Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez troche wieczorem posypalo śniegiem ale przez dzień odwilż i zimy wiatr..tata i syn zdrowi wiec wyciągnęłam ich do Auchana
ale duzo rzeczy dla dzieci przecenionych..sporo zabawek,chemi..wszystkiego..syn skorzystal autko,akladanke i gierkę a dla malej 2 szt body tylko bo juz bylo tyle ludzi i siku sie chciało wiec szybko szybko..
-
pasia27 wrote:Jak ja mowie do mojego.zobacz jaka jestem juz gruba to mówi eeee normalna
jak milo
usłyszeć kłamstewko hihi
Patrycja24, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwa81 wrote:no w końcu mogę i Ja wrzucić to co skompletowałam dla Małej,
w koszu jak czekały na prasowanie nie wydawało się tak dużó dopóki je nie rozłożyłam - koniec kupowania ciuszków !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f9f2b793435.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ef9b33325f.jpg
wow -
Pasia dość szybko, tam chyba w miesiąc, kilka wizyt w sklepie + kilka paczek i się nazbierało. Za to z innymi rzeczami, kosmetykami jestem w lesie, ostatnio w końcu udało mi się kupićszlafrok. Ale jeszcze dużo brakuje do uzupełnienia mojej torby do szpitala. Może jak już przestane pracować to się zbiorę i wszystko kupię na raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:31
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Iwa super wyprawka, śliczne te ciuszki i mega dużo !
mi do szpitala brakuje kapci i biustonoszy do karmienia i chyba za wczasu się zaopatrze w ten laktator
dzx
a ja akurat Biustonosze mam moja mamusia dorwała gdzieś na wyprzedaży i kupiła mi je z Canpola
No właśnie tez się zastanawiałam nad Laktatorem, ale tez raczej kupię, bo już mi się dzisiaj śniło że wyjeżdżałam na Konferencję i zostawiałam małą z Mamąwięc i pokarm w razie czego trzeba będzie zostawić, kto wie
przymierzam się do zakupu takiego zestawu, będę miała z głowy, jeszcze kilka rzeczy, a że te smoczki od kilku mam już słyszałam że bardzo dobre to czemu nie.
http://allegro.pl/zestaw-tommee-tippee-laktator-wkladki-butelka-x3-i5998922352.html -
Dziewczyny ze spinajacym sie brzuchem ile bierzecie nospy albo magnezu? Jakbyście napisaly rodzą jaki bierzecie
-
nick nieaktualnyIwa81 wrote:dzx
a ja akurat Biustonosze mam moja mamusia dorwała gdzieś na wyprzedaży i kupiła mi je z Canpola
No właśnie tez się zastanawiałam nad Laktatorem, ale tez raczej kupię, bo już mi się dzisiaj śniło że wyjeżdżałam na Konferencję i zostawiałam małą z Mamąwięc i pokarm w razie czego trzeba będzie zostawić, kto wie
przymierzam się do zakupu takiego zestawu, będę miała z głowy, jeszcze kilka rzeczy, a że te smoczki od kilku mam już słyszałam że bardzo dobre to czemu nie.
http://allegro.pl/zestaw-tommee-tippee-laktator-wkladki-butelka-x3-i5998922352.html
zestaw super. ale nue polecam tego sprzedawcy. kupiłam u niego prześcieradło do łóżeczka to wysłał 2 do wózka. pisze 3 maila w tej sprawie i nie odpisuje a na allegro się loguje. zresztą w negatywnych komentarzach można przeczytać ze zero kontaktu z klientem. wyślę Ci np o 1 butelkę za mało i tyle będziesz pisać do niego to będzie miał to gdzieś. -
Baronowa_83 wrote:Dziewczyny ze spinajacym sie brzuchem ile bierzecie nospy albo magnezu? Jakbyście napisaly rodzą jaki bierzecie
Ja biorę 3x2 Asparginu (magnez +potas ) doraźnie no spa ale staram się nie brać brzuch czasem się stawia ale nie tak często biorę tak od 15 tc. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
wczoraj odebrałam dyplom , byłam u kuzynki i dostaliśmy karton ubranek dla Małej
zbiera mi sie tego zbiera
wróciłam i padlam
dzis tez podejrzewam ze taki dzien bez sensu
...jakos mi sie nic nie chce , zakupów nie mozemy dokończyć bo czekam na wypłatę z ZUSu wiec sobie pewnie jeszcze troszkę poczekam
i to tak ooooo .... Moze dlatego taka przybita . Brzuch mi sie jakos spinał wczoraj dość często ale Mała szalała wiec chyba wszystko ok . Buziaki Kochane i miłej niedzieli
pasia27 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:zestaw super. ale nue polecam tego sprzedawcy. kupiłam u niego prześcieradło do łóżeczka to wysłał 2 do wózka. pisze 3 maila w tej sprawie i nie odpisuje a na allegro się loguje. zresztą w negatywnych komentarzach można przeczytać ze zero kontaktu z klientem. wyślę Ci np o 1 butelkę za mało i tyle będziesz pisać do niego to będzie miał to gdzieś.
o widzisz dobrze wiedzieć to kupię u kogo innego, ściąga chętnych darmową przesyłką -
nick nieaktualny