jakis mocny bol nie przedzkadza -
No ja glukoze pewnie za tydzien zrobie bo 26 wizyta . ja tez z tych co ze spaniem problem maja. Ani sie to ulozyc jeszcze Alek kaszle i sie wierci co.chwile trzeba go poprawic. A co do czasu po porodzie to nic nikogo nir sluchajcie maluszek na poczatku spi ok 20 godzin to mamy czasu dla siebie w brud. Gorzej jak jest wieksze to wtedy juz i nerwy pokazuje i nie slucha sie (my jestesmy na tym etapi3)
-
nick nieaktualny