WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez troche wieczorem posypalo śniegiem ale przez dzień odwilż i zimy wiatr..tata i syn zdrowi wiec wyciągnęłam ich do Auchana :-) ale duzo rzeczy dla dzieci przecenionych..sporo zabawek,chemi..wszystkiego..syn skorzystal autko,akladanke i gierkę a dla malej 2 szt body tylko bo juz bylo tyle ludzi i siku sie chciało wiec szybko szybko..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja mowie do mojego.zobacz jaka jestem juz gruba to mówi eeee normalna <3 jak milo :-) usłyszeć kłamstewko hihi

Patrycja24, Carolq lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Jak ja mowie do mojego.zobacz jaka jestem juz gruba to mówi eeee normalna <3 jak milo :-) usłyszeć kłamstewko hihi
    Moj mi mówi: E tam zrzucisz ;)

Patrycja24, Carolq lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    no w końcu mogę i Ja wrzucić to co skompletowałam dla Małej,
    w koszu jak czekały na prasowanie nie wydawało się tak dużó dopóki je nie rozłożyłam - koniec kupowania ciuszków !

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f9f2b793435.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ef9b33325f.jpg

wow

• Negra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Moj mi mówi: E tam zrzucisz ;)
    Hehehe.. a mój: aaaale zrzucisz??? :-D

I wtedy napotyka na mój karcący wzrok i szybko zmienia temat :-)

pasia27 lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia dość szybko, tam chyba w miesiąc, kilka wizyt w sklepie + kilka paczek i się nazbierało. Za to z innymi rzeczami, kosmetykami jestem w lesie, ostatnio w końcu udało mi się kupićszlafrok. Ale jeszcze dużo brakuje do uzupełnienia mojej torby do szpitala. Może jak już przestane pracować to się zbiorę i wszystko kupię na raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:31

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa super wyprawka, śliczne te ciuszki i mega dużo ! :) mi do szpitala brakuje kapci i biustonoszy do karmienia i chyba za wczasu się zaopatrze w ten laktator ;)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Iwa super wyprawka, śliczne te ciuszki i mega dużo ! :) mi do szpitala brakuje kapci i biustonoszy do karmienia i chyba za wczasu się zaopatrze w ten laktator ;)

dzx :)
    a ja akurat Biustonosze mam moja mamusia dorwała gdzieś na wyprzedaży i kupiła mi je z Canpola :)
    No właśnie tez się zastanawiałam nad Laktatorem, ale tez raczej kupię, bo już mi się dzisiaj śniło że wyjeżdżałam na Konferencję i zostawiałam małą z Mamą ;) więc i pokarm w razie czego trzeba będzie zostawić, kto wie :)

przymierzam się do zakupu takiego zestawu, będę miała z głowy, jeszcze kilka rzeczy, a że te smoczki od kilku mam już słyszałam że bardzo dobre to czemu nie.

http://allegro.pl/zestaw-tommee-tippee-laktator-wkladki-butelka-x3-i5998922352.html

km5sdf9h3loowecn.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ze spinajacym sie brzuchem ile bierzecie nospy albo magnezu? Jakbyście napisaly rodzą jaki bierzecie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    dzx :)
    a ja akurat Biustonosze mam moja mamusia dorwała gdzieś na wyprzedaży i kupiła mi je z Canpola :)
    No właśnie tez się zastanawiałam nad Laktatorem, ale tez raczej kupię, bo już mi się dzisiaj śniło że wyjeżdżałam na Konferencję i zostawiałam małą z Mamą ;) więc i pokarm w razie czego trzeba będzie zostawić, kto wie :)

przymierzam się do zakupu takiego zestawu, będę miała z głowy, jeszcze kilka rzeczy, a że te smoczki od kilku mam już słyszałam że bardzo dobre to czemu nie.

http://allegro.pl/zestaw-tommee-tippee-laktator-wkladki-butelka-x3-i5998922352.html

zestaw super. ale nue polecam tego sprzedawcy. kupiłam u niego prześcieradło do łóżeczka to wysłał 2 do wózka. pisze 3 maila w tej sprawie i nie odpisuje a na allegro się loguje. zresztą w negatywnych komentarzach można przeczytać ze zero kontaktu z klientem. wyślę Ci np o 1 butelkę za mało i tyle będziesz pisać do niego to będzie miał to gdzieś.

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny ze spinajacym sie brzuchem ile bierzecie nospy albo magnezu? Jakbyście napisaly rodzą jaki bierzecie

Ja biorę 3x2 Asparginu (magnez +potas ) doraźnie no spa ale staram się nie brać brzuch czasem się stawia ale nie tak często biorę tak od 15 tc.

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) wczoraj odebrałam dyplom , byłam u kuzynki i dostaliśmy karton ubranek dla Małej :) zbiera mi sie tego zbiera :) wróciłam i padlam :P dzis tez podejrzewam ze taki dzien bez sensu :( ...jakos mi sie nic nie chce , zakupów nie mozemy dokończyć bo czekam na wypłatę z ZUSu wiec sobie pewnie jeszcze troszkę poczekam :( i to tak ooooo .... Moze dlatego taka przybita . Brzuch mi sie jakos spinał wczoraj dość często ale Mała szalała wiec chyba wszystko ok . Buziaki Kochane i miłej niedzieli

• JusWik Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Naszej xpatiiix3 odeszly wody. Pisala na facebooku. Trzymajmy kciuki zeby wszystko szczęśliwie się zakonczylo.

malvva lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    zestaw super. ale nue polecam tego sprzedawcy. kupiłam u niego prześcieradło do łóżeczka to wysłał 2 do wózka. pisze 3 maila w tej sprawie i nie odpisuje a na allegro się loguje. zresztą w negatywnych komentarzach można przeczytać ze zero kontaktu z klientem. wyślę Ci np o 1 butelkę za mało i tyle będziesz pisać do niego to będzie miał to gdzieś.

o widzisz dobrze wiedzieć to kupię u kogo innego, ściąga chętnych darmową przesyłką :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Hej dziewczyny. Naszej xpatiiix3 odeszly wody. Pisala na facebooku. Trzymajmy kciuki zeby wszystko szczęśliwie się zakonczylo.
    O matko juzzzzz?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

dokładnie : kciuki zaciśnięte za Pati i Małą

Carolq lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszcie cos.więcej.
    Trzymam kciuki!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Iwa81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    O matko juzzzzz?
    no za wcześnie

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze . strasznie szybko. zaczęłam się denerwować bardzo. czemu wody tak szybko odchodzą? ?

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ja biorę tylko Aspargin 2x1

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ