Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:Witam dziewczynki,
u mnie dzisiaj słabo , musiałam odwołać dzisiejszą wizytę u gina, meeega przeziębienie mnie dopadło, kichol jak u Rudolfa, i jeszcze w moczu ciała ketonowe wylazły, jak się pier.... to wszystko na raz ehh ;/
Oj bidulo.Dużo tych ketonów Ci wyszło?U mnie trochę też wyszło i lekarka powiedziała,że mało piję, ale może być też od tego,że przed pójściem spać nie jadłaś tylko dużo wcześniej i też potrafią wyjść.Pij i odżywiaj się dobrze i się ułoży.Na to przeziębienie to już nie wiem co Ci pomóc, sama wiesz najlepiej, jak domowe sposoby zawodzą to tylko lekarz nie4stety i pewnie antybiotykdomi05 lubi tę wiadomość
-
Witam przesyłam potrzebującym fotki artykułów z gazetki -z racji tego że ja już się wyleczyla z przeziębienia może komuś pomoze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82fb7114dad9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:03
Carolq, Negra lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyWItamy się i my dziś zaganiany dzień
po pierwsze troszkę pracy a dopiero wstałam
później miałąm zamiar skoczyć na pazury , umyć włoski i wystylizować się bo dziś idziemy do męża kolegi z pracy i będzie tam z 20 osób a większości nie znam ;/ jakoś tak nie za bardzo chciało mi się chodzić i wysłuchiwać o tym całym IT itd. zreszta jakoś wcześniej spotykali się bez połówek ale teraz ze 3 dziewczyny chłopaków w ciaży jedna tydzień młodszej niż ja
to tak uznali że z pannami . Zresztą to ma być zaproszenie na pokaz filmowy z projektora bo jeden sobie kupił
chyba jakoś przeżyje
co do samopoczucia , oj dziś sobie pospałamtroszkę ciagnę nosem ;/ no ale mam nadzieję że to przejściowe
dobra idę jeść
BUZIOLE ;*
-
xpatiiix3 wrote:Ja dzisiaj byłam na USG malutka juz 10 dni młodsza jest mocno przystopowała waży 1508g a dzisiaj mamy 31t1d także no jeszcze ponoć w normie ,wiec się nie martwię 2 tyg temu była 6 czy 7 dni w tył, no nic po prostu będzie drobna ale i potem łatwiej takie dzieciątko urodzić
Tak Patka przynajmniej Ci tyłka nie rozerwie
A będzie maleńka Księżniczka:-)Jak mój Iwcio będzie się tak przeprowadzał to może i narzeczoną z Białego będzie miał
Ja się dowiem 23 ile mój waży,bardzo się cieszę.
Miłego dnia dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało
-
Carolq wrote:Dziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKłosia fajnie
no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja
ale przestało mi się jakoś podobać
I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on
A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało
I tak będzie Ama
Patrycja24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello !
Ja wstawiam 3cią pralke prania, zostało jeszcze z 5no i to nieszczesne prasowanie przedemną.. wczoraj wstawiliśmy łóżeczko do pokoju i trochę przemebliwaliśmy.. zaczął się syndrom wicia gniazda
Pogoda do bani, pada śnieg z deszczem od rana
Miłego dnia mamuśki, pozdrowienia !pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Kłosia fajnie
no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja
ale przestało mi się jakoś podobać
I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on
A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało
I tak będzie Ama
My juz mieliśmy imię wybrane przed ślubem jak chodziliśmy na nauki i tak nam zostało
pasia27 lubi tę wiadomość