Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie zbieram na ip bo mi się 3 raz w ciagu h spial brzuch mimo 4 nosp. Do tego ciśnienie 140/90.
-
tola2014 wrote:kurcze dziewczyny nie straszcie nawet. ja teraz panikę, że wszystkiego jeszcze nie mam. a coś się działo tej koleżance , że tak wcześnie urodziła?
ciąża przebiegała prawidłowo,maluszek sam zaczął pchać sie na świat ,na ip przyjechala już z rozwarciem i lekarze uznali,że już nie da sie powstrzymać porodu -
domi05 wrote:My również trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze, mała na pewno jest silna i da już sobie radę...
Ja na początek kupiałam dady z biedronki, wszyscy znajomi ich używają, ponoć są świetne, wychodzą jakoś 51gr/szt. Kupiłam jedną paczkę, bo jak będą odparzać to trzeba będzie zmienić, a jak nie to może kupimy następne już dwójki, są od 3-6kg a wychodzą bez promocji 38gr/sztukę więc bardziej się opłacają, ale zobaczymy jaki synek będzie duży.
Chusteczki mam przeróżne ;P jak idę do sklepu i jest promocja to tam zawsze jakieś kupię, popróbujemy różnych i zobaczymy które sprawdzą się najlepiejTego nigdy nie za dużo, na razie mamy różowe z babydremu dwie paczki, z auchan baby sensitive, dostałam paczkę pampers sensitive i jeszcze ostatnio kupiłam trójpak fitti z biedrobki
Ja właśnie domykam transakcje na allegro kupuję m.in papmpersy PIELUSZKI PAMPERS NEW BABY1 - 43sztuki (2-5kg) za sztukę wychodzi niecałe 0,53zł, i chusteczki NIVEA BABY CHUSTECZKI NAWILŻAJĄCE *SOFT&CREAM* bo akurat teściowa przyniosła mi gazetę Dzieciową i jest test chusteczek dla dzieci i te mają b. dobre opinie, a potem skóra dziecka wszystko zweryfikuje co będzie najlepsze -
-
pasia27 wrote:a skurczy w lydkach nie masz??
mnie to budzily normalnie ojjj jaki bol..
Baronowa daj znać co i jak -trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 14:38
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:ciąża przebiegała prawidłowo,maluszek sam zaczął pchać sie na świat ,na ip przyjechala już z rozwarciem i lekarze uznali,że już nie da sie powstrzymać porodu
ale z dzidziusiem wszystko ok? jest w inkubatorze? to w 34 tc urodziła jak dobrze liczę. ehh obyśmy dotrwaly wszystkie do 36 chociaż, a 38 to już rewelacja. -
dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy, kiedyś Pati albo Pasia wrzucały listę potrzebnych rzeczy które trzeba kupić, może ktoś ściągnął,? bo mi gdzie z kompa uciekło zdjęcie tej listy.
i drugie pytanie, jak z Wanienką, czy macie jakieś typy ? na co zwracać uwagę ? -
Iwa81 wrote:dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy, kiedyś Pati albo Pasia wrzucały listę potrzebnych rzeczy które trzeba kupić, może ktoś ściągnął,? bo mi gdzie z kompa uciekło zdjęcie tej listy.
i drugie pytanie, jak z Wanienką, czy macie jakieś typy ? na co zwracać uwagę ?
-
Dziewczyny a ja mam pytanie odnoście ubrania dla zmainę dla taty. Szpital u nas wymaga pomimo dodatkowych jednorazowych narzut, które tam już dają, kolory ponoć obojętne, więc wydaje mi się że to ze względu że poród może trwać długo i np. przebrać sobie spoconą koszulkę, ale w sumie sama nie wiem... zapytam jutro położną, ale macie w tym temacie niektóre doświadczenie: co najlepiej spakować? Klapki czy jakieś sportowe bardziej, spodnie to zwykłe jeansy? Może śmieszne pytania ale mnie to zastanawia ;P
Zostały mi do kupienia już tylko biustonosze do karmienia, jedna koszula (bo mam tylko jedną) i szlafrok (polecacie jakieś konkretne? Chciałabym cienki ale w rozsądnej cenie...)
Poza tym mam już chyba wszystko... te brakujące rzeczy chcę dokupić do końca lutego i mieć spokojną głowę. W marcu zamówimy tylko wózek. -
Spoko. Bedzie ok;). Szyjka 4 cm.
Dali mi sterydy na wszelki wypadekIwa81, paris, Marietta, pragnaca dzidziusia, Patrycja24 lubią tę wiadomość