Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:Ja też mam od czasu do czasu takie spinanie brzucha ale to trwa tak z 30-40 sek i mija,najczęściej wieczorem czasem zdarzy się w ciągu dnia.Nie biorę żadnych leków bo nie jest to jakieś uciążliwe.Nie wiem czy dobrze.
mnie to budzily normalnie ojjj jaki bol.. -
Hej dziewczyny
Rownierz trzymam kciuki za pati napewno bedzie dobrze
Ja to mialam dzisiaj sen ze urodzilam czworaczki :p 3 dziewczynki i chlopca i mialam taki nawal pokarmu ze lecialo mi strumyczkiem. Rano wstaje ide do kuchnu a moj facet smieje sie zr mnie i pokazuje palcem na koszulke patrzr a tam pelno kropek wokol sutkow od siary :ppasia27 lubi tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Ja też mam od czasu do czasu takie spinanie brzucha ale to trwa tak z 30-40 sek i mija,najczęściej wieczorem czasem zdarzy się w ciągu dnia.Nie biorę żadnych leków bo nie jest to jakieś uciążliwe.Nie wiem czy dobrze.
-
Dla tych co z fb nie korzystają- wieści od Pati:
Nie ma wód już mała 1660g i chcą do jutra tylko trzymać do rana ,aby sterydy zaczęły działać i decyzja będzie, najprawdopodobniej cc z tego co mówią gdyby coś to na cito będą mnie ciąć, chyba nie moge sama urodzić ,najgorszy koszmar mój się spełnia.. jestem przerażona po prostu... Emotikon frown skurcze ciut ustępują, najgorsze, że malutkiej tętno na skurczach spada dlatego będę ciągle pod ktg żeby to monitorować na razie spada do 100 mówią nie martwić się.. taa jasne... -
Iwa, dziewczyny pisały, ze cena pomoże 50 gr za szt jest ok. Tak mi sie wydaje.
Ja kupuje dady. Z synem wydalam Full kasy na oryginalne pampersy zanim odkrylam ze dady bez promocji wychodzą taniej niz pampki w promocji.
Jak mu sie bedzie cos dzialo to wtedy bede szukac innych.
A chusteczki tescowe, bo maja fajny sklad i sa odpowiednio mokre -
Baronowa_83 wrote:Iwa, dziewczyny pisały, ze cena pomoże 50 gr za szt jest ok. Tak mi sie wydaje.
Ja kupuje dady. Z synem wydalam Full kasy na oryginalne pampersy zanim odkrylam ze dady bez promocji wychodzą taniej niz pampki w promocji.
Jak mu sie bedzie cos dzialo to wtedy bede szukac innych.
A chusteczki tescowe, bo maja fajny sklad i sa odpowiednio mokre
ok, dzx -
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:a wiadomo dlaczego Pati odeszły wody? coś się działo wcześniej? kurcze oby wszystko było dobrze.
-
hej dziewczyny,kurcze ale wiadomość z rana,Patka trzymam kciuki mocno! Ważne,że już jesteście pod odpowiednią opieką....
Wystraszylam sie i zabieram sie za pranie rzeczy małego,bo wczoraj koleżanka moja urodziła również przed terminem 1,5 miesiąca....więc i ja czuje,że nie donosze do maja,co do spinania brzucha u mnie też sie to przytrafia tyle że w nocy,jutro wizytuje więc dowiemy se o co chodzi,ile waży synuś i kiedy na l4 na uczelnie
Trzymajcie sie cieplutko -
Iwa81 wrote:Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie Pampersy kupić na początek, i jaka cena to dobra cena ?
Na razie kupiłam małe opakowanie Pampers Premium Care 1 takie do szpitala- 22szt. Z kartą Rossnę, na której mam rabat 10% wyszły 53gr/sztukę. Kupiłam też te same 2- w większym opakowaniu wyszły 47gr/szt. New Baby będą kilka gr tańsze. I u nas też na pewno pójdą w ruch Dady.Iwa81, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość
-
ja także trzymam kciuki za dziewczyny, bardzo mocno!
ja już sama nie wiem z tą wyprawką... chciałam kupić małą paczkę pampersów do szpitala, ale mój mąż popatrzył na mnie jak na wariatkę, że jeszcze czas. Mimo wszystko zacznę jednak ją kompletować. -
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,kurcze ale wiadomość z rana,Patka trzymam kciuki mocno! Ważne,że już jesteście pod odpowiednią opieką....
Wystraszylam sie i zabieram sie za pranie rzeczy małego,bo wczoraj koleżanka moja urodziła również przed terminem 1,5 miesiąca....więc i ja czuje,że nie donosze do maja,co do spinania brzucha u mnie też sie to przytrafia tyle że w nocy,jutro wizytuje więc dowiemy se o co chodzi,ile waży synuś i kiedy na l4 na uczelnie
Trzymajcie sie cieplutko
kurcze dziewczyny nie straszcie nawet. ja teraz panikę, że wszystkiego jeszcze nie mam. a coś się działo tej koleżance , że tak wcześnie urodziła?
-
My również trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze, mała na pewno jest silna i da już sobie radę...
Ja na początek kupiałam dady z biedronki, wszyscy znajomi ich używają, ponoć są świetne, wychodzą jakoś 51gr/szt. Kupiłam jedną paczkę, bo jak będą odparzać to trzeba będzie zmienić, a jak nie to może kupimy następne już dwójki, są od 3-6kg a wychodzą bez promocji 38gr/sztukę więc bardziej się opłacają, ale zobaczymy jaki synek będzie duży.
Chusteczki mam przeróżne ;P jak idę do sklepu i jest promocja to tam zawsze jakieś kupię, popróbujemy różnych i zobaczymy które sprawdzą się najlepiejTego nigdy nie za dużo, na razie mamy różowe z babydremu dwie paczki, z auchan baby sensitive, dostałam paczkę pampers sensitive i jeszcze ostatnio kupiłam trójpak fitti z biedrobki
-
nick nieaktualny