X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Witam dziewczynki,

u mnie dzisiaj słabo , musiałam odwołać dzisiejszą wizytę u gina, meeega przeziębienie mnie dopadło, kichol jak u Rudolfa, i jeszcze w moczu ciała ketonowe wylazły, jak się pier.... to wszystko na raz ehh ;/

Oj bidulo.Dużo tych ketonów Ci wyszło?U mnie trochę też wyszło i lekarka powiedziała,że mało piję, ale może być też od tego,że przed pójściem spać nie jadłaś tylko dużo wcześniej i też potrafią wyjść.Pij i odżywiaj się dobrze i się ułoży.Na to przeziębienie to już nie wiem co Ci pomóc, sama wiesz najlepiej, jak domowe sposoby zawodzą to tylko lekarz nie4stety i pewnie antybiotyk

domi05 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przesyłam potrzebującym fotki artykułów z gazetki -z racji tego że ja już się wyleczyla z przeziębienia może komuś pomoze
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82fb7114dad9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:03

Carolq, Negra lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I coś dla cukrzycowek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a17593f2d32f.jpg

Carolq, Negra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItamy się i my dziś zaganiany dzień :) po pierwsze troszkę pracy a dopiero wstałam :P później miałąm zamiar skoczyć na pazury , umyć włoski i wystylizować się bo dziś idziemy do męża kolegi z pracy i będzie tam z 20 osób a większości nie znam ;/ jakoś tak nie za bardzo chciało mi się chodzić i wysłuchiwać o tym całym IT itd. zreszta jakoś wcześniej spotykali się bez połówek ale teraz ze 3 dziewczyny chłopaków w ciaży jedna tydzień młodszej niż ja :P to tak uznali że z pannami . Zresztą to ma być zaproszenie na pokaz filmowy z projektora bo jeden sobie kupił :P chyba jakoś przeżyje
    co do samopoczucia , oj dziś sobie pospałam :P troszkę ciagnę nosem ;/ no ale mam nadzieję że to przejściowe :) dobra idę jeść :P BUZIOLE ;*

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja dzisiaj byłam na USG malutka juz 10 dni młodsza jest mocno przystopowała waży 1508g a dzisiaj mamy 31t1d także no jeszcze ponoć w normie ,wiec się nie martwię 2 tyg temu była 6 czy 7 dni w tył, no nic po prostu będzie drobna ale i potem łatwiej takie dzieciątko urodzić :)

Tak Patka przynajmniej Ci tyłka nie rozerwie ;-)
    A będzie maleńka Księżniczka:-)Jak mój Iwcio będzie się tak przeprowadzał to może i narzeczoną z Białego będzie miał;-)

Ja się dowiem 23 ile mój waży,bardzo się cieszę.

Miłego dnia dziewczyny :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM SIĘ W III TRYMESTRZE :D

Dariaaa88, Kłosia, Baronowa_83, pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja również zaczynam III trymestr dzisiaj :) wymioty ustały,mdłości trochę męczą...ja już po pierwszym egzaminie,czekam na drugi,ale to dopiero o 15 :) trzymajcie sie cieplutko ;)

Dariaaa88, pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle zmieniliśmy imię :P ale z Was Gapy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles ;) mówiłam że będzie dobrze i nie stresuj dzieciaczka :P

candles88 lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój 29 tydz.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02ce13d42526.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45cdd40a75bb.jpg

Dariaaa88, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• pannaaga Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Czy na prawdę żadna dziewczyna nie nosiła maluszka w chuście
    ?

Hej, ja nosiłam synka w chuście, i była super :) młody zasypiał niemal natchmiastowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannaaga wrote:
    Hej, ja nosiłam synka w chuście, i była super :) młody zasypiał niemal natchmiastowo :)

a z jakiej firmy miałaś chustę i jaką :) ? tkaną normalnie, krzyżowo bo wiem że jest tego dużo a za bardzo nie mam rozeznania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało :)

• Negra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Dziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało :)
    Śledziłam tą aferę, bo candless już o niej wspominała. To szokujące, co niektórzy potrafią robić z nudów! Z tego, co zdążyłam zgłębić temat, to ta laska była na kilku miesiącach (grudzień 2015, styczeń 2016, chyba czerwiec i wrzesień). Ze wszystkich zniknęła (ciekawe, na jak długo?). Wygląda na to, że my, majówki jesteśmy jednym z nielicznych "niezainfekowanych" wątków. Bo nasza Pati jest na pewno prawdziwa :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:30

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq u mnie też będzie Amelia <3

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widocznie mi to jakoś mykneło :) tak czy siak oczki otwarte Kochane :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłosia fajnie :) no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja :)
    ale przestało mi się jakoś podobać
    I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on :P
    A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić :P ( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało :P I tak będzie Ama :)

Patrycja24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !

Ja wstawiam 3cią pralke prania, zostało jeszcze z 5 :P no i to nieszczesne prasowanie przedemną.. wczoraj wstawiliśmy łóżeczko do pokoju i trochę przemebliwaliśmy.. zaczął się syndrom wicia gniazda :P
    Pogoda do bani, pada śnieg z deszczem od rana :/

Miłego dnia mamuśki, pozdrowienia ! :)

pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Kłosia fajnie :) no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja :)
    ale przestało mi się jakoś podobać
    I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on :P
    A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić :P ( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało :P I tak będzie Ama :)

My juz mieliśmy imię wybrane przed ślubem jak chodziliśmy na nauki i tak nam zostało :)

pasia27 lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pranie i prasowanie chyba zaczne od 30 tc jakos tak nie wiem,mam wrazenie ze jeszcze sie zakurzy

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 1267 1268 1269 1270 1271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ