Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się tutaj dzisiaj dzieje.
Pati trzymam kciuki za Was z całych sił, będzie dobrze :*
Baronowa za Ciebie również trzymam, miejmy nadzieję że to fałszywy alarm z tymi skurczami
Cigaretta ale te nasze brzdące potrafią nas wystraszyć, ale dobrze że pojechałaś do szpitala chociaż będziesz teraz spokojniejsza.
My kupiliśmy dzisiaj łóżeczko. Znalazłam praktycznie nie używane na olx dokładnie takie jakie chcieliśmy, więc kolejna najważniejsza rzecz do odhaczenia. W f&f dorwałam też świetną ciepłą kurteczkę na rozm 62 za 17 zł obniżonej z 59zł, jestem z niej mega zadowolonaxpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Ale się tutaj dzisiaj dzieje.
Pati trzymam kciuki za Was z całych sił, będzie dobrze :*
Baronowa za Ciebie również trzymam, miejmy nadzieję że to fałszywy alarm z tymi skurczami
Cigaretta ale te nasze brzdące potrafią nas wystraszyć, ale dobrze że pojechałaś do szpitala chociaż będziesz teraz spokojniejsza.
My kupiliśmy dzisiaj łóżeczko. Znalazłam praktycznie nie używane na olx dokładnie takie jakie chcieliśmy, więc kolejna najważniejsza rzecz do odhaczenia. W f&f dorwałam też świetną ciepłą kurteczkę na rozm 62 za 17 zł obniżonej z 59zł, jestem z niej mega zadowolona
-
Ah dziewczyny i u nas nie obyło się dziś bez przygód. . .
Godzinę temu znalazłam na papierze sporo bardzo lepkiego galaretkowatego śluzu, gdzieś na pół palca i boję się że to czop. .. co prawda rano z mężem się kochalismy a takie akcje się zawsze potem zdarzały Ale śluzu potem było na pół paznokcia. ..
Jutro wizyta więc na ip nie jadę, nie chce panilowac -
Domi czop moze juz powoli odchodzic ale nie musi znaczyc ze porod sie rozpoczyna innym mamom odchodzi nawet 10tc wczesniej a innym 2dni wczesniej dobrze ze masz jutro wizyte to lekarz Cie obejrzy i sorawdzi.
-
domi05 wrote:Ah dziewczyny i u nas nie obyło się dziś bez przygód. . .
Godzinę temu znalazłam na papierze sporo bardzo lepkiego galaretkowatego śluzu, gdzieś na pół palca i boję się że to czop. .. co prawda rano z mężem się kochalismy a takie akcje się zawsze potem zdarzały Ale śluzu potem było na pół paznokcia. ..
Jutro wizyta więc na ip nie jadę, nie chce panilowac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kurde. Do polowy kwietnia mial być lajt. A potem według kolejki rozpakowywanie. Bez żadnych cyrkow:/
Dobry. -
nick nieaktualny
-
Jak mnie wypuszcza to pewnie dalej co 3 tygodnie na nfz i ze dwie wizyty prywatnie. To wyjdzie co 2,5 tygodnia
-
nick nieaktualny