WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo mój maz tez jutro wyjeżdża na 2 tyg :(

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:10

cd9bskjojgq3qzff.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym swojego sama wyslala hehe tak mnie wpienia ze spakowałabym jego i jego mamusie z tatusiem i wtedy mozr bym troche odpoczela bo mam ich dosc dziadki obrazaja sie na siebie o byle co. Moj wie ze ma z paleniem skonczyc to urywa temat ehhh. .. Musze sobie zrobic od nich urlop

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) u mnie dziś szpital w domu,mąż sie rozłożył na dobre,temperatura,mokry kaszel,katar i do tego ból zatok i jest przy tym strasznie nieznośny :/ a tak poza tym,to spadł śnieg u mnie :/ z łóżka nie wychodze do południa,poczytam sobie książke ;) trzymajcie się cieplutko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:52

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    A ja bym swojego sama wyslala hehe tak mnie wpienia ze spakowałabym jego i jego mamusie z tatusiem i wtedy mozr bym troche odpoczela bo mam ich dosc dziadki obrazaja sie na siebie o byle co. Moj wie ze ma z paleniem skonczyc to urywa temat ehhh. .. Musze sobie zrobic od nich urlop
    No ja też ostatnio na swojego miałam nerwa-tak mnie wpieniał-myslalam że mu przywale☺A teraz jak ma pojechać to trochę smutno-nienawidzę sama w domu siedzieć.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i Ja

Przez chorobę to spałam tyle że masakra, 12 godzin - wyspałam się za wszystkie czasy.
    Ale na żadne zakupy się nie mogę wybrać :/ bo jeszcze za bardzo mnie trzyma przeziębienie,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:38

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Oj bidulo.Dużo tych ketonów Ci wyszło?U mnie trochę też wyszło i lekarka powiedziała,że mało piję, ale może być też od tego,że przed pójściem spać nie jadłaś tylko dużo wcześniej i też potrafią wyjść.Pij i odżywiaj się dobrze i się ułoży.Na to przeziębienie to już nie wiem co Ci pomóc, sama wiesz najlepiej, jak domowe sposoby zawodzą to tylko lekarz nie4stety i pewnie antybiotyk[/QUOT

Aniu wyszło mi 15, cukier mam idealny więc, piję tez dość dużo, stawiam bardziej na lekkie niedożywienie bo apetytu nie mam zbyt dużego i na wadze bardzo nie przybieram, mała rośnie a ja maleję.

km5sdf9h3loowecn.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Aniu_leczka wrote:
    Oj bidulo.Dużo tych ketonów Ci wyszło?U mnie trochę też wyszło i lekarka powiedziała,że mało piję, ale może być też od tego,że przed pójściem spać nie jadłaś tylko dużo wcześniej i też potrafią wyjść.Pij i odżywiaj się dobrze i się ułoży.Na to przeziębienie to już nie wiem co Ci pomóc, sama wiesz najlepiej, jak domowe sposoby zawodzą to tylko lekarz nie4stety i pewnie antybiotyk[/QUOT

Aniu wyszło mi 15, cukier mam idealny więc, piję tez dość dużo, stawiam bardziej na lekkie niedożywienie bo apetytu nie mam zbyt dużego i na wadze bardzo nie przybieram, mała rośnie a ja maleję.

W takim razie musisz tuż przed snem coś zjeść i będzie ok :-)Ja swój powtarzałam i też mi nie wyszły jak wieczorem zjadłam ;-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dziękuję :)

My jak zawsze spóźnione w czwartek zaczęłyśmy III trymestr :)
    z tej okazji wrzucimy fotkę.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/289bc124b792.jpg

xpatiiix3, aaaguchaaa, Patrycja24, Baronowa_83, JustyśM, pasia27 lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa faktycznie malutki brzusio!. My się byczyny. Od wczoraj u siostry bo stwierdziłam ze niespodzianke zrobię :D

pasia27 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    U nas bialuteńko za oknem. W górach śnieg wyglada pięknie, ale temperatura na plusie wiec pewnie w miescie chlapa będzie.
    Jedziemy dziś z siostrzenicą do Krakowa na jakiś spacerek po rynku i dobry obiad bo do nas na ferie przyjechała.
    Mam nadzieję, że skurcze pozwolą choć godzinkę połazić.
    Mój mąż też wyjeżdża na kilka dni w marcu i może mnie mama na 2,3 dni odwiedzi to zrobimy pranie i prasowanie ciuszków.
    Planuję też zaprosić koleżankę na wieczór na pogaduchy i robienie dekoracyjnych pomponów do pokoiku Tosi.
    Jutro zaczynam 31 tydzień choć moja lekarka twierdzi że 32. Sama się w tych tygodniach pogubiłam. Na kolejnej wizycie będę musiała z nią to ustalić ;)

Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :-) ja wskoczylam w dres,wyszlam z psem na spacer i wrocilam do wyrka :-)

Patrycja24
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa ale malusi brzusio-przynajmniej się nie toczysz jak ja☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 12:38

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo dzis w koncu moja 100dniowka yeee . tez macie uczucie ze nie dotrwacie do terminu? Ha mam malego caly czas niziutko gniecie po pecherzu.

Marietta lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka ja miałam przez dwa tygodnie ostatnie że mnie strasznie naciskała mała na pęcherz i już czasami latałam do kibelka wogole nie sikając bo mi się wydawało się się chce a tu nic, zwłaszcza w pracy jak latałam non stop, dziewczyny miały ubaw :) ale teraz zmieniła chyba swoją pozycję bo wróciło do normy nawet w nocy tak nie wstaję,

Marietta lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Iwa ale malusi brzusio-przynajmniej się nie toczysz jak ja☺

Justyś , No na razie wyjątkowo mały, nawet żadnych ciuchów ciążowych do tej pory nie kupiłam, bo chodzę w swoich normalnych, tylko niższych spodniach, ale jest opcja że jak mnie wywali w 8 mscu to będzie :D

km5sdf9h3loowecn.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Iwa-tylko pozazdroscic.Mnie mąż nazywa tankietka (TO taki mały czołg )☺No nic już się nie wkurzam bo to nic nie da.

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Super Iwa-tylko pozazdroscic.Mnie mąż nazywa tankietka (TO taki mały czołg )☺No nic już się nie wkurzam bo to nic nie da.

Mój na mnie woła Bandziorek ;), ale lepsze to niż słyszeć przekraczając próg pokoju " nie zasłaniaj telewizora" - gdzie telewizor jest po drugiej stronie salonu :D tak moja kuzynka słyszała nie raz

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w końcu mogę i Ja wrzucić to co skompletowałam dla Małej,
    w koszu jak czekały na prasowanie nie wydawało się tak dużó dopóki je nie rozłożyłam - koniec kupowania ciuszków !

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f9f2b793435.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ef9b33325f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 14:08

klaudia1534, pasia27, Patrycja24, Kłosia, Carolq, Marietta lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    no w końcu mogę i Ja wrzucić to co skompletowałam dla Małej,
    w koszu jak czekały na prasowanie nie wydawało się tak dużó dopóki je nie rozłożyłam - koniec kupowania ciuszków !

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f9f2b793435.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ef9b33325f.jpg
    Iwa super zbiory!w ile ty to zebralas ;-)?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
‹‹ 1270 1271 1272 1273 1274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ