Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe jejku jak fajno ;P wszyscy pióra , prasują
niedługo nasze Maluszki beda na świecie ja wypralam
2 pralki rzeczy potrzebnych do szpitala a reszta pozniej na szczęście mam Kochana Babcie i Mamę które sie rwa do tego wiec aby sprawić im przyjemność doszłam do wniosku ze nic nie robieprzywożę ciuszki wstawiam do pralki a prasuje Babcia z Mama moja na zmianę
wiec fajnie mam
i będę pewnie to robic po świętach wielkanocnych resztę a te co juz sa przygotowane lezą w czystych torebkach foliowych w szafie , pozniej je tylko w kwietniu przeciągnę jeszcze raz żelazkiem parowym by je odświeżyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:00
-
Dariaaa88 wrote:Ja dziś proszek muszę kupić i zacznę prać i prasować, chociaż cały czas myślę, że to za szybko. W ogóle nie mam chęci na nic, aż wstyd bo ja jeszcze w łóżku.
Zaraz się zbieram do miasta, żeby cokolwiek nadgonić i mieć czyste sumienie, że całkiem dnia nie zmarnowałam ...
Która może niech odpoczywa, w końcu za kilka tygodni będzie się działo...
Ja zaczynam Prać i prasować w marcu. W marcu też planuje skompletować wyprawkę, żeby na kwiwcień być gotowa ze wszystkimMała ostatnio bardzo kopie, skurcze nadal mam codziennie. Chciałabym, żeby już był kwiecień, czekam na dzień kiedy ciąża będzie donoszona
U nas dzień paskudny: bury i mokry. Ale może nie będzie zły..
Miłego dnia Dziewczyny!!
-
Cześć dziewczyny, od kilku dni dopadła mnie jakaś niemoc. Dopiero zaczęłam 7 miesiąc, za chwilę będzie już III trymestr a ja najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Nawet najmniejszy wysiłek sprawia mi taką trudność, że nawet nie chcę myśleć co będzie podczas porodu. Macica się trochę uspokoiła więc myślę czy może wrócić do jakiś delikatnych ćwiczeń albo chociaż spacerów ale mam stres bo jednak po takim wysiłku napina się brzuch, poczekam jeszcze tydzień do wizyty. Wybrałam się dzisiaj do Rosmana, normalnie zajęłoby mi to 15 minut a do domu wróciłam po godzinie, nawet babcie mnie wyprzedzały
Kupiłam masełko do ciała Hipp i dostałam olejek na rozstępy z Babydream, nie lubię takich oliwek ale ta tak ślicznie pachnie że chyba się skuszę na jej używanie
-
nick nieaktualnyA ja się coraz gorzej czuje i wole mieć już poprane i na gotowo.. od wczoraj tak mnie boli spojenie łonowe, że chodze jak babuszka i stękam, szczególnie jak stane na prawej nodze
W ogóle mam 3 siostry i każda urodziła przed terminem, także wole być przygotowana na wszelką ewentualność
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Witamy się w zimowym nastroju... u nas od rana sypie i już zaczyna robić się biało... a już tak pięknie pachniało wiosną... ;/
Kupiłam sobie bluzkę, młodemu śpiworek do spania, i koszyki na kosmetyki w biedronce na promocji za 10zł/2szt.
Jestem wykończona i padam na twarzpasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwa81 wrote:Witam dziewczynki,
u mnie dzisiaj słabo , musiałam odwołać dzisiejszą wizytę u gina, meeega przeziębienie mnie dopadło, kichol jak u Rudolfa, i jeszcze w moczu ciała ketonowe wylazły, jak się pier.... to wszystko na raz ehh ;/ -
nick nieaktualny
-
Hej ja dzis jakas niomoc czuje glowa mnoe boli od rana drzemke sobie zrobilam z synusiem ale za bardzo nie przeszlo. I zaczynam czuc aie jak wieloryb... A ta pogoda jeszcze nastroju nie poprawia. Jutro i ja w koncu 100 dniowke obchodE łiiiiii
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było i nadrobienie Was (2 tyg) graniczy z cudem:), ale to dobrze, mamy aktywne forum:)
u mnie ciuszki leżą jeszcze w kartonach, prać mam w planach później.
jakie kupujecie łóżeczka i materace?
ja się zastanawiam nad tym: http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-wiki-szuf-pkg-biale-i5031453285.html