WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    Witam dziewczynki,

u mnie dzisiaj słabo , musiałam odwołać dzisiejszą wizytę u gina, meeega przeziębienie mnie dopadło, kichol jak u Rudolfa, i jeszcze w moczu ciała ketonowe wylazły, jak się pier.... to wszystko na raz ehh ;/

Oj bidulo.Dużo tych ketonów Ci wyszło?U mnie trochę też wyszło i lekarka powiedziała,że mało piję, ale może być też od tego,że przed pójściem spać nie jadłaś tylko dużo wcześniej i też potrafią wyjść.Pij i odżywiaj się dobrze i się ułoży.Na to przeziębienie to już nie wiem co Ci pomóc, sama wiesz najlepiej, jak domowe sposoby zawodzą to tylko lekarz nie4stety i pewnie antybiotyk

domi05 lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przesyłam potrzebującym fotki artykułów z gazetki -z racji tego że ja już się wyleczyla z przeziębienia może komuś pomoze
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82fb7114dad9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:03

Carolq, Negra lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I coś dla cukrzycowek
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a17593f2d32f.jpg

Carolq, Negra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItamy się i my dziś zaganiany dzień :) po pierwsze troszkę pracy a dopiero wstałam :P później miałąm zamiar skoczyć na pazury , umyć włoski i wystylizować się bo dziś idziemy do męża kolegi z pracy i będzie tam z 20 osób a większości nie znam ;/ jakoś tak nie za bardzo chciało mi się chodzić i wysłuchiwać o tym całym IT itd. zreszta jakoś wcześniej spotykali się bez połówek ale teraz ze 3 dziewczyny chłopaków w ciaży jedna tydzień młodszej niż ja :P to tak uznali że z pannami . Zresztą to ma być zaproszenie na pokaz filmowy z projektora bo jeden sobie kupił :P chyba jakoś przeżyje
    co do samopoczucia , oj dziś sobie pospałam :P troszkę ciagnę nosem ;/ no ale mam nadzieję że to przejściowe :) dobra idę jeść :P BUZIOLE ;*

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja dzisiaj byłam na USG malutka juz 10 dni młodsza jest mocno przystopowała waży 1508g a dzisiaj mamy 31t1d także no jeszcze ponoć w normie ,wiec się nie martwię 2 tyg temu była 6 czy 7 dni w tył, no nic po prostu będzie drobna ale i potem łatwiej takie dzieciątko urodzić :)

Tak Patka przynajmniej Ci tyłka nie rozerwie ;-)
    A będzie maleńka Księżniczka:-)Jak mój Iwcio będzie się tak przeprowadzał to może i narzeczoną z Białego będzie miał;-)

Ja się dowiem 23 ile mój waży,bardzo się cieszę.

Miłego dnia dziewczyny :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM SIĘ W III TRYMESTRZE :D

Dariaaa88, Kłosia, Baronowa_83, pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja również zaczynam III trymestr dzisiaj :) wymioty ustały,mdłości trochę męczą...ja już po pierwszym egzaminie,czekam na drugi,ale to dopiero o 15 :) trzymajcie sie cieplutko ;)

Dariaaa88, pasia27, tola2014 lubią tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle zmieniliśmy imię :P ale z Was Gapy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    candles ;) mówiłam że będzie dobrze i nie stresuj dzieciaczka :P

candles88 lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój 29 tydz.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02ce13d42526.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45cdd40a75bb.jpg

Dariaaa88, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• pannaaga Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Czy na prawdę żadna dziewczyna nie nosiła maluszka w chuście
    ?

Hej, ja nosiłam synka w chuście, i była super :) młody zasypiał niemal natchmiastowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pannaaga wrote:
    Hej, ja nosiłam synka w chuście, i była super :) młody zasypiał niemal natchmiastowo :)

a z jakiej firmy miałaś chustę i jaką :) ? tkaną normalnie, krzyżowo bo wiem że jest tego dużo a za bardzo nie mam rozeznania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało :)

• Negra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Dziewczyny , na gródniówkach podajże była afera nie wiem czy słyszałyście, jakaś dziewczyna podszywała się pod matkę bliźniąt , kradła cudze zdjęcia , brała od nich numery tel . itd. Po tym jak zaczęło to się wydawać skasowała konto i za nią parę innych kąt też się skasowało. Uważajcie na zdjęcia i podawania prywatnych danych innym osobą. Ostrzegam bo nie chcę by żadną z naszej grupy coś takiego spotkało :)
    Śledziłam tą aferę, bo candless już o niej wspominała. To szokujące, co niektórzy potrafią robić z nudów! Z tego, co zdążyłam zgłębić temat, to ta laska była na kilku miesiącach (grudzień 2015, styczeń 2016, chyba czerwiec i wrzesień). Ze wszystkich zniknęła (ciekawe, na jak długo?). Wygląda na to, że my, majówki jesteśmy jednym z nielicznych "niezainfekowanych" wątków. Bo nasza Pati jest na pewno prawdziwa :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:30

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Kłosia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq u mnie też będzie Amelia <3

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widocznie mi to jakoś mykneło :) tak czy siak oczki otwarte Kochane :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłosia fajnie :) no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja :)
    ale przestało mi się jakoś podobać
    I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on :P
    A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić :P ( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało :P I tak będzie Ama :)

Patrycja24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !

Ja wstawiam 3cią pralke prania, zostało jeszcze z 5 :P no i to nieszczesne prasowanie przedemną.. wczoraj wstawiliśmy łóżeczko do pokoju i trochę przemebliwaliśmy.. zaczął się syndrom wicia gniazda :P
    Pogoda do bani, pada śnieg z deszczem od rana :/

Miłego dnia mamuśki, pozdrowienia ! :)

pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• Kłosia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Kłosia fajnie :) no ja miałam jeszcze dużo imion , no początku miała być Alicja :)
    ale przestało mi się jakoś podobać
    I pewnego dnia mąz wraca po pracy i wyszliśmy z psem na spacer i mówi a Amelia :)ja mówię że zawsze mi się podobało te imię a on :P
    A bo wiesz tej firmie (...) zakładamy nowe serwery i jest taki super serwer co ma to ...i to i tak można na nim zrobić :P ( spoko kropki są dlatego że i tak go nie słuchałam bo za bardzo nie wiem o czym gadał ) i się nazywa Amelia i tak mi się jakoś spodobało :P I tak będzie Ama :)

My juz mieliśmy imię wybrane przed ślubem jak chodziliśmy na nauki i tak nam zostało :)

pasia27 lubi tę wiadomość

w4sqqqmzfxp2qinv.png

dxomtv73afcam3as.png
    3 miesiące 5720g
    4 miesiące 6160g
  • candles88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pranie i prasowanie chyba zaczne od 30 tc jakos tak nie wiem,mam wrazenie ze jeszcze sie zakurzy

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
‹‹ 1267 1268 1269 1270 1271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ